Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a
Raspunsuri - Pagina 2
pagurschimag spune:
In sfarsit am reusit sa dau de voi...Acum chiar ca intrasem in panica pt ca nu reuseam sub nici un chip sa dau de voi.
Alinkav, referitor la crema de uns pe burtica, eu mi-am luat Johnson's baby oil si ma ung in fiecare zi dupa dus. "Paza buna trece primejdia rea"...Am zis ca este mai bine sa ma ung chiar daca am auzit ca nu prea conteaza ca vergeturile oricum apar...
in legatura cu fierul, eu am luat Sorbifer, mi-a fost rau de la el(am vomat...si ce gust oribil de ou clocit...)dupa care am incercat cu Glubifer si am avut aceeasi reactie...asa ca am renuntat sa il mai iau pt ca as fi facut hepatita de la gustul de ou clocit care il aveam dupa ce vomam....
Picioarele in schimb ma omoara..mi se umfla spre sfarsitul programului de nu mai suport sa stau in picioare...dar asta este...trebuie sa suport si ma incurajeaza gandul cand imi voi tine in brate fetitza si voi fi o mamica fericita.
Sanatate la toata lumea.
Magda 24 sapt. si 2 zile
alinkav spune:
Multumim pentru intelegere!!!!
Da, fetelor pana la urma ne-am intors acasa!!!
Cum va mai merge??? ce va mai fac bebelusii???
Noi vom iesi acum la plimbare, sa mai facem miscare.
Julia, te-ai intors acasa deja???Cum te mai simti???
Fetelor, care dintre voi ati aflat ce veti avea, sa-mi spuneti va rog, ca sa completez listuta!!!
alina-24 sapt si 4 zile
milana spune:
buna,
mai am un pic si plec acasa... ufff, bine ca a mai trecut o zi.
am vorbit cu julia mai devreme. tot in spital este, la odihna. maine ii mai face o ecografie si spunea ca intreaba si cand va pleca acasa. va transmite salutari si multumiri pt urarile de bine :)).
mitzi, felicitari pt baietel :)).
- 24 saptamani
alinkav spune:
Mitzi te-am trecut pe listuta, o voi afisa mai tarziu. Felicitari ptr baietel!!!!
Fetelor, deocamdata avem 7 baieti si 4 fetite.
Tocmi m-am intors de la plimbare, care a fost un chin. La mine acasa e racoare, si ma gandeam ca si afara nu e super cald. Cand am iesit nu mai puteam sa respir, atat de cald a fost.Si desigur mi s-a facut rau, si am ametit. Am trecut pe la o farmacie si mi-am luat Tardyferon Folat, si pe prospect scria ca se ia chiar din sapt 24. Eu la doc ma duc abia sambata, si anlizele ma duc sa fac cred luni.
Cam atat deocamdata!!!
alinkav
Zeeva spune:
Salutare mamici,
Cum va descurcati cu durerile de carcei la picioare, aveti deja aceste neplaceri? La mine noaptea trecuta au inceput. Imi amintesc ca la prima sarcina nu i-am simtit pana spre luna a saptea. Va rog sa-mi spuneti daca stiti vreu remediu. Parca atunci cand eram in tara luam calciu pentru asa ceva. Dar nu mai sunt sigura si de aceea va intreb si pe voi.
Multam'
Z
23s si 2 z
dpintilie spune:
Salut la toate!
Ieri am fost la ecograf sa-mi vad puiutzul. Puteti sa ma treceti si pe mine cu baiat. Andrei il va chema.
In rest totul a fost foarte bine.L-a studiat dl.doctor vreo 30 de minute .Si e in regula.
Nu stiu ce sa zic de carcei. Eu cand ma intind mai simt ca se apropie cate unul, caz in care ma opresc repede din actiune.
Dar altfel nu am asa ceva. Poate fi de la lipsa de Ca sau Mg.
,Dana, 20s si 3z
alinkav spune:
'Neata burticutze!!!
Vad ca sunt mai mult eu prezenta pe aici.
Zeeva, Si eu ma confrunt cu carcei, nu des, dar se intampla cateodata. Cum simt(si se intampla dimineata cand ma inting), cum sar din pat si incep sa ma plimb prin camera. Referitor la calciu, nu stiu daca e bine sa iei vitamine. Undeva am citit, calciu provoaca contractii parca. Eu in ultimul timp m-am cam lasat de lactate, de cand sunt fructe, le mananc toata ziua, si deja lctatele nu mai incap.
Deja bebelusul meu ma trezeste noaptea, inainte nu prea reusea.
Si inca ceva, ieri seara l-am prins sughitand. Nici nu se compara cu loviturile lui, sunt mici pulsatii mai jos decat buric, si sunt continuu, vreo 20 am numarat daca nu mai mult.
Pe langa ca sughitea, mai imi dadea si suturi.
alina-24 sapt si 5 zile
P.S. Fetelor nu-mi vine sa cred cum trece timpul, parca ieri aveam 23 de sapt si 5 zile, si uite deja am 24 sapt!!!!
dpintilie spune:
Cum adica doar tu esti pe aici? Dar eu ce sunt?
Eu nu il simt sughitand inca...Doar misca. Ieri la ecograf l-am vazut insa ca sughita, saracul. Si la un moment dat si-o tras o palmutza peste guritza. De o ras doctorul de el. Si eu si tati la fel.
Daca as putea sa-l vad macar in fiecare saptamana ar fi perfect.
, Dana,20s si 3z
alinkav spune:
Si as vre sa-mi vad bebelu macar o data pe luna. Dar nu sunt de acord cu multe ecografii. Mie mi se pare ca inca e periculos sa faci prea multe, desigur pentru copil.
Iata din listuta, mai completa!!!!!
1. Julia23 – 3 noiembrie
2. Lucia – 10 noiembrie
3. Crisu – 10-17 noiembrie
4. Yael – 15 noiembrie – fetita
5. Milana – 20 noiembrie - baietel
6. Alisa – 15-21 noiembrie
7. Laura Takacs – 20 noiembrie – baietel
8. Kokolina – 21 noiembrie - baietel
9. Alinkav – 21 noiembrie – baietel
10. Aerovnic – dupa 19 noiembrie
11. Bubu – 21 noiembrie - baietel