Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 17
misha71 spune:
crinuta la capitolul carne rece eu am mincat gratar de piept de pui si de curcan rece. Alte idei nu am avut (porcul e bun da' colesterolul...., iar salamul de orice fel-chiar si cel din pui, incer sa-l evit cit pot ca stiu ca nu face bine nici la silueta, nici la sanatate).
serry_ann, din pacate la capitolul bebe experienta mea e zero barat , poate pe viitor, cine stie? Insa stiu ca trebuie sa ai grija la alimentatie, in cazul in care mai alaptezi inca. Triaza alimentele din acest regim, cu toate ca stiu ca nu e bine, ca nu-si va face efectul la fel cum ar fi tinindu-l EXACT, cu TOATE alimentele.
In rest va urez muuuuuuuuulta bafta, vointa si incredere ca veti reusi.
Si o sa vedeti voi ce vom fi la revelion.
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'
misha71 spune:
ssy da' tu ce crezi, ca noi om fi balerine? Lasa jenele deoparte si hai in club!
E loc destul, chiar daca amindoua scoatem apa dintr-un bazin daca ne-am arunca in el
Cind vei termina o sa fii pe primul loc - ATENTIUNE! ATENTIUNE! cea mai tare ispita din sud-estul Europei SSY
Ce zici: ti-ar place?
Daca DA hai la treaba! Miine te asteptam la raport!
LOC DE DAT CU CAPU'
Delia_H spune:
Si pentru slabit , si in timpul sarcinii, si in perioada alaptarii, recomand sa se bea multa apa. Intre 2-3 litri, lichide in general.
misha71 spune:
Asta e obligatoriu. Pai cum altfel (in slabit ma bag ca in celelalte nu ma pricep!) sa se elimine toxinele?
LOC DE DAT CU CAPU'
crinuta spune:
Ce fac fetele? Sunt singura care a inceput regimul de azi?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Ma cam racaie stomacul de la grapefruit si de la lamaia pe care am pus-o in apa plata ( ca altfel nu imi place apa).
Abia astept pranzul....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Functioneaza sigur Crinuta. Daca eu, care am defectul stricat din fabricatie, pot spune asta, inseamna ca e bine. Incredere si vointa, atit. Restul o sa vezi (chiar si dupa primele 3 zile!). Succes fetele! .... si va mai zic ceva: tineti regimul corect ca nici nu stiti cine ne sufla in ceafa si ne trezim cu o bata pe spinare, daca nu ne tinem de treaba (briana, te simt deja prin zona! ) Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie LOC DE DAT CU CAPU' |
Misha...pai va cam suflu....
Eu una acum am slabit aiurea asa...insa cred ca ma bag si eu saptamana viitoare ca vreau sa ma las de fumat ! Si mi-e teamaaaa ca o iau cu sunculitele dupa mine daca nu am grija !
brianamica spune:
citat din mesajul lui crinuta Eu vreau sa slabesc vreo 14-15 kg..., deci ar trebui sa il tin dfe 2 ori, sau slabesc si in perioada de mentinere? Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. http://www.jnsr.be/ro.htm |
Crinuta, trebuie sa il tii de 2 ori + perioadele de mentinere foarte stricte ! ATENTIE !
Se slabeste si inperioada de mentinere, insa mie mi se pare foarte mult intr-o luna, o luna juma sa dai 15 kg jos......ramai cu niste semneeee....
EU am facut asa : o tura de regim+o mentinere foarte stricta, dupa care o saptamana mancat oarecum normal (tot fara paine , zahar si fainos...in rest cam ce am vrut) si apoi am luat-o de la capat !
Bine, eu am slabit 40 kg....nu mai stiu in cat timp am dat jos 15....chiar nu mai stiu ! Insa trebuie sa ai grija sa nu te anemiezi !
brianamica spune:
citat din mesajul lui ssy fetelor...imi e si rusine sa scriu...eu la 1.70 am aproape 100 kg!!!!!e nevoie urenta de un regim,mai ales ca am 20 ani si in ianuarie vreau sa ma inseminez!!!sa-mi tineti pumnii va rog sa ma descurc cu regimul! ssy |
Dragutza mea....eu la 1,64 am avut 96 KG ! Tot cam ca tine....ba chiar mai rau avand in vedere "inaltimea mea " !
Si acum...55 kg pe amandoua picioarele !
Te asteptam cu drag !
Si bun venit tuturor...hai ca imi uitasem bunele maniere....
brianamica spune:
SSY, ...am uitat sa iti spun ca eram la momentul respectiv si cu vreo 13 ani mai batrana decat tine.......adik mai greu de luptat !
TREBUIE SA REUSIM FETELOR !!!!!!!!!!