Nou stil de viatza (207)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.Din pacate tot n-am apucat sa citesc din urma,sper sa reusesc deseara daca nu cad lata.Ieri am intors casa cu fundul in sus,am spalat toate geamurile,toate perdelele,facut curat in toata casa, in toate dulapurile,frecat baie,Wc si toata mobila de bucatarie,spalat-calcat haine si am terminat la 2 azi noapte.Dimineata la 6,30 mi-a dat Delia trezirea.Ma duc sa fac un dus si cred ca mergem cateva ore bune la gradina zoologica.
Vineri a venit Deli de la gradi si mi-a spus o poezie,ceva de genul:Iubita mea mamica,vreau sa iti spun doar un lucru si imi doresc sa ma asculti bine...sa stii ca nimeni pe lumea asta nu te iubeste la fel de mult cum te iubesc eu. Si mi-a facut cadou o chestie de pus la gât facuta de ea la gradinitza.
Fug acum ca ma streseaza maimutzica,am intrat doar sa va dau buna dimineatza si sa va urez o duminica placuta.Ne auzim mai tarziu.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, faina camera, sa o stapaniti sanatoasa! (mai un pic si va luati un dSLR adevarat, poate tura urmatoare!). Sa faceti muuulte poze frumoase!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Zuzilici am reusit partial sa pacalesc raceala, dar tot am mers la "bebita". Azi imi este mai bine.

Sabina superbe pozele, bb Gheo este un dulce (imi aminteste de nepotelul meu, Matei, la fel era cand era micut).Ouale le-ai facut tu? Sunt o splendoare. Ai avut o rabdare....

Nastad condoleante pentru bunicul tau. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Iar pentru Dorulet, sanatate multa, o sa fie totul bine.

Meniul de ieri a fost cam aiurea (fiind plecata):
- dimineata am baut o cafea
- la sora-mea Diana am mancat o portie de mancare de fasole verde cu pui si un snitel din piept de pui
- am mancat 2-3 felii de cozonac
- acasa am mancat vreo 5 covrigi uscati si un baton Twix + 4 patratele de ciocolata cu alune.

Azi trebuie sa merg cu cumnatul meu la niste cumparaturi, pentru parastasul bunicii de 40 zile (care este saptamana viitoare).

Vad ca azi este frumos afara, soare, sper sa fie si mai cald.

Va doresc o zi frumoasa!
Pupici
Revin diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!
Suntem si noi pe baricade si nu stim pe unde sa ne petrecem duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!!
Carmen , sa stapanesti sanatoasa noua camera! Deocamdata citeste bine manualul ca prim sfat , cand vrei sa fotografiezi doar copiii fara alte obiecte prin jur, baga zoom la maxim si sa ai diafragma deschisa la maxim (valoarea aia minima )
Insa observ ca ai multe moduri presetate, deocamdata foloseste-le pe alea.

Violeta, ouale sunt colorate de Sofia cu carioci. Alea monocolore sunt facute obisnuit.
Si unde vezi niste puncte albicioase...ei bine, am dat-o eu in bara. Am pus otet f mult cand am fiert ouale si a atacat coaja
Carina,Delia, Vik, Ioana, Claudia, Zuzi, Tzuni,Laura(mai da nesuferita viroza!!!) si toate fetele va pup si s-aveti o duminica frumoasa!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Pentru dumneavoastra doamnelor:
http://andaoana.blogspot.com/2008/05/fluffy-quark-pancakes.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut! ia haideti pe pag 1!

Anda, multumim de clatite! nu am adresa ta de mess, dar o vreau! dimineata coc, sa imi tii pumnii sa reusesc!
Laura, asa cum ti-a zis Carmen fa ceaiul! si bea cat poti!dar e tare rau! (asta imi amintesc de cand eram copil)
Eu azi am avut o stare de lene si nemultumire, pana nu-mi cumpara o masina automata pe asta nu mai pun mana ca ma enerveaza de mor schimbatorul ala de viteze!
Dimineata am fost la socrela la dejun, apoi la plimbare cu copii in padure unde sunt cateva animale din zoo, apoi Mc Do, acasa dormit, si in padure cu bicicletele vreo 2 ceasuri! si gata ziua!
Ma duc sa-mi ud florile acum in balcon!
Ioana, il mai ai pe Dodo? ca n-ai mai zis nimica!

va pupicesc pe toate, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anda sa nu ma blagoslovesti ca stiu ca te-am ametit cu tiramisu asta ..da mai am o nelamurire, sper sa citesti pana dimineata cand ma apuc de el si sa-mi spui...numai 18 gr de faina? si vanilie tu ai avut vanilie din aia in scoarta sau zahar vanilat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Azi a fost cald si bine in Bucuresti. Am reusit sa facem cumparaturile pentru parastas ( ce era mai important). Pentru gatitt ramane saptamana viitoare. Dupa am dat o tura prin Auchan sa-mi fac si mie niste cumparaturi. Cand am ajuns acasa am facut niste snitele din piept de pui si din carne de porc.

De mancat am mancat cate un snitel din fiecare si un iaurt. In plus am mancat cateva napolitane cu cacao.
Raceala m-a prins dar nu foarte rau: un pic nasul si am inceput sa stranut. Gatul m-a lasat.

Am sa fac o baie fierbinte, dupa care am sa-mi fac un ceai Hapciu cu lamaie, fierbinte.

Acum va las ca merg la baie.
Va doresc o noapte linistita si o saptamana usoara.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am reusit sa descarc cateva poze facute azi in gradina botanica.

si acu merg la somn, noapte buna!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput