*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Am incercat sa finalizez acum o comanda, dar imi apare mesajul de mai jos:
! Vous ne pouvez pas acheter plus de trois articles personnalisés dans la même commande. Merci de supprimer des articles personnalisés de votre commande.

In cos n-am decat produse reduse, nici unul personalizat. Nici un produs nu e marcat ca sa-l pot scoate din cos.
Ati incercat vreuna sa dati comanda recent? Va apare si voua mesajul?
Am incercat si sa ma deloghez si apoi sa ma loghez iar, dar tot asa apare...
Dupa ce ca ma foiesc de o saptamana sa dau comanda asta, acum nu ma lasa. Ce-o fi oare?

Edit: acum am vazut (dupa ce am incercat iar sa validez cosul) ca la fusta asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4396200&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 scrie "article personnalise" . Si mai aveam asa vreo 2 tricouri. Cum se pot personaliza? Zic ei ca poti cere sa brodeze ceva - dar cum si unde, numai ei stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

stie cineva ce-s www.laredoute.fr/vente-5-aleses---jetables--impermeables.aspx?productid=324069462&documentid=429208&categoryid=22931495&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astea...??? adica pot sa-i iau fetitei sa-i pun pe saltea? ca se mai intampla si accidente...poate voi intelegeti mai multa franceza

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mi-a venit si mie comanda din 7 mai!
Amu mai am putintica treaba , dar cred ca maine dimineata pun linkuri; oricum sunt foarte multumita!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hop si eu cand imi aduc aminte sa intru si ce-mi vad okii ...a nascut acina!!! felicitari pentru nasterea micutei ana!!! sa fie sanatoasa si tie refacere rapida!!

socrate felicitari pentru sebastian!!!sa fie sanatos! are un nume f frumos!

LA MULTI ANI ELENELOR!!! tarziu....dar m-am trezit si eu

jasmine saru'mana pentru felicitari si bine ai revenit pe baricade!

aissa din cate vad mai vin inca comenzi din aprilie deci stai linistita cu comanda din 2 mai nu fi paranoia!

miki,emushi de care bluzite vb voi acolo?de ziceti ca merge si la burtica mare?vreau si eu s-o vad

eu mi-am cumparat ieri o gramada de hainute de vara pt burtica si sotul zice ca sambata mai urmeaza o sesiune de shopping(probabil i-am insipirat mila cu depresia mea legata de cele 5kg puse deja) dar nu ma las nici de resoute mai ales ca vin reducerile

clau tin pumnii pt comanda de pe promod sa vina , si sa vina intreaga!

18+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nushu,
ce frumos arata semnatura ta; ma bucur tare mult pentru tine...ca sa nu mai zic ca e tot un Davidush

uite-l pe al meu David, ca tocmai ce l-am chelit:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5202182120442493666

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushu as sta linistita daca nu as avea un istoric...
Sa vedem azi. Vad ca deja au venit si comenzi din 7 mai. A mea, desi data in 2 (vineri) cred ca a fost totusi procesata luni pe 5. Sper sa ajunga azi-maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

emushi, sunt niste cearceafuri de unica folosinta cum se fol. la spital, nu trece lichid prin ele daca se intampla ceva "accidente", sunt subtiri si nu foarte plasticoase.
cel putin asa sunt ale mele - am vreo 3 - dar facute rost de aici din Ro. Se pot si spala - in fine, macar clati, o data de 2 ori, dar nu la masina ca se dezintegreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nushu, poop you! Vezi ca la faza cu bluza de gravi am picat ca musca-n lapte. Eu n-am zis nica de nici o bluza de gen, dar cineva a retinut gresit si s-a tot propagat ideea. Dac-as fi eu gravi (sau as avea sanse), v-ati inchina la mine ca la nus' ce moashte

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by addya

emushi, sunt niste cearceafuri de unica folosinta cum se fol. la spital, nu trece lichid prin ele daca se intampla ceva "accidente", sunt subtiri si nu foarte plasticoase.
cel putin asa sunt ale mele - am vreo 3 - dar facute rost de aici din Ro. Se pot si spala - in fine, macar clati, o data de 2 ori, dar nu la masina ca se dezintegreaza.

Adina si Razvan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Ei zic acolo,ca sunt antiacarieni,cand te culci pe o saltea in calatorii,sa nu-i inspiri ,deci e ceva medical pentru persoane alergice sau nu,pentru o protectie in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

Socrate, felicitari pentru Sebastian! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos !

Amu link-rile , ca eram datoare:
www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-prix-mini-coton-stretch-droit-taille-normale.aspx?productid=324130344&documentid=207608&categoryid=22904855&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pantaloni (pe negru) - foarte frumusei, material subtire de bumbac, se aseaza bine, sunt racorosi;
www.laredoute.fr/vente-la-tunique-sans-manches.aspx?productid=324098508&documentid=545008&categoryid=38152016&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> camasuta/tunica pe verde si turquoise marimea 168 - foarte dragute si racoroase de vara! (mergea si marimea 162, dar e ok si asta)
www.laredoute.fr/vente-tunique-a-manches-longues.aspx?productid=324098509&documentid=545008&categoryid=38152016&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> camasa/ tunica cu maneca lunga pe verde - ca mai sus- e frumoasa;
www.laredoute.fr/vente-blouse.aspx?productid=324112157&documentid=321408&categoryid=38152016&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricou pentru Dariuca - frumusel foc
www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324117149&documentid=321408&categoryid=38152221&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> rochita pentru Daria - frumoasa si asta
www.laredoute.fr/vente-le-gilet-zippe-sans-manches-a-capuche.aspx?productid=324058712&documentid=545008&categoryid=23112518&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> vesta - ok si asta - pe bleu pentru Daria, ciocolatiu pentru mine si pistache pentru tati;
www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-manches-courtes-1-couleur-1-blanc.aspx?productid=324094571&documentid=321408&categoryid=32408136&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricouri pe mov+alb un set pentru mine unul pentru sora-mea, nu e materialul suuper grozav, dar se aseaza ok, merg;
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=532907&categoryid=32408136&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricou - e a 2-a oara cand il iau ; mi-e tare drag!
www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324097997&documentid=321408&categoryid=23110257&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> costum baieculoarea bronze - frumos , material ok - din pacate am comandat marimea 36 si nu ma cuprinde la balconete - sa vad da-i vine sora-mii, daca nu il scot la vazare!
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-soft-grey.aspx?productid=324113759&documentid=321408&categoryid=23111879&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricou barbatesc soft grey frumos dar cam roz, ma asteptam sa fie un roz mai ... altfel (oricum, merge);

Cam atat... daca mi-a scapat ceva , revin.

Edit - am folosit codul 26905 care mi-a dat FDP 0 si cadou setul se plaja, care e ok (geanta are forma de trapez, nu e foarte mare, dar merge, materialul cred ca nu e bbc 100%);

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput