MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ele - am vazut eu, arata fabulos!!!!
Casa e in Bucuresti? Scuze, poate ai scris pe aici, n-am mai intrat si n-am apucat sa citesc din urma.

Sa o stapaniti sanatosi, e tare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andira, nu e in Bucuresti.
E la 5 min de BV, in satul Cristian.
Eu sunt mutata din Gl de 1 an si decat sa ma fi infundat intr-un apartement cu 2 camere in Brasov, am ales varianta cu casa asta. Era veche si urata dar o vedeam deja transformata.Si am dat si putin pe ea. A fost o superoferta.Dar de pe 15 iulie 2007 tot muncim la ea si la mansarda nu am miscat un pai (si nici nu avem in plan prea curand).Vorba sotului..am bagat ca migul :))
In albumul meu e si forma veche...ai grija sa nu te sperii daca te uiti.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ele arata super. Mie imi place in primul rand culoarea interioarelor...deh si la mine e cam caisa prin sufragerie...si mobila cam tot asa in ton...poate o sa pun si eu vreo poza vreodata...

E micuta curtea, pacat ca nu ai mai mult pamant si mai putin ciment...

Vad ca aveti fereastra la dormitor spre holul casei...?...mic cu perdea?...aveti curaj cu copii in casa..

Eu azi am fost asa si asa...adica bine cu mai putin bine...

Meniu:
-cafea cu lapte
-un kiwi si un mar
-perle de branza cu iaurt

-salata rosii, castravete, ardei, telemea...la sf un colt de chiflutza, am lins castronul de zeama...yummy

-dulce...whatever...neconform

-pui in vas de jena la cuptor cu garnitura de dovlecei cu ardei , rosii si usturoi la cuptor...
urmat evident de ceva dulce.

Cum va spuneam, una calda, una rece....

Maine si poimaine sunt libera. Nu numai ca am in cap sa mananc numai fructe o zi, dar am de gand sa dau raportul, bun sau rau.Si am mai mult timp sa gatesc conform...

Ne vedem maine la raport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ele , vazut si fosta ärhitectura"...mare curaj ati avut si cata munca...

Bravo voua.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melany72

Ele arata super. Mie imi place in primul rand culoarea interioarelor...deh si la mine e cam caisa prin sufragerie...si mobila cam tot asa in ton...poate o sa pun si eu vreo poza vreodata...

E micuta curtea, pacat ca nu ai mai mult pamant si mai putin ciment...

Vad ca aveti fereastra la dormitor spre holul casei...?...mic cu perdea?...aveti curaj cu copii in casa..

Eu azi am fost asa si asa...adica bine cu mai putin bine...

Meniu:
-cafea cu lapte
-un kiwi si un mar
-perle de branza cu iaurt

-salata rosii, castravete, ardei, telemea...la sf un colt de chiflutza, am lins castronul de zeama...yummy

-dulce...whatever...neconform

-pui in vas de jena la cuptor cu garnitura de dovlecei cu ardei , rosii si usturoi la cuptor...
urmat evident de ceva dulce.

Cum va spuneam, una calda, una rece....

Maine si poimaine sunt libera. Nu numai ca am in cap sa mananc numai fructe o zi, dar am de gand sa dau raportul, bun sau rau.Si am mai mult timp sa gatesc conform...

Ne vedem maine la raport?

La dormitorul nostru nu am avut cum sa facem geam in exterior ca e casa "pe diagonala" nu stiu cum. Si ar fi venit geamul prea in strada. Asa ca l-am facut in hol. Dar e inalt si pana s-o face Denisa sa ajunga la el..ne piere noua cheful de lucruri rushinoase.
De pamant...nu e..asa sunt casele pe aici, cu o curte supermica. Eu ma bucur totusi ca are loc Denisa sa se invarta cu scoterul. Cand vreau iarba verde o tai pe munte.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melany72

Ele , vazut si fosta ärhitectura"...mare curaj ati avut si cata munca...

Bravo voua.

Omul sfinteste locul.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ele, am vazut pozele cu casuta! sa va bucurati de ea! eu am fost in cristian acum vreo doi ani, la bunicii cumnatei mele. e foarte frumoasa localitatea si sinteti aproape de bv, de munte, de risnov, de bran...felicitari...intr-adevar e mult mai bine decit intr-un apartament in oras.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ele SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR , sa o stapaniti sanatosi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Neata!
Oare a mai scris cineva la topicul asta la o asemenea ora????

nu dau inca raportul ca nu m-am cintarit. doar ca m-a trezit bebe la 4 jumate...saracul, cred ca a visat ceva ca se zbatea in patutz si se miriia. el a adormit la loc, eu insa, ioc...

revin...sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Si raportul: 29.05.2008: 88.8 kg, minus 1.2kg fata de saptamina trecuta. total "lipsa" 8.2 kg.

Micul dejun-jumatate de pepene galben.
in rest nu stiu, dar cred ca fac mazarea aia de care va ziceam ieri.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput