Nou stil de viatza (209)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Bula se pregateste de majorat...
- Tata! In seara asta am majoratul la liceu. Daca o sa vin beat si o sa fac scandal te rog sa ma ierti si sa nu ma bati pt ca e o seara speciala.
-Bine fiule. Pleaca Bula la majorat, iar a doua zi se trezeste cu vanatai peste tot.
- Tata mi-ai promis ca nu o sa ma bati.
-Stiu fiule. Cand ai venit si ai spart usa pentru ca nu nimereai cheia in gaura n-am zis nimic.
Apoi cand ai intrat in sufragerie si ai aruncat televizorul pe geam pt ca nu puteai nimeri butoanele telecomenzii m-am calmat iar.
Cand ai intrat la noi in camera, pe mine m-ai facut betiv iar pe ma-ta curva si iar am inchis ochii.
Dar cand te-ai kkt in mijlocul camerei, ai infipt bete de chibrit in el si ai zis ca ariciul doarme cu noi la noapte n-am mai rezistat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Am inceput cu un banc sa zambim putin

Eu raportez stagnare si va rog sa ma scuzati ca nu-s asa activa da e greu ca a inceput cuponiada si e mare agitatie la noi.
Laura sper sa salvezi tu onoarea echipei . Ti-am vazut pozele si esti o frumoasa nu stiu ce tot vrei de la tine ca eu as intra numai sa va zic bancuri daca as avea greutatea ta Iar Andrei e un scump.

Tzuni iti spun iar La multi ani cu fericire si sanatate. sa ne spui ce cadouri ai primit
Delia bafta multa la examene. Unde ai facut tu analizele alea?
Gusta cum ai iesit la petrecere? Ai facut poze?
Carina multa bafta cu dantura
Zuzuliciule sper sa-ti placa bancul. Ce faci? ce-ti face printesa ?"Rupe" ceva cuvinte?
Mephalasanatate multa si tie si la puiuti.

Sper sa mai revin azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Raport : 50,1kg.

Sanatate la toate si la puisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Olo, la multi ani pt Anais, multa sanatate si petrecere frumoasa!

raport:66.1

Carmen, te rog sa ma treci la mentinere,sper sa ma mentin intre 65-66.5!
Am zis ca ma opresc acum ca imi mai zic unii sa nu mai slabesc ca ma prea ascut la fata! asa ca deocamdata raman aici. Multumesc tuturor fetelor pt suport, iar tie Carmen in mod special pt munca ta!

Am plecat in oras cu bici si mi-a pleznit roata din spate,asa ca am venit inapoi cu tramvaiul, e cald, zapuseala, am luat copilul de la gradi, dusuit ca a fost plin de nisip din cap pana in picioare. acum strang pe aici ca iar e halandala!
Marilena,Carmen, insanatosire grabnica!
Anda, azi dimineata am fost si eu la dentist de mi-am schimbat ultimele amalgame, si sa stii ca m-am gandit la tine! mult succes iti doresc cu dintii!

va pup pe toate si va doresc numai bine si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI ! ANAIS,sa cresti mare si sa te bucuri de tot ceea ce e frumos pe lume.
Anda,imi pare rau pentru problema ta cu dintii.Succes la reparatii,sa iti iasa dintii cit mai frumosi.
Carmen,sanatate multa si tie.
Mie mi-a mai trecut rinita,nu mai e chiar atit de nasol,ma simt mai bine de cind iau Aerius.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

zilele astea mai rarut, dar cu gandul la dieta
Raport: STAGNARE si ma bucur ca nu e mai grav
Meniul il scriu mai tarziu.
Salut colega, Criss, de azi iti sunt alaturi.
Olo sa-ti traiasca LA MULTI ANI, ANAIS!
Carmen da, am inceput sa-i dau antibiotic lui Edi
Anda iti sugerez un piure de cartofi, moale si il poti face cu margarina, ca nu intra in categoria lactate.
Gusta multa sanatate.Ce s-a intamplat?Sper sa nu fie ceva grav
Hopes ai aparut, in sfarsit, cu bancul zilei...Multumim!
Claudia felicitari pentru atingerea target-ului
Deidana sa ai spor la invatat!
Tzuni ce-ti face micuta?A mai invatat ceva cuvinte noi?
Zuzilici de socrela nu mai spui nimic?Ceva ameliorari?Bella ce nazdravanii iti mai face?
dupa copil, ca-i tarziu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hopes

Bula se pregateste de majorat...
- Tata! In seara asta am majoratul la liceu. Daca o sa vin beat si o sa fac scandal te rog sa ma ierti si sa nu ma bati pt ca e o seara speciala.
-Bine fiule. Pleaca Bula la majorat, iar a doua zi se trezeste cu vanatai peste tot.
- Tata mi-ai promis ca nu o sa ma bati.
-Stiu fiule. Cand ai venit si ai spart usa pentru ca nu nimereai cheia in gaura n-am zis nimic.
Apoi cand ai intrat in sufragerie si ai aruncat televizorul pe geam pt ca nu puteai nimeri butoanele telecomenzii m-am calmat iar.
Cand ai intrat la noi in camera, pe mine m-ai facut betiv iar pe ma-ta curva si iar am inchis ochii.
Dar cand te-ai kkt in mijlocul camerei, ai infipt bete de chibrit in el si ai zis ca ariciul doarme cu noi la noapte n-am mai rezistat...

Hopes si minunea mea - Eduard

Mergi la inceput

MIK, Wowww...si eu vreau 50 kg.
FELICITARI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

CarmenE: mersi de sugestie, dar nu pot pune gura pe margarina. Pe maine imi fac peste la cuptor cu legume la wok (dovlecel, conopida, vinete)
In seara asta ceva omleta cu dovlecel si ceapa verde si ton cred ca pap si capsuni.
Anca: mersi de urari. EU inca mai sper ca ma trezesc intr-o dimineta si nu mai plang in timp ce ma spal pe dinti si sunt toti frumosi si mineralizati. Nu mai plange dupa 50 de kg ale lui Mik ca ea are 10 cm mai putin ca tine. Eu am ajuns la 52.5 la un moment dat si aveam stomacul lipit de spate - in jur de 54 e ok.
Marilena: te pupic dulce si sper sa iti revii repede.
Zuzi: sa ai o zi minunata si plina de veselie
Carmen: esti bine?
Claudia: ce sportiva esti! Felicitari ca ti-ai atins targetul si iti doresc sa te mentii.
Revin mai pe seara,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Claudia,FELICITARI si tie pentru kilele pierdute.Ma gindesc sa imi iau si eu o bicicleta noua, sa fac miscare si la aer curat,nu doar intr-un spatiu inchis.Sper sa imi gasesc timp si pentru asta,macar in weekend.

Mergi la inceput