Rugaciune doar ....pentru femei...
Doamne ma rog Tie,
sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg barbatul,
sa-l iubesc si sa-l iert,
sa am rabdare la toanele lui fiindca,
Doamne daca imi dai putere
il bat de il omor.
Raspunsuri
Dana P spune:
E buna rugaciunea. Cam asa ceva ziceam si eu in gandurile mele, nu de alta da' eu nu stiu sa ma cert, si tare ma mananca cateodata sa il pocnesc. Problema ar fi ca suntem destula de babani si ar iesi o lupta pe cinste (am facut si ceva arte in domeniu, si mi-e frica sa dau, ca am pumn greu) de ar rade si curcile de noi. Doamne fereste. Bine ca nu e necesar.
dana
Victoria spune:
Da' niscai lectzii de " arte in domeniu" nu dai, Dana? Nu poti pentru ca sa stii kand ai nevoie, shi nu ai fakaletzul la indemana?
V.
dede spune:
Reiki, salut!
Din pacate, si rugaciunea asta a mai fost postata - maine ajunge la Containerul Verde, ok?
Adriana Radu spune:
F amuzanta rugaciunea:)))))
Dede am o intrebare de ce aruncati asa repede la cos ceva ce s-a mai postat eu stiu cand...poate acum un an?
Mai exista acum de exemplu aceasta "rugaciune"pe forum?
Sunt oameni noi pe forum care sunt convinsa ca n-au citit-o.
E numai o intrebare, sunt si eu curioasa ca femeile......:))
Adriana
dede spune:
quote:
Originally posted by Adriana Radu
F amuzanta rugaciunea:)))))
Dede am o intrebare de ce aruncati asa repede la cos ceva ce s-a mai postat eu stiu cand...poate acum un an?
Mai exista acum de exemplu aceasta "rugaciune"pe forum?
Sunt oameni noi pe forum care sunt convinsa ca n-au citit-o.
E numai o intrebare, sunt si eu curioasa ca femeile......:))
Adriana
Scopul acestei atitudini mai ferme este dorinta mea expresa de a convinge utilizatorii sa nu mai posteze bancuri deja existente - ideal ar fi ca fiecare dintre noi ar trebui sa incerce o cautare a acelui banc in cadrul forumului, si numai dupa aceea sa-l posteze.
Am incercat sa salveze toate bancurile in subiecte condensate - tot ce ajunge la container in mod normal exista deja pe forum. Cine este interesat, poate parcurge subiectele vechi, astfel incat nu va pierde nici o informatie. In plus, este mult mai usor pentru mine sa sterg azi mesajele de ieri decat cele de acum o saptamana. Oricum, daca ma insel, astept observatiile voastre!
Adriana Radu spune:
Dede,
Nu stiu altii cum sunt...:)insa eu nu caut subiecte mai mult de pagina a doua, cred ca ar fi mai bine sa fie sterse mesajele mai vechi care nu mai au cautare...insa inteleg si partea negativa a acestui procedeu (supararea celor care au postat).Oricum daca astea-s regulile ne conform nu??