Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bine ai venit Umflatzel !
Unde nasti, care este medicul tau. Povesteste-ne mai multe despre tine!!!!!

alina-24 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Buna Mamici cu burtici..eu sunt in 22 saptamani si bebelul meu va fi baietel...si eu patesc ca bebelul sa miste cind pun eu minuta si nicidecum sotul meu...dar ma amuz caci tare nervos mai este sotul cind el nu simte nimic ...si mereu ii spun ca il va simti miscind dupa 15 decembrie ,,adica dupa ce il voi naste

Elena cu burtica si sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

Buna, fetele!
Ma puteti trece si pe mine cu fetita, pe 29 Dec. Au schimbat data.
Mitzi, data mea este pe 29 Nov, de asemenea, si asta e a 24a sapt. De ce 22? Faci socoteala de la prima zi a ultimei menstre?
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Mitzi, eu sunt in 23 sapt. fiindca asa mi-au indicat medicii dupa datelele de la eco. Dar data probabila a nasterii se caluleaza de la prima zi a ultimei menstre si nu de la momentul conceptiei. Deci, paradoxal esti "insarcinata" cam cu 2 saptamani inainte de conceptie.
Unde locuiesti in Mississauga? Si la ce spital nasti?
Mi-ar place sa vorbim. Iti voi trimite un email poate reusim sa comunicam pe unde ceva mai scurte,
sanatate tuturor,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonadima spune:

Ha,ha, mai trecem un baietel pe listuta....Justin -Cristian, intre 24 si 1 decembrie, fara anestezie epidurala sau cezariana...ei?Miine vesti suplimentare fiindca ma vad cu Lemnete(dr.). Va pup pe toate de pe listuta si un gind bun pt. burticelele voastre, ma rog, noastre...ramona dima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna burticutelor,
apropo de miscatul .La noi se intampla exact invers: cand pun eu mana nu este asa vioi, mai mult face valuri dar cand il simte pe taticu...este jaleincepe burtica sa salte din toate partile.Noi am ajuns la concluzia ca ne simte, ca stie cand pun eu mana sau cand pune taica-sau...Sunt inteligenti inca din burtica
Pe mine ma omoara cel mai rau umflatul picioarelor. Azi am stat la birou descult ca nu mai suportam nimic in picioare. Noroc ca de saptamana viitoare plec in concediu (3 saptamani). "Microbul" cu Forumul l-am capatat insa, asa ca voi intra si de acasa sa mai citesc ce mai faceti si sa va mai scriu cateva randuri. De fapt saptamana viitoare voi merge vreo 5 zile la mare. Sper sa ne faca bine...De fapt si medicul mi-a zis ca nu sunt probleme.
In legatura cu DPN eu o am pe 28 noiembrie dar nu prea pic la calcule cu ce-mi spune doctorul....Acum eu am 24 sapt si 4 zile. Sincera sa fiu nici nu stiu ce sa mai inteleg.Pana la urma important este sa fie copilul sanatos.

Magda in 24 sapt. si 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna burticutelor!

Am spus eu ca va gasesc chiar daca sunt in concediu! Uf,este atat de bine sa nu mergi 8 ore la birou,sa te trezesti cand vrei tu,sa mananci cand vrei tu...SUPER! Ma gandesc cu groaza cu mai am doar o saptamana...
Milana sa stii ca am ceva soare pe aici pe unde sunt - la Olanesti - dar e soare de munte, crede-ma poti respira!
Bb-ul meu e bine - cred ca misca putin,dar slab deocamdata...Maica-mea spune ca nu va misca bine de tot decat dupa 15 august, ca desi ma tin eu de 19 sapt si 4 zile, dupa socoteala ei are doar 4 luni si va misca la 4 luni jumatate! Nu stiu daca are dreptate sau bb-ul meu este mai somnoros? Este adevarat ca eu tin sarcina destul de sus, nu simteam nici macar contractiile, cand le aveam(ma imbarbatez).
In rest eu ma simt bine, ma maresc pe zi ce trece, ma gandesc cu groaza cat voi fi in peste vreo 2 luni...Deja nu ma mai pot incalta in pantofii pe care ii am si lucrul acesta ma dispera! Stau cu picioarele in sus, mi-am luat crema cu castane naturala, VENOFIT pentru umflarea piciaorelor si...daca umblu mai mult (siumblu ca n-am stare) tot se umfla. Sotul meu ma striga PUFOS si imi vine sa-l strang de gat - dar o spune dulce...
Ahaha, vad ce deja stiti ce sex au bb-ii! Si noi mergem pe 19 aug sa vedem ce face al nostru - sper din tot sufletul ca bine si sa intregim listuta cu ce o vrea sa fie,sanatos sa fie!
Eu pe burtica ma ung cu crema antivergeturi de la Avon - pana acum nu au aparut, dar cica mai incolo, nu se stie....
Apropo,stiti ce ma mai chinuie pe mine? O durere cumplita de masea! Ma ia evident,noaptea cand e somnul mai dulce si ma chinuie pana in zori!Pastile nu pot lua, mi-am pus local dento-calmin, dar amorteste si apoi iar ma ia! Ziua nu am nimic, doar noaptea reactioneaza-ajung in Bucuresti si ma duc eu la stomatoloaga care mi-a pus plomba, sa vezi ce-i fac!
In rest toate bune. Milana mai stii ceva de Julia? Ce mai face? Spune-i sa se faca bine, sa ne intalnim, sa mergem la cursuri - am vorbit cu sotul meu si vrea si el sa mearga - sa vada cum trebuie sa aiba grija de bb-u.
Ne mai auzim, mai dau eu de voi. Va pupam pe burticute.

Carmena si bb -ul 19 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Bebelusul meu ieri nu a miscat de loc, aproape ca uitasem ca sunt insarcinata (mi-am adus aminte cand am schimbat pantalonii pentru mers in parc si am constatat ca nu mai pot sa-i inchei pana sus). Azi, mi-a tras niste ghionturi taman cand eram intr-o sedinta (am facut niste strambaturi, nu vreau sa ma gandesc ce-or fi crezut ceilalti) si banuiesc ca din cauza ca era ora mesei si intarziasem la "apel".
Dar partea naspa e ca azi dimineata mi s-a facut rau de la pishulica Ancutei, si asa ca am vomat niste suc gastric care mi-a iritat gatul.
Miercurea viitoare vin in Bucu pentru eco de morfologie fetala la Pop.
Sa auzim de bine.

PS: Ancuta a inceput sa-mi ceara sa asculte "cum o striga bebe" din burtica.....isi pune urechea pe burta mea, imi e asa de draga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Draga Zeeva, si pe mine tot doctorii m-au incurcat. Deci eu am avut prima zi a ultimului ciclu pe 26 februarie. Prima data mi-au zis ca data nasteriiar fi 5-6 decembrie, apoi, dupa ecografie, 29 noiembrie. Zau daca mai stiu cum sa calculez. Cred ca, dupa ultima intalnire, as avea 22 saptamani si 3zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milana spune:

ia uite la noi ce ne mai inmultim. se pare ca o sa avem o iarna bogata in bebelusi :)). ce sarbatori frumoase vom face.... :))
zeeva, despre carcei s-a mai discutat in celelalte parti ale subiectului. da o fuga pe acolo si vezi ce au raspuns fetele ca subiectul a fost destul de fierbinte :)).
dpintilie, felicitari pt baietel :)).
carmendraghici, felicitari pt nunta. iti doresc casa de piatra si sa iasa totul asa cum doriti :)). analiza pt listeria am facut-o o singura data (la inceputul sarcinii) si mi-a iesit bine. de repetat nu am repetat-o. singurele analize facute de doua ori (la o luna jumate si la sase luni) au fost cele de calciu, glucoza, hemograma, sumarul de urina si toxoplasmoza igM pt ca imi iesise cu minus prima oara si, din fericire, si a doua oara mi-a iesit la fel :)).
alisa, felicitari pt fetita :)). se pare ca ai reusit sa mentii situatia mai echilibrata :)).
umflatzel, bine ai venit si bebe sanatos. ai grija ca siteul creeaza dependenta :))....
elenalove27, felicitari pt baietel :)).
monicuta, felicitari pt fetita :)).
ramonadima, felicitari pt baietel :)).
vad ca in ultimul timp avem un baietel, o fetita si tot asa... :))
mai carmena, mai, pai asta faci tu in concediu?! stai pe net?! :))))... in loc sa admiri cerul si ciripitul pasarelelor tu intri sa imi faci mie in necaz ca ce bine e la tine, la racorica in olanesti, si ce e rau e aici in bucurestica, unde m-ai lasat :))). pai asa ne-a fost vorba?! parca trebuia sa iei toata caldura cu tine in concediu si sa imi lasi mie frigul... ufff :)). azi-dmineata, in drum spre birou, am prins o zona in care batea cam tare vantul de mi se facuse pielea de gaina si eram atat de fericita ca am inceput sa cant “mi-e frig, mi-e frig...” iupiiiiii, in sfarsit am avut si eu un moment de racire :)). vad ca esti tot stresata de miscarile puiului tau. stai linistita ca va veni si momentul in care va dori sa iti dea de veste cate ceva. el de miscat misca, tu nu il simti asa ca ascute-ti simturile si pune-te in asteptare :)). concediu placut in continuare :)). cu julia am vorbit azi-dimineata. e mai bine si isi astepta doctorul pt externare. sigur intra deseara pt un mesaj de revenire. i-a facut ecografie dar nu l-a lasat pe doctor sa ii spuna ce e :)). nu cred ca la cursuri ne va mai putea insoti pt ca doctorul i-a recomandat repaos total la pat, asa ca (,) cred ca ii vom povesti pe net sau la telefon. va spune ea mai multe pt ca acum va fi acasa :)).
noi suntem bine. aseara am fost la doctor si amandoi suntem in regula. din fericire, in cele sase luni de sarcina am pus doar 4 kg pe mine, asa ca sunt fericita. analizele mi-au iesit bine, bebe e jucaus (l-am vazut si la eco si il simt de dimineata pana seara) si acum asteptam cu nerabdare urmatoarea vizita la doctor :)).
va pup

- 24 saptamani

Mergi la inceput