*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
am intrat sa va dau vestea ca s-a nascut si bebitza redutista:
a nascut Acina la Brasov. Ana are 3720 gr, 52 cm si apgar 10.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
alinamoro spune:
Felicitari Acina si bine-ai venit pe lume Ana!
Refacere rapida si mult laptic pentru bebica!
Diana, primit PM si trimis raspuns.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
emushi spune:
felicitari pt bebitza!
miki68, da, bluzitele vin de minune pe burtica...
edit: ca sa fii sigura: in fata chiar sub sani au o bentita crosetata (gen macrame), in jos sunt largi...iar in spate la acelasi nivel sunt stranse lejer cu elastic, deci as zice ca merg si la burtica mare!
si daca tot veni vorba...poate-mi spuneti voi, fetelor, ce-o fi in capul meu? ca sotzu tot deschide subiectu' "bebe2", eu ma fac ca n-aud...zic ca mai este timp...da' ma surprind cumparand NUMAI bluzite largi, prin magazine trag cu ochiu' la hainute pt burtici...o fi primavara de vina? ca incep sa intru la idei!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
danais spune:
Multumesc mult de lamuriri Graviduta si Miki. Acum nu imi ramana decat sa astept scrisorica cu voucherul (sper sa nu se piarda si asta, offf)
Spor la shopping tuturor,
Daniela si domnisoara Denisa
camelia_daniela spune:
Acina felicitari! Sa-ti traiasca micuta Ana, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa ! Tie iti doresc refacere rapida si muuult laptic pentru pitik!
Emushi, am comandat si eu bluzitele alea! Abia le astept! Eu am comandat 168 ... sper sa-mi vina. (acu ma gandesc sa comand si 162)
Dar poate ajung alea si vad ce si cum!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
vl-ad spune:
Acina felicitari pt bebita!Sa creasca mare si sanatoasda!
Fetelor ce ziceti de camasa aceasta :
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5973287&SizeCode=00034&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
A luat-o cineva?Daca da , cum este?
merci!
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
camelia_daniela spune:
Adina, a comandat-o sigur cineva si zicea ca e ok, doar ca trebuie calcata, din cauza de volanase ... parca!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
croco21 spune:
Acina, felicitari pentru bebica
Am primit ieri aviz pt un colet din 5 mai.
http://andrei.seek-on.com/ro/