Mustela maternite' 9 mois si Evaderm.
Irina lui Pierre-Sebastien
nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
**Ramona are nevoie de ajutor**
N-am inteles prea bine, pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor? Pentru prevenire, eu am folosit cu succes in timpul sarcinii emulsia de la Aslavital. Nu am facut nici o vergetura!
Insa pentru tratament eu nu cunosc nici o crema care sa aiba si rezultat, desi am incercat tot felul de creme. Daca odata s-au format, nimic in lume nu le mai face sa dispara.
pentru prevenit, eu am folosit cu succes o crema italiana, parca pre-maman se numea, acre mi-a recomdat-o maseura la care mergeam pt dureri de spate.
insa dupa 2 tuburi am renuntat pt ca era scumpa pt bugetul meu de atunci. Si am folosit ulei de corp cumparat tot din Italia, de asta nu ii stiu denumirea in Romana: olio spray con oli di mandorla e soia si e de la Johnson's
si acum am un tub neanceput. cu el m-am dat pe burta, coapse si sani si in sarcina si dupa.
Si faza faina ca un tub costa doar vreo 3 EUR, comparat cu 30 EUR cat dadeam pe cealalta crema.
nu am nici eu nici o vergetura, desi mama e plina de vergeturi, dupa singua data cand a fost insarcinata.