Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 9
simcar spune:
buna dimineata!
sper sa ma pot tine de cuvant si a incep de luni dieta.eu am mai tinut-o o data si am dat jos 5-6 kg dupa care nu a mai respectat nici o regula si am luat cam un kg.Deci e bine.Oricum fara ceva efort fizic nu cred ca are asa mare succes.
BeLucci spune:
ramona draga sper ca ai kg nu km:)) esti simpatica:)! pai din cate stiu eu nu avem voie prajit! se poate face la gratar sau fiert sau pe aburi! fetele cu experienta ti-ar putea spune mai bine eventual! simcar asa-i fara sport merge mai greu treaba(cel putin la mine) eu am fost destul de sportiva in tinerete dar de cand m-am lasat m-am si ingrasat si nu mai am tonus! dar acuma m-am pus pe treaba nu mai manc dupa 6 de luni tin cura , fac masaj si o sa sar coaarda ca nu am timp de sala acuma din pacate!
arwen_of spune:
Buna, fetele,
M-am hotarat sa incep si eu regimul, ignorand orice superstitie, de azi, marti, calculand ca il voi termina exact inainte de plecarea in concediu.
Am facut provizii, incerc sa ma indop cu apa si abia astept cina cu fructe de mare
simcar
ramonagabri
BeLucci
Sper ca ati inceput... de ce nu ziceti nimic?
Hmm, poate ca ma grabesc eu sa vorbesc din prima zi dar tare as vrea sa mai fie si altii cu care sa ma incurajez.
Am 1.72 si 67 kg puse ff repede. Am fost toata viata slaaaba (52 kg) asa ca 60 ar cam fi maximul cu care as fi fericita.
miruta spune:
Sa aveti spor la slabit , dragelor!Am tinut si eu regimul si am slabit 5 kg in 2 saptamani , ajutata de un pic de sport (a doua sapatamana n-am prea respectat regimul , deci as fi putut slabi si mai mult).Ideea e ca se poate , regimul e bun , functioneaza , totul e sa ai vointa!Nu am pus nimic inca inapoi dar am cam avut grija la ce am mancat!
arwen_of spune:
Azi la pranz am avut salata de fructe. Eu nu prea le am cu fructele, asa ca mi-am taiat bucatele si le-am mancat incet-incet in 3 ore. O fi bine?
Maine e salata de ton. adica ton din conserva?
Hmm
ramonagabri spune:
Buna fetelor!Am anceput si eu dieta de luni ,anca nu pot sa ami dau seama de nimic,tinand cont ca sunt unflata an bura ca nu mia venit cm (am pierdut sarcina si anca nu mia venit primul cm a trecut cam 45 de zile de atunci )dar continui cu dieta si am sa va spun rezultatele .va pupic dulce .
karra80 spune:
Mai ma tineti minte?????
Eu tot la 65kg...nu am pus nik pe mine deca vro 2 dar am renuntat la mancat seara si le-am dat jos.....
Am facut si electrostimulare si s-au dus si vreo 4 cm la talie....asa ca de luni ma auc iara ca vrau sa ajung la 60kg inainte sa plecam la turci pe 4 sept ca sa pot pune acolo vreo 3 innapoi....asta e macar sa arat bine pe plaja si sa pot gusta din mancarea lor ca dupa o sa mai trag o tura de slabit.....
Va pup sine auzim de luni....am noroc ca tine si sotul cu mine si tunci nu gasc decat pt pitica mea.....si scap lejer.
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Iulie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
Raluca_u spune:
Buna
am inceput si eu sapt asta dieta.
mai e cineva pe baricade sa ne sprijinim reciproc?
eu nu tin singura ci tine si sotul cu mine ca sa fie mai usor.
va pup si la cat mai putine kg.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
filofteia spune:
Am inceput si eu de luni...iar...
Am insa o problema... mi se face tare foame si ma apuca tremuratul si ameteli... ce sa fac??? Ati patit asa ceva??? Trec in cateva zile?
Raluca_u spune:
Buna
poate exagerezi si mananci f putin sau ai deja organismul slabit.
intre mese poti manca morcovi si iti vor mai lua din senzatia de foame.
acolo unde nu ai cantitati trecute poti manca cat te simti tu bine, neexagerand bineinteles.
eu deocamdata ma simt bine, acum imi e putin foame si fiind la birou nu prea pot sa mananc morcovi dar ma consolez ca nu mai mult pana la 5:30 cand o sa ajung acasa sa mananc.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.