EDIT: Free Hugs-1Dec2008-Care va fi reactia ta???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu am pus pe nimeni la colt. Mi-am spus o parere si atat.

Mie raspunsul Cristinei pentru Anca mi s-a parut acid si plin de regrete. Regrete ca i-a raspuns cineva care nu participase la free hugs.

Lumea poate deveni mai buna cu ajutorul gesturilor mici si fara insemnatate.

Numai ca vezi tu, treaba asta cu humanity steam, unde Neale in introducere imi vorbeste de alegerile din SUA 2008 nu imi suna deloc bine. Poate citesti si tu tot ce scrie acolo si poate ai sa intelegi ce am vrut sa spun.

Poza cu copilul care imbratiseaza un caine este calina si aducatoare de pace. Dar este atat de fireasca inca chiar ca nu ma pot minuna de ea.

Cand te imbratiseaza cineva necunoscut pe nepusa masa te simti stanjenit.

Daca tot m-ai luat la disecat sa-ti mai vand niste ponturi: am 1,72, 67 kg si port 39 la picior. Sunt bruneta si am ochi caprui. De mai bine de o luna m-am lasat de fumat.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

asa denizel....cum faci cum dregi incaierare se cheama..chiar si la free hugs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Viviana, ce am avut de spus, am spus. Nu o sa bat apa in piua.

Decat sa-mi fi dat masura de la sandale (in legatura cu care nu tin minte sa fi avut vreo curiozitate), mai bine imi raspundeai la intrebarea, repet:

Viviana, scria cumva altcineva pe contul tau atunci cand a fost deschis subiectul asta?

In plus, pe mine nu ma intereseaza ce spune Neale, ci pur si simplu am indragit-o pe Cristina, fara rezerve si fara sa tes scenarii.
Iar acum incerc sa o protejez cumva de cuvintele tale...cum le ziceai?...demolatoare! .

----------------------------

Guestus, tu ma intelegi chiar mai bine poate decat ma inteleg io .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Ok, am sa-ti raspund.
Eu am deschis acel subiect.
Dar tu de ce nu ai raspuns la el?

PS. Nu era vorba de sandale, era vorba de pantofi. La sandale imi cumpar 40 ca sa nu-mi iasa degetele pe afara.
PS1. Nu te duce repejor sa raspunzi la subiect.

Multe pupice si multe imbratisari.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

hai serios...chiar 40?
faci o poza cu telefonul sa ne arati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Daca ai deschis acel subiect, n-ai ce face acuma , tre' sa te porti conform ideilor de le-ai depanat pe-acolosa .

De pilda, la intrebarea Cristinei, daca ni se pare "just beautifull" imaginea cu baietelul si cainele, in loc sa fi raspuns:

este atat de fireasca incat chiar ca nu ma pot minuna de ea,

trebuia sa fi raspuns cu totul altceva, adica ceva care sa fie in acord cu panseul de dincolo. Pe atunci, te plangeai ca:

Si mai cred ca atunci cand veselia si fericirea transpar din cuvintele cuiva trebuie neparat adus pe linia de plutire.

Se cam simte nevoia unui consilier de imagine .

P.S. Nu am raspuns la subiectul acela (si nici nu voi raspunde), fiindca mi s-au parut trase de par lamentatiile de pe-acolo.

Eu nu te imbratisez si nici nu te pup .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Incep intai cu un offtopic: Nu stiu ce a facut Viviana, de i se cauta acum prin postari mai vechi. Eu cred ca si-a spus o parere. La care e indreptatita, ca noi toti, de altfel. N-am inteles de ce sunt catalogate cuvintele ei ca "demolatoare".

Si on topic: Mie imbratisarea mi se pare un semn de afectiune. Asa ca nu pot sa imbratisez pe oricine. Din pasajul urmator (care apare intr-un post al Cristinei): "You can hug your husband, wife, mother, father, sister, brother, son, daughter, an aunt, uncle, a second cousin on your mothers side. You can hug the guy down the street, the lady that checks you out at the super market, you can even hug the doofus that cut you off in traffic this morning. Basically you may hug anyone that is or will be receptive of the hug.", eu ma opresc la cei apropiati. Nu-l pot imbratisa pe "the guy down the street" si nici pe vecinul de la 3 pe care l-am vazut de doua ori in viata mea. Pot sa le zambesc, pot sa discut cu ei, pot sa empatizez cu ei, daca e cazul, dar nu mi se pare in regula sa-i imbratisez. Nu ma simt cu nimic superioara lor, nu ii dispretuiesc, dar pur si simplu nu-mi vine. Asa ca mie, personal, "free hugs" mi se pare un lucru putin fortat. Si m-as simti si eu, ca si Viviana, stanjenita, daca m-ar imbratisa pe strada cineva necunoscut. Pentru ca e un lucru prea personal. Si daca ne-am imbratisa cu totii, imbratisarea si-ar pierde incarcatura pe care o are fata de cei apropiati. Prin asta raspund unei alte intrebari, tot dintr-un post al Cristinei: "Cat costa o imbratisare?". Ea in sine, ca efort, nu costa. Doar ca are o valoare si o inflatie de imbratisari nu face decat sa le scada valoarea.

Just my two cents.

Daniela

Mergi la inceput

danielaq....nu poti sa imbratisezi pe oricine ca nu vrei...ce te costa sa incerci? aici e smecheria...sa incerci

Mergi la inceput

Denizel cred ca te uiti prea mult la politichia de la televizor.

Sau poate ai aceiasi consilieri de imagine cu ai politicienilor nostri de frunte?
Cred ca de acolo ai invatat ca atunci cand esti in lipsa de argumente atacu' la "dosar" e cel mai bun.

PS. Am facut liceu' la Neculce si apoi am trecut pe la ASE. Daca cauti bine mai gasesti si acolo cate ceva.

Mii de imbratisari gratuite si mii te pupice sincere

vivi

Mergi la inceput

Guestus chiar 40. Tu esti singurul care ma intelege.
Iti dai seama cat de stanjenita ma simt cu picioru' asta mare cand ma imbratiseaza cineva? Fie si gratis? Adica fara sa vrea de la mine ceva. Poze sau mai stiu eu ce...

vivi

Mergi la inceput