Da...e dimineata. Iar acum ma intreb cum e in Africa...aceast nou inceput? Sunt in postura de eleva ce se pregateste sa isi ia zborul....si as vrea sa aflu daca stie cineva cum se poate inscrie in organizatii nonguvernametale....ideea e ca mai departe vreau sa merg la psihopedagogie speciala, ca mai apoi sa ma specializez in logopedie sau in tratarea pesoanelor cu probleme de auz...as vrea sa ma ocup de copii in mod special. Multam' fain!
Raspunsuri
Annie80 spune:
Cum e in africa acum ? probabil tot dimineata, vara/iarna. sa intelegem ca pleci in africa?
Mult succes in ceea ce iti propui sa faci!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
silvana_salajan spune:
Eu inteleg ca fata si-ar dori sa mearga in Africa.Eeeeeiii candva aveam si eu visele astea. Din pacate la mine nu s-au materializat. Si eu ma vedeam participand in Africa la o alfabetizare.Am ramas insa sa scolez aici copii, care fie vorba intre noi au si ei nevoi. Sper sa ti se implineasca visul. Daca vrei sa nu ramana la stadiul de vis, tre sa dai din coate. Adica scrie si tu pe la organzatii de genul ONU,... Asa cum Americanii au venit aici in scoli in mod sigur ne putem duce si noi in Africa... Numai nu stim inca cum...Bafta!
mathilda spune:
africa e un continent nu o tara. unde in africa? e ca si cum ai spune ma duc in europa.dar una e sa te duci in kosovo si alta e la paris de exemplu.
amurg spune:
sal! nu nu am plecat...nu inca...da stiu..tre sa dau din coate..trist...in africa...in zona Sahelului Nord African ....am inceput sa vb cu organizatii umanitare din acea zona...tre sa rezolv un aspect de sanatate..recte..imposibilitatea de a face vaccinurile impuse de posibila plecare in acea zona...oricum nu ma las..chit ca voi pleca pe propria mea raspundere..atata timp cat stiu ce vreau ...nu ma opreste nimic...nici murdaria umana...multam pt raspunsuri..
maraki spune:
Amurg, eu cand am fost ca turist in Africa, vaccinul contra malariei l-am facut la o clininica din Bucuresti.Este de stat si numai acolo se fac vaccinuri pt. cei care pleaca in tari cu risc.Ce problema ai sa faci vaccinul?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
mariana_1976 spune:
Aici nu exista vaccin contra malariei, doar pastile de luat preventiv in functie de zona geografica. Sau or fi descoperit romanii vaccinul intre timp?
In unele tari exista facilitati la vize pentru voluntari.
Ai grija sa fie niste organizatii recunoscute si sa ai cel putin posibilitati de cazare si transport incluse.
Am o cunostinta a carei fata a plecat in Ecuador(America Latina)ca voluntar si nu a trebuit sa plateasca absolut nimic, desi daca te uiti pe Internet majoritatea organizatiilor ce ofera programe de voluntariat au anumite cerinte.
Succes si sa ne mai scrii.
Andrada spune:
Pai se chinuie Bill Gates si Melissa de vreo 5 ani si miliarde de dolari sa faca vaccinul asta contra malariei si dupa cite stiu n-au reusit inca
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
maraki spune:
Ok dar fara iconul asta in bataie de joc nu poti sa postezi? asta: Il folosesc si eu de multe ori dar depinde in ce imprejurari si cu cine.
Eu stiu ca am facut un vaccin inainte de plecarea in Africa,mi s-au dat nsite pastile rosii ( spuneau ca sant pt malarie ) si asta a fost...revin...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5