Sampon nuantator - Casting Gloss L'Oreal?
Buna,
Ma gandesc de ceva timp sa fac o schimbare in culoarea parului meu. Nu m-am mai vopsit de 2 ani si parul meu arata foarte sanatos dar culoarea (saten inchis) nu mi se potriveste deloc.
As vrea sa imi mai deschid un pic nuanta dar cu ceva care sa se duca complet la spalat, dupa 2-3 luni, in mod uniform.
Stiti vreun nuantator care sa indeplineasca aceste conditii si daca se poate obtine un saten aramiu din saten inchis?
Ce parere aveti de Casting Gloss L'Oreal?
Raspunsuri
Carrye spune:
Nu. Nu exista decolorare fara oxidant iar sampoanele nuantatoare nu pentru asta sunt facute. De asta se si cheama "nuantator", umbla la nuanta culorii deja existente, nu o schimba. Eventual, daca este un nuantator mai inchis decat culoarea parului. Dar, atentie! Daca parul a fost decolorat inainte, riscati sa nu mai scoateti culoarea initiala din par decat cu vopsea.
Tu cum iti imaginezi? Ca exista un "nuantator" care sa iti deschida (alta metoda decat prin decolorare nu exista) culoarea parului si dupa cateva spalari sa se inchida la loc? Cum sa se mai inchida? Cu ce?
Iti recomand niste suvite foarte fine mai ales in jurul fetei care sa te mai lumineze.
AVoogt spune:
Sampon Nuantator Kallos Sylver, am auzit ca este foarte bun.
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
EllaX spune:
Din cate stiu eu, samponul nuantator poate schimba culoarea parului cu 2-3 tonuri - asta la parul nevopsit, ca al tau. Saten mai deschis iti poate iesi, dar ma indoiesc ca blond poti face din nuantator.
Eu am incercat nuantatoare de la Palette (ok), de la Londa (ok, usuca parul) si de la Farmec (spuma coloranta, la tub). Cel de la Farmec mi-a facut un par minunat (lucios, cu aspect sanatos) si culoarea a fost exceptionala, dar l-am aplicat pe par blond inchis si vroiam sa obtin roscat - a iesit f fain. Mai sunt nuantatoare si la alte firme, dar eu, la vremea aia, eram studenta si nu vroiam sa dau mulri bani, deci am ales ce era mai accesibil.
Nota: o sa ti se coloreze cam toate hainele, pernele etc, mai ales ca acum e vara si transpiri. Nuantatorul curge cu fiecare tura de apa care ajunge pe par.
AVoogt spune:
Nota: o sa ti se coloreze cam toate hainele, pernele etc, mai ales ca acum e vara si transpiri. Nuantatorul curge cu fiecare tura de apa care ajunge pe par.
Asta asa este ...ai mare grija sa nu te prinda ploaia , eu am patit-o si mai eram si imbracata in alb ...am fost ultima data cand am folosit nuantator.
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
Val_ spune:
In nici un caz nu vreau sa ma vopsesc cu vopsea permanenta si in nici un caz suvite.
Chiar daca imi deschide parul cu 2 tonuri si ii da o nuanta frumoasa sunt multumita. Important este sa dispara in cateva luni si sa nu imi strice parul.
Auzisem de ceva, cred ca este vopsea semipermanenta de la L'oreal. Casting Gloss parca. A incercat cineva?
crinuta spune:
Au am incercat L'oreal Casting, dar este prea devreme sa ma pronunt, deoarece abia ieri m-am vospit.
Acum arata super. Sunt curioasa dupa cate spalari mi se va duce.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Val, era vopsit, mai precis mai aveam niste reflexe roscate, iar la radacini era culoarea parului meu, un saten mediu, sa zicem.
Acum parul este mai inchis la culoare, este uniform.
Stiu ca alternativa era sa fac decapaj, insa nu am vrut, astfel incat am preferat varianta asta, tinand cont si de faptul ca nu contine amoniac.
O sa vad cum se va comporta dupa cateva spalari.
Eu nu l-as fi vopsit daca nu avea niste fire albe, langa tample, dar acum ca l-am vopsit sunt multumita.
Parul straluceste foarte frumos.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
PatriciaArdeleanu spune:
L'oreal Casting este de fapt o vopsea nuantatoare fara amoniac. eu ma vopsesc cu ea de ceva vreme, parul meu natural este castaniu inchis si eu ma vopsesc ceva de genul ton pe ton, si imi iese cu citeva nuante mai deschis, un castaniu-saten faorte placut si natural. nu stiu cum ar iesi daca as alege o nuanta indepartata de parul meu natural. insa tine mult (eu ma vopsesc intre 6 sapt-2 luni), nu curge pe haine, are luciu frumos, se comporta ca o vopsea permanenta, daor ca dureaza mai putin si nu are amoniac.
Sampoanele colorante cred ca sint altceva, acelea care dau anumite reflexe daca nu ma insel.
Val_ spune:
Crinuta eu as vrea o nuanta ceva mai deschisa.
Patricia inteleg ca L'Oreal-ul dispare de pe par in 6-8 saptamani? Se duce uniform si de tot?
Dar ce efecte are asupra parului pe termen lung? Ca dupa vopsitul permanent, la un moment dat, parul arata deteriorat, indiferent de marca.
Iese asemanator cu culoarea prezentata pe cutie ca nu prea stiu cum sa imi aleg nuanta?