Nou stil de viatza (206)
Raspunsuri - Pagina 4
P&ANA spune:
Buna frumoaselor
Am revenit in forta la servici ,ieri am schimbat reteaua de calc. si nu am avut loc nici sa citesc si am un capitol intreg!
Mai am si mesteri acasa ;schimb pardoseala de pe terasa si trebiue sa stau cu ochii pe ei.
Sa va spun ca Laura este o fata de nota 10 si ca are intradevar "un nou stil de viata "la Izmir ? si nici nu trebiue sa mai slabeasca ,dar daca asa vrea ea...
fetele mele s-au suparat pe mine ca nu ne-am mai intalnit (in special pt Andrei ,care este un frumos) dar ne vom lua revansa cand vine in Ro.
revin ,ca arde
pe toate
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
dordia2000 spune:
Buna fetele!
Eu am avut net-ul pikat vreo 3 zile...abia aseara mi-a dat drumul si cum zicea Mephala///alaptam asa ca....acusi am intrat.
In principiu ma simt excelent, noaptea dorm 6-7 ore ca ma lasa piticutul...deci e ok. Doarme mititelul dupa baita si dupa Tzitzi...de rupe. Acuma intentionez sa ies cu el afara...ca...nu prea am iesit cu zilele astea ploioase....
Tlaura....m-ai terminat cu pozele de la plaja....mi-ai facut o poftaaaaa.....abia astept sa merg in august la mare.
Justa...te poop si....imi pare rau ca nu puteti pastra catelusul...dar....tu sti mai bine. Si pe mine ma batea un gand sa ii iau lui Stefan un iepuras...dar m-am razgandit repede ca tot pe mine pica magareatza sa il ingrijesc....asa ca....ii voi lua un "pet" (om vedea ce anuma) cand va fi mai mare si va putea avea grija de el/ea/ei...
Tzuni....deci...ti-a placut filmul??? Presupun ca si compania....deci daca mergeti la film de 2 ani...de ce nu faci tu un pas in plus??? Poate omorati monotonia...si cine stie....
Zuzilici..
HcClara...si eu cu Doru jucam frecvent Yams...dar un pic altfel decat ai descris tu....aveam caiet cu scor si de obicei eu bateam...dar el se ambitiona sa ma prinda din urma...dar...nik.
Acum va poop ca ies cu piticu' afara!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
rolo spune:
Salut,
Am revenit cu Poze
Gusta, m-am uitat la pozele tale, foarte frumoasa gradina si pitica insa pozele de la Madurodam m-au dat pe spate. Mi-au trezit amintiri frumoase.
Dordia esti norocoasa de bb cuminte.
Claudia, eu nici de pe google nu am reusit sa intru ieri.
pup fetele.
louisea spune:
Merci de urari chicas
Gusta.. super gradina si cred c-o sa fie si mai si cand toate infloresc. la cretulina
Anda.. Am pus jumate indulcitor si jumate zahar brun
Le facui de 2 ori. Prima data data uitai cam mult ingredientele la prajit in cuptor, da fura ok
Merci de tipsul cu sucitorul
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
hcclara spune:
Salutare!
Anda, ba sa faci bine sa ne arati tot ce faci, nu-i nici un bai ca nu e light, macar ochii sa mi ingras si eu cu bunataturile tale!
Marilena, vazut cretulina faina, casutza, gradinutza, si pe tine pe terasa la umbra! am tot vrut sa te intreb si am uitat...mananci dupa cartea aia ce ti-ai luat-o nu demult sau nu?
rolo, e scumpa chelutza, si bunicutza din poza cine e?
Eu am fost plecata toata dimineata la dr de piele, m-am dus fara programare si am stat acolo de mi s-a urat, in final m-a luat si pe mine ca m-am dus la asistente sa intreb daca m-au uitat! si printre altele, l-am intrebat daca alergiile au ceva in comun cu durerea de gat, si mi-a zis ca da, sa fac testul de alergii!buuun!m-au insemnat pe maini , impuns cu o lama, si asteptat sa vadem daca reactioneaza, nu mi s-a rosit pielea la nici o substanta, asa ca nu sunt alergica la polen! ca urmare mi-au luat sange sa vada cum stam cu sistemul imunitar! rezulatul la sfarsitul lunii!
acum ma duc la culcarica cu Marc, Luca doarme deja, dar sunt obo si eu...si casa plange cate as avea de facut!
hcclara spune:
vik, ca mi-am amintit ...in primul an de studentie m-am dus cu gagiu la Brasov la ski, era dupa sesiunea din februarie, si ca bleaga m-am bronzat cu ochelari, zici ca eram un zombi, braun si cu ochii albi!!! asa ca m-am distrat cand am citit de tine!!!
tlaura spune:
Salut fetelor! Nu prea am timp, dar nu ma pot abtine sa nu va raspund:
Gusta, Mephala, multumesc de intrebare, acum sunt mai bine, adica cel putin nu mai am dureri; trebuie sa mai fac o echo. dupa ciclu sa vedem daca s-a resorbit chestia aia din uter ori ba! Eu sper ca da!
In schimb am racit la mare, tusesc si sunt super ragusita, da' nu-i bai ca trece!
Gusta, ti-am vazut curtea; e o splendoare! O mica bucatica de rai! cat mi-as dori si eu asa ceva! iar cea mica face parte din decor: un ingeras!
Claudia, ma bucur ca ti-a priit pupicul meu! mai ia unul de aici, din toata inima: Mie ieri nu mi-a mers internetul de loc, nu doar DC-ul!
Gabi, oare esti singura care raporteaza azi mai putin? Bravo tie!
carina, nu ne deranjeaza deloc retetele tale! Cum poti sa spui asa ceva? Te rog chiar sa continui sa le scrii, esti fantastica! Intrebam si eu doar asa!
Alina, bine ai ajuns in tara! Multumesc de aprecieri, cat despre stilul de viata de la Izmir, se termina in curand!
am sa incep si eu cu cautari de job, gradinita lui Andrei si tot ce rezulta din asta, si tot ce ma astepata in romania.
Sunt bucuroasa ca ma intorc in tara printre ai mei, dar imi pare rau de tot ce las aici, si de viata de aici! Asta e, nu poti sa le ai pe toate! Oricum, de abia astept sa ne revedem! Pupa-le si pe fete din partea noastra! Pe Melisa cu dedicatie de la Andrei!
Dordia, si mie imi este deja dor de mare....!!!!!
Rolo, bine ai revenit! ti-am vazut pozele; ce scumpa e aia mica! Am vazut si cateva poze de ale tale de mai de mult si pot sa-ti spun ca ai slabit ceva!
hai ca acum va las (am bagat in mine cat timp am scris, fara masura, nici nu imi dadeam seama cat am mancat)!
Nu vreau sa dau raportul azi, are ceva daca il lasam pe saptamana viitoare? Eventual cu un nou concurs, io stiu? "zanele marii" ceva?
gasiti voi un titlu, ceva mai sexi!
violeta70 spune:
Buna fetele!
Gusta superba gradina. Cred ca vara este minunat! Iar cea mica este o dulceata. Binenteles si tu!
TLaura superbe pozele de la mare. Chiar asa cald a fost? Esti o fericita. Iar tu arati superb.
Carina mama, super cat de putin ai luat sarbatorile astea. Si la ce prajituri mananci! sau doar ni le prezinti sa ne faci noua pofta?
Se vede ca am fost la Brasov. Acolo este frecventa expresia "super "
Eu ce sa va zic, raportul meu este dezastruos: 65 kg Eu sper sa fie doar un surplus nu tocmai real. Oricum de azi reincep dieta mea:
- dimineata am mancat 1 mar
- la pranz am mancat 200 mg branza de vaci slaba cu 3 rosii.
- seara sper sa nu mananc nimic, dar nu mai vorbesc inainte, ce pe mine atunci ma apuca rontaiala.
Oricum o sa vad peste o saptamana cum stau.
Acum va las ca mai am de lucru.
Pupici
carina spune:
Marilena: m-am topit uitandu-ma la ce curte frumoasa ai. Felicitari!. De Mara ce sa mai zic - o dulce si o frumoasa (are o privire de smecheroaica).
Rolo: ce Ilenuta frumusica am vazut. Cum a fost la Cluj?
Ce faceti? Iar tacere? In zi de raport?
Carmen: unde esti? Te ascunzi? ti-o fi frica de biciul Marilenei?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Salutare! In primul rand raportul este dezastruos...86 kg merit un porc mareeee. Asta este, de ieri am revenit la dieta si la sport. Am citit si eu din urma...
Violeta o saptamana usoara si tie.
Vikinga tare faza cu cantarul, m-am amuzat si eu copios
Eftimie ce ai facut la interviu? Vrei sa-i faci o surioara lui Edi?
Louisea bafta in sesiune.
Rolo am vazut si eu poze, o scumpa de fetita ai.
Cuscra m-ai imbolnavit si pe mine cu gradina ta...superba, felicitari Da, m-am tuns si zici ca-s o oaie creata M-am tuns pana la umeri si in scari, dar cum parul meu este ondulat.... Oricum, alta varianta nu am, oricum m-asi tunde tot asa imi sta.
Salut si restul fetelor
Crys si Dany