Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
Nici eu nu mai am curaj acum. O sa vad la finalul saptaminii rezultatul.
Gref-ul e foarte important. Daca ai observat e prezent in 5 din cele 7 zile si la prinz sau cina, nu numai in fiecare dimineata. El ajuta la topirea grasimilor mai mult decit orice salata sau alt fruct. De aceea nu e bine sa "sari" peste el. Daca nu-ti place, ia din ala rosu ca e mai dulceag putin, insa nu-l mai sari din schema.
Despre masa de dimineata, eu stiu un lucru: cafeaua bauta pe stomacul gol creste insulina (sper ca nu zic prostii ca nu-s pe domeniu) drept pt care creste si nevoia de dulce. (de concluzia asta sint sigura). Drept pt care eu maninc mai intii greful si p'orma beau cafeaua.
Prietenie de suflet
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'
crinuta spune:
Aha, am inteles.
Mie imi place, doar ca in prima zi mi-a cam facut probleme stomacul, dar acum e ok, asa ca de azi, nu il mai sar.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Misha, eu am mancat sprot in sos tomat. Sper ca nu e problema ca nu am mancat peste in ulei.
Oricum, a fost super bun, dar mi-e cam foame...
Crinuta si Rayan
brianamica spune:
Hmmm.... cred ca dezamagesc pe cineva, dar ceapa nu e chiar buna....
Imi pare rau....
Si eu am suferit dupa ea....
misha71 spune:
Ceapa cu gref.... misto combinatie .
Sal'tare Scardale-icilor, frumoaselor, chiparoaselor!!!!!!
Eu am o stare de zici ca m-am hranit doar cu cofeina azi. Am avut o energie toata ziua, de nu-mi vine a crede ce-o fi cu mine. Sa fie de la oua? (ca au fost 2, deci un mascul intreg )
deci:
dim se stie: gref cu cafea
prinz-masculul minjit cu o lingura de brinzica (mama ce porcoasa sint ) si o rosie.
seara: 1 buc pulpa pui cu spanac fiert.
...si apa., apa, apa....de nu mai stiu numarul canilor...
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
crinuta spune:
Deci e nenorocire fara ceapa...
Spanacul il mananci doar fiert? Fara sare, usturoi?
Cum rezisti tentatiilor, ca eu vad numai dulce peste tot
Crinuta si Rayan
misha71 spune:
Mie-mi spui de tentatii? Am averse locale in gura numai cind ma gindesc la o prajiturica. (ptiu drace...piei ispita!!!) Mai iau din cind in cind cite o bomboana d'aia fara zahar, da' tot nu se compara cu una adevarata din ciocolata cu crema de caramel . .
Hai gata cu prostiile! Pai cum sa ajungem daca ne vaitam intruna, ha? Uite la Briana: aproape 1 an incontinuu si nu a murit. Si noi ne vaitam dupa 2 saptamini?
Rusinica sa ne fie!
Iau spanac d'ala congelat si-l fierb cu putin bulion si sare (putina, ca nu maninc sarat de fel). as pune eu si ceapa si usturoi si oua, da' nu fac nici o brinza ca nu asa scrie la carte, asa ca doar imi imaginez ce gust o avea cu toate alea, inghit in sec si maninc ce am in farfurie. Rabda baba la frumos!
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
crinuta spune:
Asa e Misha. Merci pentru sfaturi.
Briana, tu acum mananci normal? Cum te mentii?
Crinuta si Rayan
brianamica spune:
Asadar, acum mananc foarte normal....mai bag si paste seara asa pe la 20-21 - impreuna cu fetele mamii si raman relativ constant baleind intre 56 si 54 kg habar nu am cum si de ce ca nu am grija deloc!
Insa vreau sa fac un anunt : de luni intru si eu la cura pentru ca vreau sa ma las de fumat si trebuie sa fiu la cura sa imbin un chin cu altul
Duminica bag un shopping mic iar de luni...dau raportu. Ideea mea este sa nu ma ingras.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
misha71 spune:
Daca reusesti sa te lasi de fumat e lucru mare. Io am avut o tentativa de o saptamina, in urma careia m-am ales cu 5kg in plus!!!!!!!!! Si nu am rontait prostii ca stiam ca s-ar putea sa ma ingras, insa nu ma gindeam ca in halul asta.
Cum m-am urcat pe cintar am si bagat tigara in gura.
Nu tine la mine cu lasatul. Sint mult prea inraita. Nu e de laudat cu asta, dar am la activ 30-40 tigari pe zi de 20 de ani. Cred ca pe plaminii mei si-ar da doctoratul cel mai tare hornar.
Eu cred ca tu ai reusit ceea ce multe regimuri promit, da' degeaba: ti-ai schimbat metabolismul. De asta nu oscilezi foarte mult, chiar daca mai scapi la bunataturi si la ore tirzii.
Dau raportul mai pe seara, sa fie complet!
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'