Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 157

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Deci, rusii au castigat cum ma asteptam...paii la cati "supusi" are, normal ca e votata din toate partile. Eu pe asta m-am bazat cand am dat-o castigatoare la pag 108...

Cum am spus, mie melodia nu m-a dat pe spate, am recunoscut pozitii si fete din repertoriul lui Enrique Iglesias care desi imi place , la rus nu mi-au placut. Plushenko si Edwin au venit pt show..

Ucraina , hmmmm, picioare frumoase!

Si uite asa m-am lecuit de Eurovision, nu ma mai uit ca ma oftic.

Eu nu inteleg de ce participam, cheltuie astia banii nostri de abonament pt o plimbare ...ce rost are?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

quote:
Originally posted by serenity dar ca sa va placa o ingatuita si lesinata de melodie ca a Rusiei e prea de tot ..

Nu vad cu ce e mai frumoasa melodia lui Vlad cu Nico? Mi se pare ca si unii si altii au voci frumoase, dar Rusia s-a priceput mai bine si la show, si sa nu uitam ca si asta conteaza la Eurovision...
DA, eu ma bucur ca a castigat Rusia!
Dar imi pare rau pentru Romania...
Si mie imi pare rau pentru Nico si Vlad , daca s-ar fi votat valoarea unei melodii , atunci Romania ar fi fost in top 10 si direct calificata in finala de anul viitor .
Inteleg ca " de gustibus non disputandum" si poate ca sant unii care chiar le-a placut unul ca Bilan ...cu cea mai tipata si lesinata melodie ..hmmmm , parerea mea , dar Rusia a aratat inca odata Europei sau lumii intregi ce inseamna politica pumnului pus in nas ...
Retragerea Romaniei de la o asemenea competitie de doi bani este o buna idee , subscriu in totalitate , pentru ca Romania nu va castiga niciodata , nici daca ar avea cea mai senzationala melodie .
O zi buna , aia care o fi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Aseara am facut Eurovision Party la mine acasa, ca sa urmarim concursul intre prieteni. Tuturor le-a placut melodia Romaniei, si am trimis cu totii voturi dar vad ca nu a fost nici macar un punct din Grecia pentru Romania.

Cand Romania a acordat 12 puncte Greciei comentatoarea de aici a spus intr-o romana tare stalcita " Ce faci draga, bine ? te pup! " A fost tare haios.

La sfarsit, cum eram singura printre greci, ei toti erau fericiti de locul pe care au ajuns ei, si ma consolau pe mine.

Zicea cineva de promovarea cantecului: Cantecul Greciei a fost dat peste tot, si fatuca aia Kalomira, e data naibii, a pupat toti ziaristii, a dansat cu ei, s-a pus in centrul atentiei la petrecerile de la Belgrade... ca vorbeau de ea apoi toate ziarele din Europa. Deci si asta conteaza. In rest...fusta scurta, scuturat de fund, o melodie mai dinamica, si relatii bune cu vecinii... Et voila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu v-am zis la preselectie ca Ro-Mania si Rednex au o melodie care se preteaza mai bine la acest tip de concurs. Cred ca daca concurau ei pt. noi obtineam mai multe puncte.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mda, cam asta e Eurovizionul: circul total.Nu stiu daca am fi meritat sa castigam dar, in orice caz, am fi meritat mult mai multe puncte.Daca Nico si Vlad au strans mai putine puncte decat penibilii aia de anul trecut de la Todomondo sau cum i-o fi chemand, atunci chiar ca nu mai e Eurovisionul un concurs de muzica!
Mie nu mi-a placut Rusia de nici o culoare! As fi preferat sa castige Norvegia dar...nu e dupa cum vreau eu.Votul meu chiar nu conteaza, din cate se pare!Am votat cel putin de 8 ori pt Romania si cu toate astea n-a primit nici un punct din partea Germaniei
Orice am face, noi nu vom castiga niciodata! Sau poate ar trebui sa-l aducem si noi pe Hagi sa execute niste driblinguri prin platou, pe Zamfir sa fluture naiul, plus calusarii pe fundal!Si-atunci, ce mai cantam nu mai conteaza!
Oricum, nu pot sa nu ma amuz de nemti!De-a dreptul penibili! Noi, ca noi, niste amarati! Dar ei, cu o populatie mult mai numeroasa si o forta financiara incomparabila cu a noastra asta e tot ce au putut sa produca?Raspuns:Da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Camelia
... atunci chiar ca nu mai e Eurovisionul un concurs de muzica!

nici nu a fost vreodata!!! POLITICA SI DOAR POLITICA.

quote:
Sau poate ar trebui sa-l aducem si noi pe Hagi sa execute niste driblinguri prin platou, pe Zamfir sa fluture naiul, plus calusarii pe fundal!Si-atunci, ce mai cantam nu mai conteaza!

ai uitat de fetele de la Capalna impleticindu-se printre calusari pe fundal.

SERIOS acum - punem de o petitie spre TVR sa ne scoata odata din acest penibil concurs?
cum se face? am vazut ca mai sunt doritori. unde trebuie sa semnam?

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eu,in general,cind aud de Rusia ma gindesc la multimilionari,mafie,petrol asa ca se explica rezultatul Eurovisionului .Piesa nu e de retinut,am ascultat-o de citeva ori si nu o recunosc desi peste tot a circulat "zvonul"ca e favorita,sigur au fost investite ceva milioane la inaintare .

Ukraina nu mi-a placut, arata bine si a cintat din trup ca voce mai putin .

Grecia...naiba stie de ce iau mereu atitea puncte,sunt comerciali,promoveaza bine...tre'sa fie un spil acolo .

In fiecare an votam si din Germania nu luam nici un punct.Dar probabil,zice sotul meu ca este explicabil,turcii au luat de-aici 10 puncte si ei is cam 4 mil aici,is uniti,voteaza in clan.Grecii la fel.

Romania nu merita locul 20 dar cred ca totusi melodia a fost neinspirat aleasa pt concursul asta,se poarta ceva mult mai comercial,mai sexy,cu mai mult show.In fine,in fiecare an ne straduim si ne iese tot mai jos in clasament...

Duminica faina!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Eu nu ma asteptam ca Ro sa fi luat chiar locul 1, dar sigur vedeam melodia in top 10, chiar 5. Melodia Rusei si Dima lor nu m-au dat pe spate, nu m-au impresionat asa de tare incat sa consider ca ar fi meritat locul 1. Locul obtinut se datoreaza exclusiv votarii aiuristice si nu calitatii melodiei sau interpretarii. Si pt ca pomenea cineva de locul 2 obtinut de Dima acum 2 ani , ca o subliniere a calitatii sale grovaze de artist, pai si atunci tot asa s-a votat. De foarte multi ani nu mai conteaza neaparat calitatea, nu mai conteaza muzica...Pai daca , de ex, Grecia, Turcia, Armenia si Ucraina au meritat sa ocupe locurile obtinute in urma votarii...pe mine ma cheama Papa Pius al XVI-lea

Romania ar fi avut nevoie de fff multa promovare. Dar ce sa faci, daca si in Ro se lasa mereu cu scandal preselectiile nationale si, in loc sa ne concentram asupra promovarii internationale, mai bine le punem bete in roate la castigatori.

Imi pare rau de Nico si Vlad, de locul obtinut.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Eu nu-s de acord sa ne retragem de la EUrovision. Pai unde s-ar ajunge daca toti cei nemultumiti de clasament s-ar retrage? De aia e competitie, sa participi si sa accepti rezultatul. E clar ca Romania merita un loc mai bun, dar parerea mea e ca votul nu e chiar atat politic. Bineinteles ca se voteaza intre ei vecinii care se inteleg bine si vorbesc limbi asemanatoare, e normal. Sa nu uitam totusi ca am obtinut alte dati locuri mai bune - Mihai Traistariu de exemplu - deci cred ca problema principala e selectia de la noi. As propune mai degraba sa se renunte la votul juriului si sa aleaga doar publicul.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by Camelia pe Zamfir sa fluture naiul, plus calusarii pe fundal!Si-atunci, ce mai cantam nu mai conteaza!

nu vad ce-ar fi rau sa cante Zamfir sau ca danseze calusarii!

Daca Luminita Anghel a adus Romania pe locul III inseamna ca se poate si pentru Romania sa fie macar in primii 5... dar mereu cautam motive pe langa... pe la puterea Rusiei.. deja devine penibil

Mergi la inceput