Superdieta (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

hmm.....liniste si pace....
am plecat la piata !

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

Buna ziua, doamnelor!Am sa ma alatur si eu grupului vostru, in incercarea de a mai da jos ceva kile. Coordonatele mele personale: 1,63m, 84,5 kg, tinta: 70kg.Ma inscriu in cursa de slabit cu dieta asta, entru ca, acum 2 ani, am mai tinut-o o data (recunosc si ma.caiesc: incomplet). Partea frumoasa si incurajatoare pentru mine a fost faptul ca atunci, de la 87 de kg am ajuns la 80kg (si am fost atat de bucuroasa, incat m-a luat valul si nu am mai tinut dieta).Partea si mai frumoasa ca de atunci, desi am mancat ca o inconstienta (orice si la orice ora)am luat doar 4,5 kg (si asta in ultima jumatate de an).Desi am inceput de azi sa ingurgitez numai vegetale(pana acum, doar mere, cirese si capsuni), declar deschisa vanatoare dekile de maine (ca sa fie clasica zi de luni)si beau in sanatatea noastra (a celor care am hotarat sa facem ceva si sa nu ne mai plangem) un delicios pahar ...cu apa.
Abia astept cantaririle din fiecare dimineata... pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

bun venit bunicutzo

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinaa spune:

Buna fetelor! si eu ma voi alatura voua de maine.....eu am 1.76 si 90 kg si sper macar sa ajung la 70 kg, daca reusesc si mai mult cu atat mai bine....ne auzim maine...somn usor :*

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ma scuzati ca dau trezirea la ora asta, dar plec la munca, si pana pe la ora 17 nu mai am timp sa imi trag sufletul.
O veste buna ptr mine e ca incep startul de fapt de la 83.8 kg, proaspat cantarite de dimineata. Deci, mi-am baut constiincioas jumatea de litru de apa si acum, dupa juma' de ora, imi beau si cafeaua.
Va urez o zi si o saptamana usoare si pline de satisfactii!

<Schimbarile se fac in pasi mici....dar repezi>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Neata si de la mine!
Nu stiu cu ce sa incep.... sa intorc funduletul sa iau bataie sau sa dau de baut!??!
Am intrat destul de mult in nepermise week-ul asta! Nu stiu cat am pus pe mine, dar o sa vad miercuri dimineata! In schimb, de vineri nu mai fumez! Lucru pentru care sunt tare fericita mai ales ca facem toate demersurile pentru un bebe.
Chichisor mie mi s-a spus ca e posibil sa nu pot face bebe pentru ca sunt grasa si pentru ca nivelul testosteronului e foarte mare! Dar ... Dumnezeu este singurul care poate sa ma ajute in aceasta privinta! Eu pot doar sa fac tot posibilul ca bebele sa se dezvolte sanatos! Asa ca .... fac toooot posibilul sa slabesc, mai ales acum, ca am reusit sa ma las si de tigari. Mi-am luat avant!
Aida, Breto, Ralu si ... toate cele de categorie grea ca si mine! fiti pe faza, ca o iau la fuga spre Aprilus, Doroti, Anda, Silvana ...
si o saptamana buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Gata! De azi am purces si io la o noua tura. tin varianta scurta.
Date de start: 1,65 si 73 kg. Tinta: 65 kg. Asta pentru ca incerc ceva mai apropiat.... Daca reusesc sa-mi ating targetul, at o sa trec la mai putine. .
Sa aveti o saptamana frumoasa si fructuoasa! Iar tentatiile sa lipseasca cu desavarsire!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Buna fetelor! am ajuns si eu de la munca, m-am trantit in fata calc si am deschis pagina, sa vad cine, ce a mai spus. Intre timp mananc si un castron plin ochi cu supa de varza .
Am trei intrebari pentru voi:
1.are ceva daca mananc legume si fructe la aceeasi masa? Stiu ca este bine ca fructele sa le mananci singure, dar nu stiu dupa cat timp dupa ce am mancat legume, pot manca si fructe.
2.ati citit cartea lui Montignac, despre cura lui de slabire? Daca nu, v-o recomand cu multa caldura, pentru ca explicatiile de acolo privind digestia si toate aspectele ei (dupa vastele mele cunostinte de anatomie)sunt chiar pertinente.
3.stie cineva daca, in cazul persoanelor care au avut probleme cu ficatul,este recomandat un consum moderat de varza, data fiind digestia ei mai greoaie?
Va multumesc si va astept pe forum, cu nerabdare (ca la inceput )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinaa spune:

Bunicutza eu stiu k poti manca fructe la cel putin 2 ore de la masa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichisor spune:

fetelor, cum ati rezistat tentatiei in primele zile de dieta? ca eu cand ma uit la altii din birou cum mananca de toate imi ploua in gura.
bunicuta, eu stiu ca fructele e bine sa le mananci inainte de masa.
isa, tu ai primit tratament pt. a face bebe? ca mie mi-a dat acid folic, vitamina E si mi-a zis sa slabesc minim 10 kg si apoi mai vorbim daca nu raman gravida intre timp. oare slabitul sa fie reteta miraculoasa pt. noi?

Mergi la inceput