Demachiant Doina - otrava ?
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Toate cremele contine chimicale.
Bineinteles , daca vrei sa folosesti ceva bun , folosesti dermocosmetice. Avene , Eucerin , Uriage, Yvatherm,Vichy.
Celelalte, inclusiv L'oreal sunt ca si Doina, Avon , Oriflame .
Iar vis-a-vis de pret.....am vazut pe Euforia in emisiunea aceea in care 3 loturi de femei testeaza diverse creme, cum de multe ori produsul cel mai ieftin era cel mai bun . Adica peste firm gen Lancome.
Puteti intreba si un dermatolog , dar atata timp cat mancam E-uri folosim parabeni , samd cred ca Doina inofensiva.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
madizza spune:
buna nu as vrea sa va dezamagesc dar avea dreptate cineva mai sus ca se platesc decat numele la anumite creme.eu cunosc pe cineva care lucreaza intr-o fabrica unde se confectioneaza anumite creme de corp de fata si imi spunea ca ei schimba doar ambalajul la unele creme continutul fiind la fel asa caaaa..............poate e mai bine sa folosesti doina ca., costa mai putin
madi
mirelka spune:
Si eu am o matusa care s-a dat si se da in continuare cu doina. Si are un ten..... o invidiez si eu. Foloseste mult( si dimineata si seara), dar merita. Eu cred ca daca se potriveste tenului tau, este excelent.
chichisor spune:
am folosit si eu lapte Doina si ma usturau ochii si fata s-a inrosit mai rau. eu am ten acneic. am testat diverse creme si lotiuni si nu am gasit nimic potrivit pt. mine. voi ce recomandati pt. ten cu probleme?
Angelinne spune:
un ten cu probleme necesita o ingrijire mai speciala atit acasa cit si in saloanele cosmetice...incepind cu produse adecvat tipului de ten si terminind cu tratamente specializate.
arleena spune:
prietena mea din liceu are psoriazis, s-a nascut cu aceasta boala, are pielea fff uscata si rosie. de cand se stie se face ed 2-3 ori pe zi pe tot corpul cu doina simpla sau cea cu laptisor de matca.parerea mea, daca era otrava ii interzicea medicul sa o mai foloseasca, nu? am intrebat=o acum la intalnirea de 10 daca mai foloseste si zicea ca da, normal, e cea mai buna crema pt ea, a incercat si cu alte n preparate si creme, dupa doina,eucerin zicea ca e urmatoarea. pt mine e cam grasa aceasta crema, dar dupa plaja tot timpul ma fac cu ea pt ca hraneste f bine.
daca te simti bine cu acesta crema poti de ce sa nu o folosesti, e un brand romanesc, si de aceea e mai ieftina, toate creme nivea, l'oreal, garnier, etc vezi pe etichete chimicale....sigur nu e nimic natural. obtinut din natura..doar ca sunt mai scumpe pt ca platesti firma....
giani spune:
Eu am ten acneic, de la 20 la 40 de ani ma lupt cu acneea. Urmez citeva principii cu care incerc sa imi tin acneea sub control: in primul rind nu imi degresez fata excesiv, cu cit o degresez mai tare cu atit glandele sebacee incep sa lucreze mai mult. Demachiantele mele nu contin alcool, cind ma demachiez nu frec prea tare piele, intind crema si cu miscari usoare o culeg. Evit sa imi prajesc cosurile la soare. In tinerete bagasem de seama ca soarele le arde instantaneu, dar ulterior imi ieseau mult mai multe, asa cel mai bine evit. Folosesc creme hidratante in locul celor hranitoare. In ultimii doi ani am inceput sa folosesc Retin-A. Si bineinteles, dar cred ca deja stii, evita sa agresezi cosurile
chichisor spune:
giani, multumesc pt. sfaturi. imi poti spune si ce marci de demachiante si creme hidratante folosesti? acum ai scapat definitiv de cosuri?
gabi_fer spune:
In jurul varstei de 19 ani am avut probleme cu tenul, facusem de la mare veurici pe fata, un fel de cosuri care nu pot fi stoarse. Am facut tratament cu azot pentru ele...toate bune si frumoase, ele se duceau plus un strat de piele, credem ca mor, fata mea era numai cojite, nu stiam ce crema sa mai folosesc pentru hidratare pana am dat peste laptele demachiant Doina cu matca, pentru mine a fost super. Au trecut 7 ani si eu inca il mai folosesc zilnic, dimineata si seara. Pentru mine nu a fost otrava.
In timp, am mai avut tentative cu alete demachiante, emiplant, garnier, nivea etc, ceva nu f scump, pentru mine au fost nesatisfacatoare, mereu m-am intors la Doina cu matca.