Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata dolofanelor!Is treaza de la 5.30, asta e ceva rar, copii mei dorm f bine dimineata, la gradinita Aldo e printre ultimii ajunsi tocmai pt ca ar dormi pina pe la 8-9. Dar din cauza luminii, aici in nord ziua e mai lunga, e lumina de pe la 5, Nadja mea cea curioasa a vrut sa tina companie pasarelelor ce-si fac numarul.Meniu ieri:MD:salata de fructe(capsuni mai multe, juma de banana, citeva boabe de struguri)+2 linguri mix de alune si fructe uscate+lapte 1,5% , cca 300kcalP: serano cu pepene galben, cca 400kcalG: 2 felii mari de pepene rosu, o mina mix de alune, cca 300kcalC: un steake de porc mic la gratar si un cirnat(schinkenwurst) la gratar cu o salata de varza, cca 500KcalVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carina tare mult imi placea placinta cu iaurt, facea mama des. Cite oua pui la umplutura pt o tava? Ca in rest se poate face light, doar ouale si zaharul pot fi o problema calorica. Trebuiesc insa multe foi, nu? Folosesti un pachet intreg de obicei?Chiar ma uitam sapt trecuta cind ma izbise pofta de ciocolata, la varianta dietetica si am fost surprinsa sa vad ca desi era cu inlocuitor nu cu zahar, 100gr de cicolata tot vreo 550kcal avea. Ok ramin grasimile, dar totusi fara zahar ma asteptam sa fie pe la 250kcal/100gr.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ok, am citit tot din urma si in sfarsit sunt cu barfa la zi.
Multumesc pentru felicitari Finutul meu se numeste George Alexandru(ca pe actor ) si nu va mirati ca a avut 4,3kg la nastere, frate-su a avut 5,1kg (bineinteles ca e nascut prin cezariana)
Anda ma omori cu bunatatile tale Daca ti-a mai ramas o bucatica de placinta creata, baga aici o poza si alaturi reteta completa, ca tare suna bine
Tzuni cand e ziua de nastere a fetitei tale?
Am vazut pozele cu Nadia reloaded si Maestrul Kung Fu
Rolo tare-i dulce si micuta ta (ce frumusei sunt copii cand le ies primii dintisori)
Claudia raul meu persista si acum am si dureri de cap, dar nu mi-am facut nici un test, tocmai pentru ca am sterilet.Ce-i drept in iulie se fac 5ani de cand il am si ar cam fi timpul sa-l schimb, dar m-a asigurat ca functioneaza si dupa, daca nu e expirat (expira in Dec 2009).Asa ca am ajuns la concluzia ca am sindromul pre-menstrual sau cum s-o fi chemand
Gusta de gradina ta.De mult visez si eu la un astfel de coltisor de rai unde sa-mi servesc cafeaua linistita sau sa citesc (eventual sa am si un balansoar din ala ca-n filme).Sweet dreams, Carmen!
Criscosty a fost bine la interviu, eram ca si angajata (desi pentru inceput era pe perioada de 3luni si abia apoi definitiv).Ieri am sunat sa intreb la ce ora sa merg pentru scolarizare si am fost anuntata ca persoana in locul careia trebuia sa merg, pleaca abia in August.Totusi ma au in vedere pentru atunci sau pentru cazul in care deschid cea de-a doua agentie in oras
Violeta si ai mei au avut pofta de fasole cu costita afumata, ieri.
Luna m-ai nimerit cu astrele.Taur veritabil Ia vezi, daca reusesti sa vezi in stele si de ce mi-e asa de rau zilele astea, ca pentru mine e un mister
Puskin si sper sa depasesti curand aceasta perioada agitata.
Gabi fer bine ai venit alaturi de noi si spor la slabit!~
Gabrielama imi place ambitia ta
Carmen ce se intampla cu noi?Si eu as manca non stop si mai ales dulce (desi eu nu sunt adepta dulciurilor) si am o lene...de ma doare.La dieta si sport sunt prima ...din coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumoaselor si cochetelor,
Va scriu pe scurt ca la 10 am un interviu si revin dupa, mai pe lung.
Placinta creata s-a halit rapid, asa ca nu am poze.
Am folosit 5 foi de placinta pentru un vas jena de aprox 25/ 15 cm. Am pus 2 foi pe fundul vasului, apoi umplutura (400g de iaurt - activia de baut+ 4 oua + 100g zahar sau 10 de splenda+ 15 g de amidon sau praf pentru placinte cu branza de la Dr oetker+ un pumn de stafide), apoi inca o foaie (impaturita), iar umplutura, inca 2 foi si deasupra am amestecat 20 de g de unt topit cu 50 de iaurt si ceva zahar. Am lasat in cuptor la 190grade, cam 35 de minute.
Fug la interviu,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata si de la mine dragele!!
Si fi-meu s-a trezit in mod exceptional la 6 Era lumina multa afara, eu m-am speriat, am zis ca am dormit ca porcul si n-am auzit ceasul, am pierdut taxiul si am mierlit-o. Cand colo...ceasul 6...am mai stat pana pe la 7 in pat si apoi cafelutze si tutun.

L-am imbracat azi pe fi-meu in noua lui pasiune...tzoale de fotbal. I-am luat costumas intreg, cu jambiere cu tot, i-am dat parul cu gel si s-a dus tzantzos ca un cucosel la gradi, nici geaca n-a vrut sa nu-i ascunda tricoul, nici sapca sa nu-i strice freza..e belea juniorul meu
Musai fac poze si va arat...n-am mai pus o poza noua din februarie, desi tot promit,sorry girls

V-am zis ca am cunoscut o fata draguta, romanca, moldoveanca de-a mea din Bacau. Are gelateria din sat, la o aruncatura de bat de mine si ma duc cu Marc seara pe la ea. Fi-meu e in extaz, trebuie sa le probeze pe toate si eu sa le mananc pana la sfarsit, ca e pacat de aruncat-oricum le platesc.
Asa ca meniul meu pe vara asta e clar. La pranz o salata si seara 6 cupe de inghetata
Ieri am slabit in stilul asta

Vik-viel spass la disco...ce mi-e dor si mie sa merg, n-am mai dansat de vreo 3 ani buni.
Baga si tu reteta de placinta cu iaurt.
Avem weekend lung si punem de-un gratarel cu niste prieteni pe terasa si vreau sa fac si eu ceva bun la cupii.
Ce zici de noul concurs, vrei sa ne cuplam?(vorba mephalei Ca noi parca suntem una..la fel de inalte, la fel de grase si cu acelasi scop la slabit-rupem gura targului

Va pup, ma duc sa strang pe aici ...cum e la voi mai?? La mine arata dimineata de parca a trecut ciclonul, TOATE aruncate.
Apoi ma duc la gradi la logopeda.
Mai intru pe seara cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata frumoaselor!

ceai de fructe....

EftimieC, e pe 20 iulie, de Sf Ilie!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Acuma astept sa mi se faca ceaiul si amz is sa va scriu cateva randuri ca cine stie cand mai apuc.

Tumpi te inteleg ca si eu ma invart intr-un cerc vicios si nu imi mai gasesc motivatia sa o iau de la capat,si cu mancatul eu care multe lucruri nu le mancam acuma sunt preferatele mele.

Anda la mine ieri a fost cam asa meniul
D cafea cu lapte 5 calori
P legume fierte cu 2 cartofi 250 calori si ceva dulce ca muream fara 300 calori
S salata de legume cu peste 300 calori si rontaieli cu olandezu iar cred ca 300 calori
Acuma sa vad cam cat am mancat 1155.La mine problema sunt dulciurile.
Carmen cum mai stai cu lenea.

Cuscra numai dai pe la noi.

Laura daca nu vrea nimeni ne cumplam la concurs si cine mai vrea ca vad ca nu zice nimeni nimic.

Carmen E oricand esti binevenita..La fel ca orice fata care are vizita in Olana.

Mamicadulce pai daca e de la Bacau e vecina cu mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gata ceaiul, Gusta?

Delidana, m-am lasat de chipsuri!

Mephala si azi ai lene la scris? Am vazut filmul80 minutes - o prostie previzibila din min 2. Si eu as fi scris un secenariu mai bun!

am facut:
- 30 min stepper
- 20 min bicicleta
- cate 5 serii de cate 20 de repetari ridicari cu ganterele pt brate
- 50 de abdomente (inca nu pot mai multe)

Meniul:
D: ceai de fructe cu zaharina
P: salata de varza cu o felie de cascaval pane
C: salata de cruditati si un ou.

Mephala, pt raport pune + 1 kg

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

E gata Tzuni si acuma il servesc ca dupa iau copilul si plec sa fac niste cumparaturi pentru socru .Dar ce sportiva esti poate imi dai si mie un pic din avantul tau.Ia zi la horoscop e ceva de bine luna asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata, ca mai avem un pic si vine prinzul.

Tzunica, bravo, te felicit.
Si nu poftesti?

Gusta, Carina, Carmen .

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput