Incredibil!!!!

Incredibil!!!! | Autor: MiBa2008

Link direct la acest mesaj

Am citit acest articol si m-am ingrozit. Cum e posibil asa ceva???? In vreme ce alti oameni se chinuie din rasputeri sa aduca pe lume un copil sau sa reuseasca sa-l creasca pe al altora, asa-zisele mame naturale sunt capabile de asemenea orori!!!

www.click.ro/actualitate/copilul-de-100-kg-abandonat-in-spital" target="_blank">http://www.click.ro/actualitate/copilul-de-100-kg-abandonat-in-spital

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Incredibil este faptul ca poza unui copil de 7 ani apare pe net si intr-un ziar de 2 bani iar conform legii nicio publicatie NU ARE dreptul de a publica poza nici unui copil minor.

Acelasi articol, dar scris cu mult mai mult bun simt si cu pozele respectand dreptul la intimitate al minorului, se poate citi in Cotidianul de azi.

Este intodeauna socant si dureros cand o mama isi abandoneaza copilul. Indiferent de motivele pentru care o face.

Eu as sterge linkul acela si as alege unul care nu arata poza intreaga a baietelului.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

of, nu zic ca nu e adevarat dar as cantari situatia si altfel.ziaristii folosesc mereu expresii socante. Am inteles ca ea locuieste intr-un sat- NU o fi avut posibilitatea sa vina doua zile, nu e chiar un capat de tara... Nu stim exact situatia respectivilor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

dupa cum arata copilul, ma-sa l-a abandonat de mult... chiar cum era in stare sa lase sa se ingrase asa?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu nu vad nimic incredibil in situatia asta! Sunt multi copii abandonati de "parinti" insa nu de toti scrie in ziar. Unii au nesansa de a fi abandonati pe camp, la ghena de gunoi Asemenea stiri nu fac decat sa ma dezguste. Unii oameni sunt mai rai decat animalele. Macar acest copil se afla intr-un spital in care poate avea parte de oarece ingrijire, pe cand altii...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

E incredibil cum o imbecila de ziarista poate face un asmenea articol doar ca ca sa-i apara ei numele in ziar (evident unul de aceeasi calitate), fara sa se gindeasca la faptul ca nu e la circ unde prezinta femeia cu mustata si sarpele cu doua capete. Cum isi permit sa publice poze cu un copil bolnav??? Tara nimanui asta a ajuns Romania, in care OTV-ul, emisiunile de scandal si ziarele de doi bani sint la mare pret.
Si MiBa, copilul asta e bolnav, nu a ajuns asa pentru ca a mincat la Mc Donalds, poate si autoritatile din satul ala trebuiau sa se sesizeze daca pe mama nu o ducea capul, dar pe cine intereseaza de soarta unui copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

quote:
Originally posted by Natasa

dar pe cine intereseaza de soarta unui copil?

Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Ziaristi ratati , nu-s in stare ca caute subiecte serioase se leaga de copii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Copilul este luat in evidenta medicilor de la varsta de 1 an cu tulburari hormonale.

...dar aspectul asta nu se mai mentioneaza. ;)

Mergi la inceput