Magazin online Boohoo

Magazin online Boohoo | Autor: emaaimee

Link direct la acest mesaj

a comandat cineva de la ei? am vazut niste haine f frumo pe site-ul lor. m-ar cam tenta diverse, mai ales rochite de vara ca plecam in Tenerife.
mercic mult.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nimeni???
credeam ca am si eu noroc. probabil ca o sa cumpar eu si o sa va spun.
www.boohoo.com
chiar nimeni?

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

emaaimee.. nu am cumparat de pe net de la ei, dar hainutele le stiu si imi plac..dar daca plecati in tenerife... acolo e minunat shoppingul mai ales la haine...!!!! ce dor imi e..Vacanta placuta si spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Mi-a placut ce am vazut pe acest site!La marimi....nu ma pricep, cat inseamna 8, 10,12 14 la rochitze?

ppv shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Si eu zic ca mai bine faci cumparaturi in Tenerife, sunt preturi foarte bune si gasesti si lucruri de marca la preturi mici, mici, mici. In fond e insula taxfree, conteaza mai ales daca cumperi electronice.....aaaa si inca ceva, se poate negocia si in magazine. Daca iti este rusine arata-te interesata oarecum de produs dar nu convinsa 100% si atunci incep ei sa faca ofertele.
Distractie placuta.

Ada 27+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic de raspunsuri. nu stiam ca e tax free,maxinne. abia astept sa mergem.
da, imi trebe' cateva hainute subtirele pana atunci. o sa ma duc pe la magazine in weekend, prevad gaura mare in buget si daca imi place ceva si din Tenerife, why not? si asa vin si in Ro la vara
Ada, mersic de pont.
greierash,conversia de marimi parca asa e: 8-38, 10-40, 12-42, 14-44.

oricum imi iau eu ceva de la boohoo si va spun daca merita banii, ca tare frumo sunt

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

Ce lucruri frumoase! As vrea si eu sa comand dar nu prea stiu nimic...voi ce stiti?In Rom. la cat ma ajunge transportul? Ce taxe sunt?
Daca a facut cineva comanda poate imi zice si mie cate ceva.

www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">David18.06.2007

David

Mergi la inceput