Cum a fost prima zi de gradinita?
Cand isi incep acestea activitatea si cum ati procedat inainte sa-l duceti acolo..Ati sunat inainte sau atunci cand ati facut inscrierea vi s-a comunicat cand trebuie sa veniti?
Noi ne-am dus pur si simplu la gradinitele din jurul casei noastre si am cerut relatii. Pana la urma am inscris-o la gradinita care imi primea buburua la 2 ani si 8 luni. Incep in septembrie la 1.
Eu am sunat acum dar nu raspunde nimeni. Stiu doar ca unele gradi incep la 1 sep. iar altele la 15 sep. Oare nu exista o regula clara?
quote:
Originally posted by janina borcea
Este gradinita 218 din Dr Taberei capatul masinii 268.
jb
Ruxi mai multe amanunte : Este curata, educatoarea cu care am vorbit in primul rand era foarte amabila iar in al doilea rand am vazut pe chipul ei placerea de a lucra cu copii. Apoi le-am vazut si pe celelalte educatoare care vor primii grupe mici anul acesta si mie mi-au inspirat incredere. In curtea interioara se lucra cand am inscris-o noi pe Alex, se vopseau leaganele se curata iarba etc. Au un bodybuard pe care banuiesc ca il vom plati noi parintii nu stiu cu cat. Mai multe amanunte o sa pot sa iti dau prin septembrie cand o sa inceapa gradi. Pana atunci cam atat pot sa iti spun. A uitasem sa iti spun ca am dat 500.000 fondul dradinitei si taxa pe zi este de aproximativ 33-35.000 lei .