Deodorant eficient ?

Deodorant eficient ? | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
De citva timp, nu conteaza cu ce deodorant ma dau, de marca sau nu, cu bila, crema sau spray, la un moment dat tot a transpiratie miros. Asta mi se intimpla periodic, uneori e totul bine, si alte dati nici-un deodorant nu e la inaltime.
Mentionez ca am 34 ani, igiena de viata si corporala buna, si par nu prea mai am la subrat deoarece am facut laser (de patru ori pina acum). Nu as vrea sa pun ceva chimic nasol totusi...
Ce as putea face ?

Adina si Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

aammmm.
eu mai transpir indiferent de ce folosesc dar u miroase a transpiratie

poate putin mai multa atentie la dieta,si mai usor cu mancarea picanta

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu nu mai folosesc ANTIPERSPIRANT ci doar DEODORANT, pt.ca am citit multe studii (si mi se par logice) cum ca antiperspirantele nu fac deloc bine...impiedica un proces de altfel foarte normal pt.corp si anume emilinarea toxinelor prin transpiratie....si atunci daca ne dam cu acel deo solid si cu bune proprietati de impiedicare a transpiratiei ce facem de fapt ???? impiedicam transpiratia iar toxinele se acumuleaza in corp (de aici se ajunge la cancer de san ....in timp)
so, folosesc deo-parfum adidas (cel bej-auriu miroase bestial si pot spune ca tine)....bine, o sa spuneti ca si deodorantul contine aluminiu si e daunator, dar e cu mult mai putin decat antipersiprantul (intre cele 2 rele, unul e mai putin rau)

sanatate multa iti doresc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Merci si mai astept pareri !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Incearca Billy, cel cu bila, la mine a functionat.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu mi-am cumparat deodorant de la SebaMed (se gaseste la Sensiblu) care este aluminium free si alcohol free. Protejeaza ~ 24 de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

wow, rall, merci. o sa-l caut si eu

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Rall, multumim...si eu am sa il caut!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahu_elena spune:

eu pot spune ca in viata mea am intalnit un singur deodorant care mi s-a parut a fi cel mai bun.eu lucram in confectii si vara va dati seama...dezastru...e de la Amway...parca ceva cu body se numeste,nu mai retin ca nu am mai luat de vara trecuta ca nu mai gasesc nici un reprezentant...e roll on dar intr-adevar pot spune ca e SUPER SUPER SUPER
acu folosesc dove roll on,dar adus din afara ca am observat ca cel de aici nu are acelasi efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tosicuta spune:

si la mine face fata tot amway rol on
il recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Incearca sa faci o solutie de apa cu bicarbonat(la o cana pui o lingurita de bicarbonat) cu care sa tamponezi subratul si de abia dupa aceea sa aplici un deodorant. Se poate ca transpiratia sa miroasa mai urat in periodele in care iti vine menstruatia sau ai o dieta mai dezechilibrata (grasimi, picanterii, cafea in exces)

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput