Iarta-ma, Doamne, caci am pacatuit !
De doua saptamani locuiesc la socrii pt ca la mine acasa e mare santier. Si in fiecare dimineata, inainte ca ei sa plece pe santier, ma duc sa cumpar paine, luandu-mi si mie o prajiturica numita FLOARE DE ZAPADA sa am la cafea.
Ei bine, azi dimineata am cumparat UN TORT FLOARE DE ZAPADA mare ... cand am ajuns acasa, l-am lasat ascuns in masina, si am prezentat doar painea. Acum au plecat, iar eu ma delectez pe forum cu o cafea si mancand cu lingura crema tortului direct din cutie ... numai pt mine !
Voi ce pacate grave aveti ?
Sibylle saptamana 36
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Sibylle, din titlu am crezut ca ti-ai facut de cap cu Ali baba si cei 40 de hoti plus echipa Manchester United, inclusiv antrenori si jucatori de rezerva:)
Avand in vedere ca esti in sapt. 36, fapta ta nu e pacat.. ci doar pofta de gravidutza:)
Sa-ti fie de bine tortuletzul, nastere usoara si bb sanatos! Si nu uita sa mai pacatuiesti din cand in cand... dar nici nu prea des, ca nu prea ajuta la silueta
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
desprecopii spune:
Ptiu ce m-a speriat topicul Sybille.
Da si eu am o ciocolata amaruie ascunsa in dulap. Daca o prinde sotul o insfaca el. Asa ca uneori am treaba la dulap.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
desprecopii spune:
Da si eu am o ciocolata amaruie ascunsa in dulap. Daca o prinde sotul o insfaca el. Asa ca uneori am treaba la dulap.
giulia71 spune:
Am pacatuit si eu cu o portie babana de foie gras, desi eram la cura si acu' cantarului abia ajunsese sub 65!
Sper sa ma ierte DD
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
laureta spune:
Eu tocmai am terminat un meniu mare de BigMac
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Miky_Ria spune:
super tare!
Eu pacatuiesc periodic. Am o slabiciune pentru iaurtul cu fructe si deserturile lactate cu fructe, de fapt asta inseamna pt mine dulciuri...+inghetata! de cate ori cumpar (nu mananc in fiecare zi, doar cand ma loveste pofta), le tin ascunse in frigider in lada cu legume, si nu dau la nimeni-nimeni, nici daca imi cumpar 10 odata! exceptie face fetita mea, dar ei nu ii plac si nu papa mai mult de 2-3 lingurite.
Deci......... sa ne ierte DD si sa fim sanatosi!
michela09 spune:
Si eu am "pacatuit" toata saptamana, desi imi propusesem sa reincep de luni regimul disociat. Dar luni seara a venit sotul cu prajituri bune, bune, bune..., miercuri s-au serbat cateva colege - am servit tort de ciocolata , cremsnit, etc, iar aseara am facut o prajitura cu capsuni si bezea.
Sa mai zic si de ciocolata cu alune de padure pe care o sa o mananc mai tarziu?!!!
Dar de luni promit sa ma apuc de regim !
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
ce imi dai sa nu te spun?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
april spune:
Sybille, macar tu ai o scuza ca vine bb....dar noi, celelalte nu prea avem motive...ciucalata am furat si eu din sertarul fetitei mele ...nu recunosc nimik