Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna! Nici eu nu am apucat sa citesc din urma! Dar am intrat sa dau raportul: 61,5 kg. Sper ca sunteti bine, sanatoase si fara pofta prea mari!

Va pup!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Ma nimeresc si eu la scris cind nu mai e nimeni prin zona.

Am promis poze + poveste si o sa ma tin de cuvint dar nu va pot spune daca le voi posta saptamina aceasta sau urmatoarea. N-am uitat, sa stiti.

Alina71, lalele nu am vazut, am fost doar in Istanbul si am prins o vreme ploioasa si friguroasa, nu mi-am imaginat ca o sa fie asa de frig.

Raportez: stagnare, desi va spun ca m-am intors de la turci cu 2 kg in plus! Au o mincare fa-bu-loa-sa, de dulciuri ce sa mai zic, am mincat ca sparta numai saraili, baclavale, rahat umplut cu tot felul de seminte (ce urit suna, nu?), sa mai continui?
Acum nu mai maninc piine seara si am redus din dulciuri si vad ca mi-am revenit cit de cit.

Gabi_fer, bun venit la noi si spor la slabit! Vad ca n-ai prea multe kg de dat jos.

Tlaura, tu esti gagica in costum de baie negru cu alb din poze?

Carmen, vin si eu sa incerc toboganul, ma primesti? Sau nu tie trebuie sa-ti cer voie

Gusta, am vazut pozele, draguta gradina ai si tu stai ca stapina acolo frumos pe scaun.
Am avut si eu un cd cu exercitiile lui Cindy Crawford si o vreme am facut si eu sport de pe el dar m-am plictisit.

Gabrielama, sanatate multa!

Louisea, bafta in sesiune!

Violeta, am uitat sa-ti zic, te-am vazut intr-o poza pe care ai postat-o (cele 3 surori in parc, asa se numea parca) si vreau sa-ti spun ca se vede ca ai slabit mult. Felicitari!

Zuzi, Tzuni, Mik, Roxa,

Puskin, unde eeeeeesti???

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, da' turcilor le plac semintele de' au si in rahat?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Iaca acum am reusit sa termin de citit printre picaturile de timp liber pe care mi le-am oferit la servici. So, s-o iau cu inceputul.
Am vazut pozele Marilenei. Draga mea ai o gradina superba. Si casa Marei e super . Cred ca va distrati de minune amandoua afara pe terasa din gradina. Imi place tare mult la tine.

Anda daca e la fel de gustoasa pe cat e de frumoasa "zebra" ta atunci e musai sa ne dai reteta. Tre' sa ma implic mai mult in bucatarie ca deja am inceput s aprimesc reclamatii de la "sefu'" ca nu-i mai place deloc mancarea gatita de matusica. Acum cativa ani imi facea capul calendar de cat de bine stie sa gateasca si-acum se exprima ceva de genul: Aveam impresia ca gateste mai bien dar m-am inselat.

Vikinga ai fost de coma si cu bronzatul a la Zorro si cu Cantarul vorbitor. Cred c aunul din acela imi trebuie si mie ca prea am luat-o razna cu mancatul. Pacat ca stresul in care sunt nu ma slabeste ba mai mult ma face sa mananc prosteste pana pocnesc. In orice caz am inceput sa alerg dimineatza cate 10-15 minute. E tare greu si rasuflu ca locomotiva dar sper sa-mi dau drumu repede si sa maresc timpul de .

Mephala ceva poze cu prichindeii veseli care se dau pe topogan nu ne pui? Stiu ca eu ajung mai tarziu dar sper sa mai am macar 1, 2 fete cu care sa ma conversez.

Delidana si Louisea va urez bafta multa la invatat.

Sabina Ce tren era? Intercity sau marfar? Draga mea asta-i viatza sper sa treaca repede toate durerile.

Tzuni pe unde te ascunzi? Iar stai cu chipsurile in mana?

Rolo e superba Ileana. Ma bucur c-ai iesit din starea de blue. Si da mai sa stii c-ai slabit. Se vede.

Laura75 multumim de site. De maine Atkins scrie pe mine. Auzi, da de ce asa rarut pe la noi?

Gabi_fer bine-ai venit in club si spor la slabit.

[b]Gabrielama
am impresia ca tie nici macar n-am avut timp sa-ti urez bine-ai venit! asa ca o fac acum cu scuzele de rigoare. Vad ca deja te-ai acomodat cu noi asa ca nu pot sa-ti urez decat bafta in lupta cu kg. si sper sa ramai alaturi de noi si dupa ce scapi de surplus. Multumesc de gandurile bune dar zau ca nu slabesc under pressure. Mai rau, ma ingras. Sanatate multa!

revin!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzi, o sa pun poze cu evolutia baietilor pe tobogan...,
vrem sa ne cumparam o camera foto in rate (ce pacat ca n-am castigat una la concurs...) si apoi o sa va saturati de poze cu ai mei feciori. Actuala camera, Canon, da rateuri...

Delia, vorbeste cu teodor, intreba-l daca iti da voie, :)).

ma duc sa fac modificarile de rigoare in lista.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna!

Marilena, m-ai distrat cand am citit ca mananci numai mancaruri dulci! las ca tu esti fata constiincioasa si cand te pui pe treaba le dai iar jos fara probleme!
Alina, in ro nu distribuie, numai in germania si austria, daca vrei urmaresc, insa nu promit nimica ca de cand mi l-am luat al meu cred ca numai o data mai vazusem insa nr mic, apoi au aparut altele! insa daca vrei, urmaresc si daca e sa avem noroc, iti iau si ti-l trimit!
Carmen E., nu vezi ca te tot strigam? hai si spune cum fu la interviu, daca a nascut cumatra, si daca e sau nu e cu ochi!!!
Crys, da o poza nu ne pui sa te vedem tunsa?
Gabi-fer, bun venit, spor la slabit, speram sa te simti bine la noi!
Carmen, sa stapaneasca sanatosi copilutzii toboganul!
rolo, te-am intrebat fiindca e tare dragutza bunicutza, sa fie sanatoasa!

va pup pe toate ca ma uit la inima de tigan acum!
anky, cum iti merge? ti-e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzi: eu sunt aici. E tare gustos tortuletul, dar e cam loaded cu calorii. Insearca mai bine tiramisul postat pe blog. Eu m-am delectat azi cu el.
Eu acus ma pregatesc sa pap cina. Pana la urma am facut chiftele din piept de pui cu sos de soia la cuptor si spanac pentru mine, piure pentru ai mei draguti.
Carmen: nu trebuie sa fii dura cu tine, ci rezonabila si echilibrata . Duritatea nu poate sa tina mult, creaza frustrari inutile. Trebuie doar sa cauti alternative la ceea ce iti place.
Am vorbit azi cu Anky la telefon. Din pacate se simte tot rau cu rinita si sta permanent cu bunica ei. Eu sper ca reusim sa ne vedem pana sambata cand pleaca.
Anca: somn usor. Vestea buna e ca dupa ceva vreme de program din-asta te obisnuiesti si te plictisesti chiar in perioadele mai relaxante.
Marilena: de ce vorbesti asa putin cu noi?
Alina: sper ca nu s-a suparat nimeni, dar nu as vrea sa creez "dorinte" in plus, de aia intrebam daca nu ar fi mai bine sa ma limitez la chestiile light pe care le fac.
SUnt prin zona, dar merg sa mananc ca mor de foame

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Azi intru mai devreme, nu ca de obicei, nu de alta dar sa mai scot din monotonie.

Delia , da eu eram in poza. Merci, esti o draguta. Asa este am slabit suficient, asa ca ma opresc. Am sa incerc sa postez si eu niste poze (dupa ce invat), daca nu, o rog pe sora-mea.. Cunosc si eu faimoasele dulciuri turcesti....

Hopes merci pentru incredere. Cred ca nu voi avea probleme, mai ales ca nu vreau sa dau jos cele 2-3 kg prea repede.

Asa cum va ziceam, ajunsa acasa si facandu-mi bilantul zilei (in ceea ce priveste meniul meu de azi), am ajuns la concluzia ca nu am mancat suficient, asa ca pe la 20.00 am mancat niste telemea de oaie cu 1 rosie, 2 castraveti si ceapa verde. In plus 3 caramele. De data asta nu vreau sa fiu exagerat de stricta, pt. ca nu vreau sa dau jos prea repede.

Maine este miercuri, asa ca o sa mananc post: probabil legume, fructe. Inca nu stiu.

Am pus la inmuiat niste fasole uscata, pe care o sa o prepar maine, ca daca ma apuc acum sa o fierb ma apuca dimineata.
In seara asta sunt o vrednica, am bagat la spalat o masina de rufe. Acum astept sa se termine sa le pot intinde.

Cred ca voi coace 2 cartofi pentru maine, sa-mi iau la servici.

Va las acum ca merg sa coc cartofii.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am uitat: Gabi bine ai venit in clubul nostru. Sigur vei reusi sa dai jos cele cateva kilograme in plus (care nici nu sunt multe). In ce priveste colacelul din talie, acela sa de jos doar cu gimnastica, bine executata (cum spunea si Carmen daca nu ma insel)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, faza ciudata e ca nu-mi gasesc echilibrul. A inceput sa-mi placa tot mai mult sa mananc, . Mananc, apoi vreau si ceva dulce, un desert micut. Nu-mi regasesc vointa, fir'ar sa fie!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput