*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (93) ***
Raspunsuri - Pagina 13
cric spune:
Nu este nimik incadrat cu rosu. Am bagat un cod de cadou, dar si fara el tot preturile intregi le arata.
Lorenza spune:
Ai dat click sa-ti anuleze codul si tot preturile intregi ti le arata?Daca,da,nu stiu ce ar putea fi.
cric spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Ai dat click sa-ti anuleze codul si tot preturile intregi ti le arata?Daca,da,nu stiu ce ar putea fi.
Da. Am anulat codul si tot intregi sunt.Asta e! Multumesc muuult de tot!
Acum incerc sa pun aceleasi produse pe un alt cont.Poate reusesc asa.
Si pe cel de-al doilea cont se intampla acelasi lucru. Desi nu am bagat nici un cod. Poate lucreaza ei la site cu noile reduceri??!
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by adeea_ro
eu astept comanda din 19.04, 24.04 si 28.04
oare ce se intampla? eu inca mai sper sa merg la posta luni seara si sa le gasesc pe toate...
am primit-o azi pe cea din 19.04. abia sosise la posta....
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by cricquote:
Originally posted by Lorenza
Da. Am anulat codul si tot intregi sunt.Asta e! Multumesc muuult de tot!
Acum incerc sa pun aceleasi produse pe un alt cont.Poate reusesc asa.
Si pe cel de-al doilea cont se intampla acelasi lucru. Desi nu am bagat nici un cod. Poate lucreaza ei la site cu noile reduceri??!
Poate!
arleena spune:
io tot astept primul meu colet...din 25 aprilie....dupa cate vad mai tre sa am un pic rabdare pana ajunge....nu mai am rabdare...sunt tare curioasa daca am nimerit masurile...sa pot comanda il liniste mai ales ca ziceati ca vin reducerile
alinam spune:
Buna dimineata!
Se pare ca inca e o problema cu situl, iti apar preturile reduse, dar daca alegi marimea si vrei sa pui in cos iti apare pretul intreg .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
ANKA-iasi spune:
buna dimineata fetelorcare or fi reducerile anuntate pt azi???ca eu nu vad nici o schimbaresi am primit si eu mailul cu reduceri ...poate nu stiu eu unde sa ma uit...aiurea