MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetele miii de scuze
nu am reusit sa modific , acuma ma pun
giana bine ai venit , scuze ca nu am prea citit in zilele astea , scrie te rog inca odata datele tale si te trec in tabel
suntmega aglomerata in toate domeniile

va pupez

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet

Mergi la inceput

FACUT MODIFICARILE

imi cer scuze pentru intarziere

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, multumim! De miine trebuie sa le faci iar...munca de sisif, nu se termina niciodata. macar sa avem ce raporta.
daca esti tare aglomerata in perioada asta, putem ajuta si noi cu facutul capitolului sau cu actualizatul tabelului. sa ne zici, ok?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neatza!
Sa nu ma dati la disparute..am fost tare ocupata, am incercat sa recuperez dar se pare ca nu am nici o sansa.
Acuma am intrat rapid pana se trezeste pitica si am vazut-o pe Ralu tunsa.......si am zis ca merita o logare scurta. Arati super! imi place tare .
De la mine nimic nou, am trecut mai mult pe ciorbe (supele nu le suport) si pe legume. In jur de 5 iunie cred ca ajung la mare si mai este asa putin...
Pupici si daca mai am timp revin.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna fetele,
sorry ca ieri am lipsit, motivat.La servici nici macar nu am apucat sa mananc pana pe la 12.30 cand mi-am adus aminte ca nu bausem decat cafeaua si mancasem un kiwi.Asa ca am lut cateva finn crisp si le-am rontait printre treburi. Asa ca am ajuns acasa pe la 15.40 si mi-am facut omleta cu marar si am mancat-o cu o salata de vara:rosii, ceapa, ardei,castravete cu branzica telemea (2 feliute) si o felie sunca curcan.
Am plecat dupa copil cu un mar verde mare in punga pe care l-am impartit cu ea, unde altundeva decat in parc. Ne-am intors pe la ora 19, am curatat spanacul pe care o sa-l gatesc azi (l-am oparit doar), am facut un sufleu de dovlecei (br slaba, putina telemea ramasa, 2 oua,marar, 2 linguri smantana si 2 dovlecei) si o placinta gata preparata de spanac cu feta la cuptor. Normal ca am si gustat din ea ca doar e preferata mea din bucataria greceasca...

Asta ieri...azi am luat-o de la capat...dimineata cafea, o para si iaurt cu finn crisp...
La pranz nu stiu, dar undeva o sa bag sufleul de mai sus si spanac.

Va pup si mergeti inainte.

PS. Diana, mazarea congelata are IG potrivit, aia din conserva are IG mare...deci consuma moderat si numai congelata sau proaspata...

Mergi la inceput

Si in alta ordine de idei....sa nu va mai prind pe pagina 2!!!!

Adevarul e ca au cam crescut subiectele alea permanente de prima pag...

Mergi la inceput

Ce faceti ma fetelor?...hai ca la noi au inceput tunetele si curand ploaia...

Azi am sarit peste parc ca sunt terminata, maine mergem la Muzeul Antipa, unde spre rusinea mea sau a parintilor mei, nu am fost niciodata. Se organizeaza un fel de excursie la gradi dar eu am ales sa plec mai tarziu si sa luam metroul pt ca oricum ajungem mai repede...

Am facut spanacul, dar am mancat de cand am plecat de la servici niste prostii...din nou se manifesta oboseala acumulata in ultimele zile...covrigei mici vreo 5, 1/2 banana ca nu a mai vrut copilul, salam de biscuiti 2 felii.In rest nu am chef de nimic.Ma gandesc sa intru in pauza cu grija totusi ce mananc ca tot nu tin corect...

Mergi la inceput

doamne ce activitate ..... nici nu am chef de scris pe cuvant
melany daca si tu iei pauza ... hai lasa intra si scrie -ne orice nu conteaza .... of of
maine e raportul , sa vedem cine va raporta ....

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii, nu am zis ca nu mai intru...doar ca ma enerveaza ca nu tin corect!

Si de aia am zis ca iau pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Buna ziua doamnelor

Cred ca ma voi alatura voua in lupta cu kilogramele.
Ma numesc Alina,eram o silfida de 52-55kg/1.70 si am ajuns la 70 kg dar nici nu m-am ingrijit...recunosc spasita.
Acum vreo 8 ani am tinut dieta asta si a dat rezultate spectaculoase intr-un timp extrem de scurt.La un moment dat m-am oprit de frica pt. ca ajunsesem prea slaba.Problema e ca am cam uitat cum sta treaba cu regimul asta si tot cautand pe prima pagina a subiectului mi-am cam prins urechile.Pana m-a dumiresc mi-am facut un fisier cu o carte de bucate in care am adunat mare parte din retetele voastre.
Un singur lucru am inteles din tot ce am citit.Nu am voie sa manac morcov,cartof,faina(inclusiv paine),unt,si orice este lactat foarte gras.
Acum vin cu rugamintea mare.Cine are cartea in format electronic mi=o poate da si mie prin mail?

Adresa de mail e alinaxeni@yahoo.com

PS: ce ma enerveaza reclama asta la pampers sau ce-o fi.Se tot urca pe mesajul meu

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput