Nou stil de viatza (209)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Neata! Cafele, ceaiuri, ape late si curgatoare pt toata lumea!
Laura, tu n-ai ce visa altceva decat pe mine? Io nu eram in vis, chiar ne-am intalnit!
Aseara am calcat stramb cu o pizza si aproape juma de bere. Ce sa fac? Am sarbatorit si io dupa ce-am culcat-o pe Meri....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
hcclara spune:
'Neata!
Laura, saru-mana de cafea! ft frumoase si pozele si voi!
daca mai vreti cafea, treziti-va si veniti pana mai este!!!!
pupici si o zi buna tuturor!
hcclara spune:
Hopa ca s-a trezit si sarbatorita!
am uitat sa va zic ce m-am enervat aseara la eurovision, si tot zic ca nu ma mai uit! ar trebui sa se faca un eurovision pt sarbi si rusi,sau sa nu-i mai lase cu toate derivatele tarilor lor!
tlaura spune:
tzuni, ba da, vizez si altceva! De ex. cand am dat de UNICEF-ul ala, eram in drum spre o intalneala...cu primul meu prieten din tinerete! Ce vis... se vede ca m-a batut soarele in cap ieri! Sper sa nu citeasca si soata pe aici, ca s-ar putea sa mai am parte de o bataie dupa aia!
Bey, da' chiar nu stiu ce am cu tine de te visez de 2 zile incoace! Intru la idei!
hcclara, lasa nu te mai enerva, eu eram sigura ca nu intram cu melodia asta! E prea frumoasa si de suflet, iar vocile au fost minunate! dar lor le trebuie circ, ritm, tzopaiala, nu melodii lente!
Eu tot mai cred ca anul trecut am ratat marea sansa de a fi castigatori cu Dracula; aia era de Eurovision, nu lalaiala cealalta!
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Ieri ne-am intors pe la ora 19.00, dar am fost atat de sfarsita incat nu am putut intra pe la voi.
Ce sa va spun, a fost foarte greu.... despartirea a fost grea. Dar nu cred ca este cazul sa va povestesc, nu vreau sa va stric buna dispozitie. Asta este, mi-am pierdut unica prietena si acum va trebui sa ma obisnuiesc.
Va urez o duminica cat mai placuta, cu mult soare.
Va pup pe toate
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Revin sa va scriu iar, intru-cat mesajul scris anterior mi-a dat eroare.
Ieri am ajuns pe la ora 19.00, dar am fost prea sfarsita si nu am intrat pe la voi.
Ce sa va spun, despartirea a fost grea. Mi-am pierdut singura prietena si acum trebuie sa ma obisnuiesc. Dar nu vreau sa va povestesc, sa nu va stric buna-dispozitie.
Va urez o duminica cat mai placuta si cu mult soare.
Va pup pe toate
Delidana spune:
'Neata,
Tlaura, ce poze frumoase! Albastrul acela e absolut superb! Iar tu esti o doamna bine, nici nu mai e nevoie sa slabesti.
Tzunica, nu s-a trezit nici un decodor sa vina cu flori? Sau el ti-a adus pizza si berea?
Violeta, imi pare rau...e o perioada grea dar viata merge inainte, of...
Claudia, Crys, Carmen, Gusta, Ioana, Cornelia, Gabrielama, Zuzi, Hopes, Anky, Rolo, .
Ina, cum iti mai este? Cind nasti?
Va pup pe toate.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Delidana, ba daaaaaaaaaa, am primit si un buchet de flori
Tlaura, cata vreme nu vine barbatu-to sa ma bata, viseaza-ma in voie!
Mephala, inca dormicesti sau esti deja afara?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
O cana mare de cafea pentru mine ca sunt treaza de la 6,of doamne ce as mai fi dormit dar copilul nu a fost de aceeasi parere.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
salut, salut, pe fuga. E o zi superba, am fost de dimineatza intr-o plimbare, acum culc copiii, iar dupa amiaza vom iesi intr-o vizita la niste prieteni.
va pup pe toate, sa aveti o duminica frumoasa!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)