idei pt asortat rochie

idei pt asortat rochie | Autor: SIMONABB

Link direct la acest mesaj

Buna
Va rog frumos, spuneti-mi si mie cu ce pantofi/poseta ati asorta rochia asta: http://www.yokko.ro/romana/products/1239/rochie-eleganta-cu-aplicatie-strasuri-cristale-vanzari-online-ocazie-tunica/

Va multumesc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Depinde de ce vrei sa faci cu respectiva rochie. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

pentru o petrecere la un restaurant de fitze

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Depinde cat vrei sa atragi atentia. Poti opta pentru argintiu, sau poti pune incaltari rosii si un plic supradiemnsionat argintiu. Sau invers. Ai grija, pantofii si geanta trebuie sa fie de foarte buna calitate, mai ales ca rochia aia este alba. Sau poate gasesti ceva albastrul ala inchis putin satenat. Vezi la Musette, au niste panrofi foarte misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Avand in vedere ca ai o aplicatie argintie acolo sub corsaj ma gandesc, ca nu merg culori calde. Eu as alege niste pantofi de un verde stralucitor, fara strasuri si o poseta plic mare sau mica-mica -mica argintie care sa repete cumva pietricelele alea de pe rochie. Rochia e simpla, iti permite accesorii destul de fanteziste. Ar merge si un plic in mai multe culori dar daca zici ca e ceva simandicos, mai bine nu.

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

cum ar fi cu argintiu spre antracit? Ar merge cu banda de cristale, dar o culoare ceva mai intensa.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaDark spune:

probabil ca e prea tarziu raspunsul, dar tinand cont de stilul rochiei si de calitate as opta pt culori pastelate, dar discrete, este o rochie cu pretentii. Sa sugerez... un gri deschis la pantofi, geanta va trebui sa fie in acelasi ton... si o geanta simpla si eleganta. pantofii sa fie cu toc, dar nu platforme :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna fetele...am si eu o problema maaare...in sensul ca maine trebuie sa merg la o nunta in provincie- nu am niciun rol in aceasta nunta, nici nu e de mari fite, asa ca m-am hotarat sa ma imbrac in rochia asta (eu jucand acolo rol principal, mireasa la cununia civila). Problema mea este ca nu stiu cu ce incaltari si geanta sa o asortez.
Va rog, dati-va si voi cu parerea!!!
multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Argintii - si geanta si sandalele... as zice eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by andira

Argintii - si geanta si sandalele... as zice eu.

multumesc! nu sunt insa foarte sigura ca ar merge, pentru ca modelul de pe rochie este mai degraba auriu( in fotografie, din pacate nu se observa foarte clar- abia acum am realizat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

moko-in primul rand sandalute,eu mi-as lua in gen crem,simple,ceva cureluse,cu un toc in forma de triunghi sau subtire, ca rochia e destul de incarcata,geanta poate fi si de umar,nu numai plic,acum se poarta. A incearca aceasi nuanta cu sandalutele sau sa se potriveasca un pic.

DISTRACHITIE PLACUTA

Mergi la inceput