buna ziua
sa stiti ca am dat "cautare" inaite sa deschid subiectul asta. Surprinzator, nu am gasit nimic.
Problema mea este urmatoarea: din decembrie incerc sa raman insarcinata. La analizele din octombrie mi s-a spus ca al meu chist pe care il aveam de 1 an, a disparut intr-un final. Am mai luat 2 luni anticonceptionale ( de la diane 35 am trecut la yasmin) iar in ianuarie mi-am zis "hao sa refac analizele". Surpriza...chistul era iar acolo. Medicul mi-a zis ca sunt dereglata hormonal dar mi-a dat tratament pt chist. Am luat tratamentul dar bebelul refuza sa apara. Saptaman trecuta m-am dus la un alt dr care mi-a confirmat: am in continuare un chist pe dreapta. Mi-a spus acelasi lucru si anume ca sunt dereglata hormonal dar mi-a dat tratament pt chist. Am ajuns acasa si am inceput sa ma gandesc: le-am spus ambilor dr ca eu vreau sa raman insarcinata. Daca dereglarea hormonala ma impiedica, de ce nu mi se da un tratament sau sa ma trimita sa-mi fac analize pt problema asta? Tratez doar efectul si nu cauza. M-am gandit eu prost? Asa ca am hotarat sa ma duc la un dr endocrinolog sa-i povestesc problema si poate ma ajuta. Doar ca vreau sa ma duc la bucuresti.
Va rog sa ma ghidati. Recomandati-mi un dr bun la bucuresti. Vream si noi un prichindel
multumesc
Aici poti afla informatii despre unde gasesti un dr endocrinolog bun
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121202
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
saru-mana. Vorbesc serios ca am dat "cautare" dupa mai multe criterii de cautare dar nu am gasit subiectul asta. multumesc inca o data
Buna Anne Mary,
Iti recomand pe dr. endocrinolog Ileana Marinescu, sotia dr. ginecolog Bogdan Marinescu. Se ocupa exact de aceste probleme si lucreaza impreuna la Marinescu Medical Center. Nu-ti pot da nr. de tel. aici dar intra pe google si ai sa gasesti toate datele de contact.
Succes cu !
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
AnneM,vezi la fetele de la PCOS,au acolo lista cu medici endocrino.Si nu numai pt. Bucuresti.Medici "testati" de ele.