ODISEEA SLABITULUI

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Sunt datoare cu un raspuns...in legatura cu crema anticelulitica pe care mi-am achizitionat-o luni ...sper sa merite...

http://www.fitshop.ro/Gold_Shape.htm

iar discutia este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121281

Fetelor nu mai am timp de net ...adik de forum...ca pe net tot caut modele de invitatii, modele de rochii de mireasa.....in sfarsit am gasit un sigur model de rochie care sa imi placa si mie!!!..pretentioasa sunt..

Voi ce mai faceti?...Lili, Oli, Oana, Ioana...cuminti? sau......ca eu am papat azi salata, fructe(mere, banane...si pe seara cirese) plus un bol cu cereale fitness dimineatza ...ceva pufuleti si bucata de covrig de la mamicile cu care ma intalnesc pe-afara

pupici!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

eu fac tare bine, nu am mai slabit pe cantar dar ma simt bine (exceptand oboseala datorata trezirii devreme din cauza de copil zbuciumat)
m-am obisnuit cu asa zisa "dieta"
mananc multe salate, lactate, fructe, legume
nu am mai mancat deloc PAINE obisnuit, iar integrala f.putin, mai mult pt.tranzitul intestinal
mai am o sapt.pana la plecarea la mare, ar trebui sa fiu super cuminte sa dau 2 kg jos, ca sigur o voi lua pe 'aratura' acolo

o zi buna va doresc....si lipsita de pofta de mancare

OANA, cum merge cu pofta si foamea ????

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

'neata! 'neata!

Cam liniste pe aici, nu mai aveti timp de scris. Va pregatiti de concedii (foarte frumos), va cautati rochii de miresica .. activitati.
Lilina, dieta merge super. Nu prea calc pe alaturi, doar ca, maninc cam tirziu. Pentru ca peste zi, ori nu am nimic la mine, ori uit ... Pofte nu prea mai am. Sper sa fie asa si cind merg in concediu (peste o luna). Tu unde pleci in concediu? E fata valiza?
Tatiana, ca esti pretentioasa, e normal. Sint sigura ca pina la urma vei gasi ceva care sa-ti placa. Multa rabdare. Vei fi o mireasa frumoasa, asa cum iti doresti. Casa de piatra si multa fericire!

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

tatiana, schimba capitolul....eu nu ma pricep

oana, ma bucur ca merge bine dieta....pana la urma ai luat ceva pastilute sau tii doar dieta ??? noi plecam la mare la Mamaia cu piticul, abia asteptam....chiar daca e nazdravan si o sa ne fie greu cu el, dar o luam si pe mama, ca sa ne ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Lilina, din pacate nu stiu sa schimb capitolul...

Fetelor, daca stiti sa incepeti capitol nou..va rog sa ma ajutati..
Daca nu, pot sa rog un moderator?

Multumesc tare mult!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

Mergi la inceput

hai ca mi-am adus aminte
il schimb io

Mergi la inceput

capitolul 2

Mergi la inceput