Conditii favorizante concepere bebe
Buna!
Fetelor...nici nu am stiut unde sa postez acest mesaj...vreau sa le intreb ceva pe mamici:
Vreau sa concep al 2 lea bebe si nu imi iese. Adica: L-am conceput pe Nicolas in urma cu 5 ani, din a doua incercare.Aveam 31 de ani si sotul 34.
Acum am 36 de ani si sotul 39 si de 8 luni incercam fara protectie. Nu iese.Dr. a zis sa incercam un an si abia apoi sa venim la analize.
Eu am ciclu regulat...de vreo 6 luni.
Am citit teorie pe tema asta, dar vreau sa stiu practic: la voi cum a iesit? Eu imi monitorizez si ovulatia si...nimic.
Dupa contact, ati mai stat intinse?...Ca eu ma duc fuguta la baie sa elimin microbeii...sa nu fac cistita (am o sensibilitate).Unele persoane spun ca nu este bine sa mergi la baie imediat...
Nu stiu, zau...voi cum ati facut?
Va multumesc, Andreea
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Raspunsuri
papadie spune:
quote:
Initial creeata de Theiuta
Buna!
Fetelor...nici nu am stiut unde sa postez acest mesaj...vreau sa le intreb ceva pe mamici:
Vreau sa concep al 2 lea bebe si nu imi iese. Adica: L-am conceput pe Nicolas in urma cu 5 ani, din a doua incercare.Aveam 31 de ani si sotul 34.
Acum am 36 de ani si sotul 39 si de 8 luni incercam fara protectie. Nu iese.Dr. a zis sa incercam un an si abia apoi sa venim la analize.
Eu am ciclu regulat...de vreo 6 luni.
Am citit teorie pe tema asta, dar vreau sa stiu practic: la voi cum a iesit? Eu imi monitorizez si ovulatia si...nimic.
Dupa contact, ati mai stat intinse?...Ca eu ma duc fuguta la baie sa elimin microbeii...sa nu fac cistita (am o sensibilitate).Unele persoane spun ca nu este bine sa mergi la baie imediat...
Nu stiu, zau...voi cum ati facut?
Va multumesc, Andreea
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
cre ca taman d-aia nu-ti iese pasienta. pt. ca inlocuiesti microbeii cu apa.
papadie, zen-sei
mihaela_80 spune:
Ca sa eviti cistitele e suficient sa va spalati amandoi inainte iar tu sa faci pipi dupa, ca sa se spele eventualii germeni din tractul urinar.
Pentru bebe, da, e bine sa favorizezi ajungerea spermatozoizilor cat mai sus. daca ai uter retrovers, stai intinsa pe burta, daca nu, pe spate cu picioarele si fundul mai sus decat talia. Fecundarea nu se produce imediat, de altfel irigatiile cu apa, eventual solutie cu otet sunt metoda contraceptiva cu state vechi.
Succes
RalMar spune:
Eu nu cred ca trebuie sa astepti sa treaca un an pentru a face analizele, pentru ca daca e o problema se poate agrava destul de mult in aceasta perioada. Noi ne-am prezentat la analize dupa trei luni,daca stateam sa treaca anul nu mai aveam nici o sansa de avea bebe. Ar trebui sa faceti imediat un set de analize pentru a fi siguri ca totul e in ordine, apoi puteti astepta sa treaca anul
bb_yasmi spune:
plecati intr-un concediu!!!! sa vedeti ce repede se prinde...
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
Theiuta spune:
Papadie, ma refeream la eventualii microbi patrunsi in uretra, dupa contact. Nu la spermatozoizi.
Mihaela, tocmai: urinez dupa pentru a indeparta germenii...nu fac irigatii, de niciun fel.Nu am uter retrovers.
Da, RalMar...probabil asa voi face.La voi a iesit ceva la analize...care impiedica bebele?
Bebe_Yasmy, mi-a mai zis cineva chestia asta...din pacate nu imi pot lua concediu cind am chef...
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
danangie spune:
THEIUTA ideea e ca dupa contact, sa mai stai in pat cam juma de ora. Asa ajuti spermatozoizii sa ajunga cu mai multa usurinta in canalul cervical si de acolo unde tre' sa ajunga. Daca tu te ridici imediat, si sa presupunem ca "gigeii" sotului sunt mai lenesi.....atunci nu prea ii ajuti. Uite eu in luna in care am ramas, (pentru ca si eu faceam ca si tine), nu m-am spalat inauntru deloc. Dupa juma de ora, mergeam sa fac pipi si lasam sa iasa cat iesea.....scuze daca e gretos, nu stiu cum sa ma exprim......si gata. Acu'.....nu stiu daca asta m-a ajutat. Dar eu asa am facut. Sa speram ca vei anunta cat de curand ca astepti un bb.
mult asteptat
mihaela_ce spune:
Noi am incercat mai mult de un an fara protectie si nu se prindea deloc.In vara aia am fost intr-un concediu superb in Grecia,apoi s-a nimerit sa mergem de cateva ori la sfarsit de saptamana la mare si ...la Jupiter......gata.Vreau sa-ti spun ca era plaja asa nasoala ca am stat mai mult in camera.
Ce vreau sa spun este ca stresul este un factor foarte important.Avusesem o perioada crunta la serviciu .Aveam bateriile ingrozitor de descarcate.Nici eu nu am crezut pana nu am simtit pe pielea mea.
Bafta si...nu te lasa.
Luna75 spune:
Luna Plina - 20 mai si de ai noroc sa ai si ovulatie si a si fost plecat sotul in "delegatie" o luna mergi la sigur - merge si pe 16,17,18,19,pana pe 24 dar si dupa de va straduiti
mult succes si sa auzi de bine