Slabit cu chinezisme -o luna da, o luna ba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
buna!
deunazi m-am intalnit cu o fosta colega, mi-au iesit ochii ca la melc, slabise muuuult. Chestionand-o am aflat ca ia niste pastile din China, pe baza de plante, costa in jur la 2 milioane cred ca pt o luna, se iau o luna, apoi face pauza o luna si tot asa. Prima luna slabise 8 kg, apoi mai lent, suma finala fiind 18 kg date jos. Nu se simtea rau. Tot cu pastilele alea slabise si alta colega, prima luna chiar 13 kg, avand un surplus mai mare de kg. Nu se gasesc pastilele in Ro, le aduce cineva direct de la mama lor. Nu stie cum se numesc. Voi ati auzit de ele? Eu ma gandeam ca daca ma apuc sa iau nu carecumva sa slabesc naiba si sa nu ma mai pot opri ca toata viata pana la 30 de ani m-am luptat sa pastrez kg ce cu greu le-am castigat, apoi dupa sarcini metabolismul a facut-o de oaie si nu mai pot scapa de 8 kg in plus, netinand nici o dieta, normal, dar totusi ma asteptam sa dispara de la sine.
Deci despre ce pastile ar putea fi vorba? n-am apucat sa ma duc la colega mea acasa sa-mi arate ambalajul, prospectul... Sotul nu ma lasa sa comand si eu o tura de pastile ca le considera "dubioase", si deci n-am voie sa experimentez pe pielea mea, prefera zice o sotie pt el si mama pt copii pe termen lung, mai rotunjoara dar sanatoasa, decat una snur pe termen scurt.
Totusi eu m-as incumeta, ce rau pot face niste pastile pe baza de plante exclusiv ? ca doar n-or fi din cucuta facute
Astept si idei si poate repere despre asa pastile
Lia
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
papadie spune:
vezi si tu la containerul verde:)
e vb. de pastilele minune aduse din China ne-sigilate si ne-ambalate! Ai copii de crescut nu merita riscul sa inghiti cine stie ce aiureli.
papadie, zen-sei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Delidana spune:
Eu zic sa asculti de sotul tau, care vad ca te pretuieste pe TINE si nu kg tale. Nu stii ce efect ar putea avea aceste pastile minune asupra organismului tau, mai ales ca zici ca metabolismul s-a schimbat dupa nastere. Daca te trezesti cu vreo reactie adversa? 8 kg nu sint un capat de tara iar daca nu s-au dus pina acum inseamna ca trebuie sa te apuci sa faci mai multa miscare si sa fii mai atenta la ce maninci. Mult succes!
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Lemoni spune:
Eu am auzit ca green tea e bun pt dieta asa ca asta este natural incearca-l si nu ai ce sa pierzi. Nu stiu de dieta ta dar asta este recomandat pt toate nu m-asi coplica cu diete .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Lia, hai sa te lamuresc...
Am pus catevapoze cu produsul minune , la mine in album, dar specific ca eu nu am consumat asa ceva, desi am slabit 20 kg...
In TM e isterie deja cu aceste pastile, in saloanele de infrumusetare vin din ce in ce mai multi distribuitori sa le vanda.
Din spusele unor cliente care le folosesc deja de ceva timp, intr-adevar se slabeste, dar nu atat cat ti-a spus prietena ta...sincer...
Am vazut cliente care au slabit max 4-5 kg pe luna.
Problema este ce se intampla cand nu le mai iei?
Eeee, cele care nu le-au mai luat, au pus evident la loc greutatea...nu exista nimic pe lume care sa te slabeasca asa, cu aer, fara sa tii dieta, sa faci miscare...
Produsul se numeste SUPER SLIM
- pastile verzi de slabit,din fructe naturale
Produsul este natural, sigur si eficient, mentine statutul normal al dietei in diferitele etape ale procesului de slabire , promovand principiul de “ HEALTH SLIMMING” ( slabire sanatoasa) astfel ca : NU sunt efectele adverse ale unui Regim Clasic de Slabire(anorexie, diaree, ameteli, tinerea unei diete alimentare), ci doar un efect rapid de SLABIRE si slabire fara recidive.
Super Slim –capsule din extracte de fructe si plante chinezesti , dinamizeaza organismul, echilibreaza microcirculatia energetica din corp si elimina toxinele acumulate de a lungul timpului el fiind un detoxifiant foarte eficient , pentru un efect imediat de slabire si infrumusetare, cu urmatoarea compozitie :
Koncing nut ,
Garcinia Cambogia,
apple,
kiwi fruit,
mannan fibre,
konjacu extracts,
sweet potato cellulose,
Jerusalem artichoke,
Guar gum (fibra dietetica) etc .
COMPOZITIE :
1. Extracul din "Koncing nut "– este cunoscut in China , America si Europa ca ‘Bomba Incediara de Grasime’ - actioneaza mai intai diminuand straturile adipoase de pe talie si abdomen , astfel se obtine un efect rapid de slabire si in acelasi timp veti fi plini de energie avand treptat o piele mai ferma datorita functiei tehnologice de hranire a celulelor care accelereaza semnificativ metabolismul si regleaza greutatea corpului .
2. "Garcinia Cambogia "( HCA )- a carei principala calitate este aceea de a transforma grasimea in energie , metabolismul organismului revine la nivelul normal iar grasimile se acumuleaza cu greu sau aproape deloc deoarece celulele ajung la forma lor normala , fara grasimi, ele fiind arse.
3. Extractul de Mar verde ( extract de acid malic)- activeaza celulele moi ale muschilor stomacali permitindu-le restabilirea elasticitatii si revenirea la capacitatea normala a stomacului in timp ce se micsoreaza considerabil apetitul.
4. Extractul de Kiwi (actininul chinezesc) – dizolva repede proteinele din carne si stopeaza absorbtia de grasimi.
5. Toate aceste fructe alaturi de plante verzi cum sunt "anghinare de Ierusalim", "guar gum" ,extract de Konjak , etc.-inhiba apetitul formeaza sentimentul de satietate ,reduc grasimile din sange, astfel organismul pierde din greutate, se evita durerile de burta si alte efecte secundare intalnite la produsele clasice de slabit.
CONTINUT : 1 cutie SUPER SLIM - contine 30 pastile (6 capsule x 5 blistere)
GARANTIE : 24 luni de la data fabricatiei (tiparita pe cutie)
ACREDITAT : The hygienic food and health number (1998) NO.0778
ADMINISTRARE : 1 capsula pe zi , dimineata inainte de micul dejun;
PASTRARE : sigilate si tinute în locuri racoroase si uscate .
PRODUCATOR : YOUFANG Biological Science co.ltd , CHINA
Despre pret, in jur de 50 euro.
Daca mai ai intrebari, scrie-mi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
ama1357 spune:
in italia sunt in proces distributorii acestor pastile!!!!
si cum ziceam intr-un alt subiect legat de slabit, degeaba slabesti 20kg daca tu nu iti refaci stilul de viata si d mancare... daca mananci carnat si slanina pui la loc kg date jos!!!