electro+vacuum in aceeasi zi?
fetelor am si eu o nelamurire. miam luat luat la in salon un pachet deelectro, unul de vacuum, si unul de masaj anticelulitic, tipa a zis ca facem intii electro, si apoi vacuum in aceesi zi unul dupa altul/. e ok?
eu stiam de intro zi electro in alta vaciuum
voi ce parere aveti?
pt fetele care au mai facut in cit timp sau vazut rezularte?
Raspunsuri
vyrgynya spune:
quote:
Initial creeata de carmen123
fetelor am si eu o nelamurire. miam luat luat la in salon un pachet deelectro, unul de vacuum, si unul de masaj anticelulitic, tipa a zis ca facem intii electro, si apoi vacuum in aceesi zi unul dupa altul/. e ok?
eu stiam de intro zi electro in alta vaciuum
voi ce parere aveti?
pt fetele care au mai facut in cit timp sau vazut rezularte?
Se poate, stai fara grija, chiar este recomandat sa le combini.
Nu poti face masaj si vacuum in aceeasi zi. Electro "se ocupa" de muschi iar vacuumul de celulita si stratul adipos.
La mine s-a vazut dupa primele 4-5 sedinte, am scazut frumos in cm chiar fara sa dau jos un gram, celulita s-a atenuat vizibil iar tonusul muscular a crescut.
Depinde foarte mult de intensitatile pe care le suporti, atat la electro cat si la vacuum.
Eu n-am mai fost de anul trecut de pe vremea asta, n-am cum sa ajung din cauza programului, iar sambata nu-mi vine sa ma duc... in plus rezultatele se vad daca faci de 3x pe saptamana.
ellietudor spune:
hai sa ti zic , ca eu am avut salon cu electro si vacuum! ideea e ca tre intradevar sa strangi inpik din dinti la electro si sa incerci sa maresti intensitatea tot timpu, te acomodezi usor, dar dureaza cateva secunde pan sa te simti in regula!!
daca faci vacuum vezi ca fai vanatai! nu i problema sa le faci in aceiasi zi, ciar iti va face bine! incearca sa faci intai vacuum si dupa electro, pt ca astfel vei pune in circulare sangele , si poate nu vei face vanatai asa aiurea! baga electro la greu, de 3 ori pe saptamana, si incearca sa te tii cateva saptamani, dupa care ai grija cu mankatu, ca pui la lok daca nu ai grija! si sa incerci sa te duci la intretinere o data la sapt sau la 10 zile, daca e, sau makar baga alergat acas!
ce masa grasa ai?! normal e de la 18 la 24 la suta! ce e peste scade cu mancare sanatoasa, no faat, si electro sau sport
Tecky spune:
Nu e nici o problema daca le faci in aceeasi zi,cu cat combini mai multe tratamente cu atat vei avea mai multe rezultate vizibile.
Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt
Nour spune:
Stiti vreun salon bun de electrostimulare in Constanta? Si cam care ar fi pretul unui pachet?
Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)
ancadm spune:
Vin si eu cu o intrebare la voi. Tocmai am mers si eu ieri la o consultatie si am primit un "pret" pentru vacuum. Imi puteti spune cum sunt preturile in Romania ( la mine era vorba de un pachet de 6 sedinte pentru abdomen)? Stiti vreun salon de genul asta in Iasi?
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)