MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua,fetele!

De bine ce m-am apucat de Monti ca am si calcat stramb azi. Am facut o ciorbica fara morcov si fara cartofi,cu mult patrunjel si telina,cu mazare si fasole pastai,am dres-o cu ou, am pus si smantanica...dar nu am avut lamaie s-o acresc.Si cum eram si singura cu picii...si voiau si ei sa pape,am pus si eu borsul din frigider pe punga caruia scria la ingrediente: apa,tarate,malai.

Asa ca am gresit,recunosc...dar oare este asa grava abaterea?
In rest am mancat asa:

MD: 2 felii de paine integrala prajite cu branzica 0% si gem dietetic + jumatate de iaurtel 0%

P:Un castron mare de ciorba de care va spuneam

Gustare: Struguri

Cina: vreau neaparat o salata de rosii cu feta si mi-e pofta de oua sau carnaciori...nu stiu sigur inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ralu sa stii ca-ti sta foarte foarte bine
Esti schimbata TOTAL!!!

Chiar ca ma duc sa ma tund si eu...stau cu latzele astea prinse-n coada toata ziua

Giana nu cred ca-i asa de grav.Trei fire de malai acolo nu se pun,stai linistita.

Fetelor unde sinteti?!

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ralu, ti-am vazut pozele, schimbarea eate supeeer Esti schimbata 500% si pari mai tanara cu 10 ani decat in poza cu parul lung

Vali, abia astept sa mai intru pe albumul tau cu mancarici chiar daca mi-am propus sa slabesc si tot bantui pe aici

Nu stiu cum fac cele care reusesc sa sa abtina, eu una mereu o dau in bara, la sf asta de sapt cu inghetata facuta in casa si zic eu monti. Doamnelor, cele care nu poftiti la nimic, cum faceti?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata fete.

Ralu, mult, mult mai bine cu parul scurt. Vad ca ai parul des si cred ca si destul de gros firul...parul scurt intotdeauna intinereste...

Eu nu ma laud ca ma abtin tot timpul de la interzise...mai ales vara cu inghetata. Iarna mi-e mult mai usor cu dieta, desi nu am asa legume multe si proaspete.
Ieri am mancat asa:

-intre 8 si 17 doar 2 iaurturi 0% cu 2 chifle negre cu cereale
-cafea cu lapte
-un ceai

-alune si o para in parc cu copilul
-restul de la o vafa care nu a terminat-o fi-mea

-varza cu carne si pui cu curry (reteta noua a soacra-mii)
-2 felii de telemea, rosii si castravete

Mergi la inceput

Giana, malaiul a fost folosit la fermentarea borsului...nu are borsul in compozitie...dar mazarea aia era congelata...ca daca e de la conserva are IG-ul mai mare...

Mergi la inceput

Mina si eu ma gandeam sa fac ceva o disociere vreo saptamana...dar parca nu am curaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
RAlu, am vazut pozele. e foarte mare diferenta, arati foarte bine tunsa scurt.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Sanse, sigur ai retinut apa...bine mie mi se pare aiurea exprimarea, dar de obicei cand mananci sarat bei mai multa apa si nu apuci s-o elimini asa repede...

Eu daca nu am avut scaun si nu am stat cel putin 30-45 minute in picioare, dimineata nu ma cantaresc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Melany, ai dreptate cu cintaritul dimineata, dupa scaun...daca nu am nici eu nu mai urc pe cintar. nu are nici un rost, doar m-as demoraliza.
legat de retinerea de apa, de azi sint in "zilele acelea", ma simt super balonata si cred ca saptamina asta voi raporta stagnare

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna dimineata!

Dezastrul nu e chiar asa de mare...azi dimineata aveam 68.2, la fel ca vineri. Deci am stagnat. Fruntea sus si tot inainte.

Dimineata am mancat o felie de cascaval si una de sunca
Pentru pranz mi-am adus muuuulta salata verde, marar si branzeturi
Pentru diseara om vedea...nu cred sa imi iasa faza cu meniu vegetarian dar pe cat posibil ma tin departe de carne, mai ales cea grea.

Va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput