kit de slabire de la Fitomagra

kit de slabire de la Fitomagra | Autor: lilina

Link direct la acest mesaj

am cumparat un kit de slabire de la Fitomagra (pe baza de plante): pastile si o solutie care se dizolva in apa

a mai folosit cineva ? oare da rezultate ?

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Sper sa nu te dezamagesc, dar eu am folosit cateva produse din gama fitomagra, insa fara prea multe rezultate(vizibile si durabile).
Spun ca am folosit mai multe, pentru ca initial am cumparat un flacon de fotomaggra limita (se iau inainte de masesele principale)si dupa ce folosesc cateva zile fara nici un rezultat, recitind prospectul, se recomanda folosirea impreuna cu fitomagra attiva!
Asa ca m-am dus la farmacie de unde mi-am luat si foliile de fitomagra attiva.Insa nici dupa combinarea celor 2 tipuri de fitomagra nu am simtit vreun rezultat:adica stimularea arderii grasimii, reducerea poftei de mancare, etc.

Din cate stiu acest kit fitomagra contine pe langa solutia de care spui(pe care nu am incercat-o), si capsulele limita(care se iau inainte de pricipalele mese)-produs pe care l-am incercat fara sa am vreun rezultat.Poate nu am mai avut senzatia de balonare, de abdomen voluminos, cam atat.

Insa cu clarinolul m-am simtit ceva mai bine, am dat jos 3 kg intr-o luna, iar acum folosesc "insula tineretii" cu care am slabit 4,6kg in 2 saptamani.Poti citi despre rezultatele fetelor aici, chiar la femina:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120794&whichpage=1

Acum daca tot l-ai cumparat, il poti folosi...rau nu iti face, insa pacat ca nu se obtin rezultatele promise pe prospect!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Aaaa si cum ti-am spus ca am folosit mai multe produse, am uitat sa iti mentionez ca am incercat si ceaiul care este destul de scump pt un "ceai diuretic" sa spun asa;insa nici acesta nu a functionat la mine..

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput