ODISEEA SLABITULUI

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

multumesc iubitelor pt.sustinere
azi intru in farmacie si imi iau clarinol, ca sa ma ajute un pic
in 2 sapt.vreau sa scap de 3 kg, si apoi urmeaza alte 2 kg

oli, eshti mortala cu mesajele tale, tot 'plangi' dupa cola. eu sunt beau sucuri, rar ma apuca sa-mi pun si eu un pahar de suc. dar mai fur o gura-doua de vin rosu, bun si natural, dar acum ma abtin

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

fetelor. La mine merge din ce in ce mai greu. Nu se mai misca deloc acu de la cantar si incepe sa-mi scada moralu. Pana acum am dat jos 7,5kg si am ajuns la 60kg. Cred ca organismul este decompensat pt ca am inceput sa ma simt cam slabita drept care voi baga o cura de 10 zile de Beroca cu minerale pt ca se pare ca in regimurile astea drastice minerale pierdem cel mai mult. Tatiana tu cum te simti ? Masajul, de cate ori pe saptamana ? Spor la slabit in continuare fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Ioana, eu sunt ok, dar si eu scad mai greu ziele astea in greutate, doar 200grame de marti pana azi...asa ca voi face pauza(incep de luni pauza, cred) o saptamana, fara ceaiuri, pastile, etc....si apoi reiau...ca de..poate s-a obisnuit organismul..si nu mai scad perioada asta.
Insa am sa fiu atentie la ce mananc, fara grasimi, prajeli, prea multe dulciuri(ca nu pot renunta deloc la ele )...Dupa 7 zile, revin la cura....iar pana in weekend-ul 7-8 iunie cd merg la croitorie pt rochita de mireasa sa am 57kg.

Masajul, 2-3 sedinte pe saptamana, in functie programul sotului de la servici...El sta cu Luca cand eu merg la masaj.Merita!!

Pupici!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))

Mergi la inceput

raportez: azi am papat
o felie paine integrala cu fibre tip wassa cu branza si rosie
un iaurt degresat
o salata varza cu morcovi cu o felie paine integrala tip wassa

cumintica, nu ?

aaa, si 2 cafele cu zaharina

nu stiu pana diseara ce-o sa mai halesc

amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ioana55 multa bafta,c apu sus si sigur va fii bine, cred ca organismul se incapataneaza acuma dupa cat ai pierdut.Ia o pauza de cateva zile, dar inceasca sa tii o dieta usoara si apoi te apuci iar de treaba.Primele kile le pierdem usor, apoi mai greu da sigur
tatiana, scoate ca am tras o juma de cola, dar restul am aruncat-o, in rest a mers bine prima zi de dieta
liliana, spor la treaba cu lupta cu kilele
pupam fetele si va dorim spor la treaba si un wek palcut

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Multumesc la fel fetelor.Speram sa mai dau ceva jos pana pe 24mai ca incep nuntile(5 in vara asta) si vreau sa arat cat mai bine. si va urez un sfarsit de saptamana fara excese.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by lilina

raportez: azi am papat
o felie paine integrala cu fibre tip wassa cu branza si rosie
un iaurt degresat
o salata varza cu morcovi cu o felie paine integrala tip wassa

cumintica, nu ?

aaa, si 2 cafele cu zaharina

nu stiu pana diseara ce-o sa mai halesc

BRAVO Lilina, cumintica foc Tine-o tot asa.Nau nimi cafelele, mai ales dk sunt cu zaharina!

In weekend sa aveti grija, ca fiind cu toata familia, FETELOR, sa nu faceti excese!!!
ca, altfel..., si e pacat de munca din timpul sapamanii, nu?

Weekend placut!!

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

ioana55 multa bafta,c apu sus si sigur va fii bine, cred ca organismul se incapataneaza acuma dupa cat ai pierdut.Ia o pauza de cateva zile, dar inceasca sa tii o dieta usoara si apoi te apuci iar de treaba.Primele kile le pierdem usor, apoi mai greu da sigur
tatiana, scoate ca am tras o juma de cola, dar restul am aruncat-o, in rest a mers bine prima zi de dieta
liliana, spor la treaba cu lupta cu kilele
pupam fetele si va dorim spor la treaba si un wek palcut

Oli, Oli, deci ce am vorbit noi?am promis si ma tin de cuvant ...Arunca din casa toata ca sa nu mai ai la ce pofti.
Pt ca in rest a mers bine, , dar ai grija in weekend...esti cu toata familia, mergi la shopping...sa fi atenta ce pui in cos

Weekend placut!

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana55

Multumesc la fel fetelor.Speram sa mai dau ceva jos pana pe 24mai ca incep nuntile(5 in vara asta) si vreau sa arat cat mai bine. si va urez un sfarsit de saptamana fara excese.

Fi optimista Ioana, sigur esti ...doar sa nu faci excese de acum in colo...Intr-o saptamana, pana pe 24 mai, se mai topeste cate ceva... incearca putina miscare, poate scoti organismul din blocaj.

Weekend placut!!

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg

Mergi la inceput

offf, ce greu mai este, nu am pofte dar ma doare capul, probabil de foame....asa patesc de fiecare data cand tin cura, ma dezimunizez si dupa aia ma imbolnavesc, ultima oara am zacut la pat o saptamana, am racit nasol, cred ca am avut virusul Solomon Island
am fost tare cumintica, am pierdut un kg, nu ma las pana nu ajung la 60 fix. si am 2 petreceri azi, dar nu o sa mananc decat salata, eventual un gratar ceva, fara suc, fara nimic

mai bag niste cafea, poate imi trece capul, ca si asa sunt dependenta de cafea, mi-e rau daca nu beau

hai v-am pupat, multumesc pt.sustinere, nu ma las, ca vad ca pot sa slabesc, e si pacat
luni ma duc si la gineco al meu care ma bate la cap de cand am nascut, ca trebuie sa slabesc 10 kg....cand m-o vedea ca mai am 3-4 de dat jos, poate ma lauda, sa-mi mai ridice si mie moralul

Mergi la inceput