Nou stil de viatza (205)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare frumoaselor
Gabi: bine ai venit intre noi si spor in ceea ce iti propui.
Vic: m-am topit in ochisorii frumosi de Vikingei. Sunt 2 minunatii de copii.
Carmen: pentru mine cel putin poza ta e cea castigatoare
CarmenE: prin munca sarbatorim, cum altfel? Mi-am luat liber marti in loc de 1 Mai asa ca azi sunt pe baricade, cu un chef de nu ma vad.
Anky: ai grija de tine. Si eu am rinita alergica: Claritinul sa traiasca si antiinflamatoarele (ibuprofen ca la aspirina/ paracetamol sunt alergica). Astept sa ma suni cand ai timp si te simti mai bine
Claudia: ce mai faci? Ce program ai azi?
Marilena: ce pusa pe treaba esti. Asa trebuie De la ventuza ti se trage?
Laura: cum e vremea la voi? E cald si soare?
Meniul de azi:
2 muffins cu o cana de ceai roibos
scoici cu sos catalan de rosii si telina + 1 felie de mar
pe diseara n-am idee inca dar o sa vad.

Va pup si revin cu siguranta la cat chef de munca am

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Vikinga...superbi vikingii tai. Sa-ti traiasca!

Eu declar alta noapte linistita alaturi de bbul meu care azi implineste 2 saptamani. Adica...a dormit mititelul de la 23.30 la 5.30 si de la 6.00 la 9.00 si ...de la 10.00 inca doarme. Deci...am un copil model ceea ce doresc tuturor mamicilor.

Eu ma duc sa imi fac plinul la lichide ca azi nu prea am baut....

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Marilena, pai poate a ramas iar insarcinata! hai an-k, vino si lamureste-ne!!!! sa stim daca sa te felicitam din nou!!!!
Marielna, voi ce faceti azi, daca e liber?
Anda, Marc vrea la bazin, asa ca n-avem incotro! si eu sunt fara chef de nimica!
Ma duc sa imi innec amarul intr-o cana de cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

AM intrat doar sa va spun ca Delidana noastra zugraveste si abia la sfarsitul saptamanii va avea iar net ca sa ne scrie. Va pupa pe toate.

Dordia, hidratare placuta si la multi ani bb-ului de dpua saptamani!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Claudia, multumesc, dar e asa cum zice Gusta, am uitat sa modific semnatura :), acum e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, spor la varuit!

Dordia, ce bebe cumincior ai! Il alaptezi? La cat timp suge?

Anda, multumesc, esti draguta, .

Gabriela, iti multumesc, . Si imi face placere sa ma ocup de lista...
Asteptam pozele si informatii despre produsele bio.

Laura, ti-am modificat targetul, bafta!
Intrebai de varsta: io implinesc 34 in iulie.

Claudia, 60% au avut ei, administratorii/moderatorii, drept de vot. Si, dupa cum s-a vazut, s-a schimbat total situatia.

Marilena, bine faci: de luni scoate biciul si pune-l pe noi, eu nu mai incap in blugi, .

va las, am multe treburi de rezolvat...

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gata, ne-am intors de afara; pana la urma nu am ajuns in parc, ci la Snagov. Ceea ce nu a fost o decizie prea inteleapta, pentru ca si restul de bucuresteni ramasi acasa aveau aceiasi intentie...

Asa ca dupa o scurta plimbare cu masina si inapoi, am mancat in oras, la un restaurant indian. Cu masura, multe salate, fara desert si paine.

Pentru cina, in caz ca imi mai este foame, imi propun niste capsuni. Si, sper, cel putin 30 de minute de gimnastica.

Acesta este linkul cu poze cu Mara; caut una mai recenta si cu mine si o pun mai tarziu:
http://community.webshots.com/album/487263248oKLgAx?vhost=community&start=12

Mephala, scriu mai tarziu lista produselor bio pe care eu le cumpar.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mephala..da ilalaptez si sper sa il alaptez cat mai mult.
Suge in principal cam la 3 ore iar noaptea...la 5-6 ore. Deci...sunt o fericita. e un cumintel dar...sper sa nu faca colici ca atunci incepe showul...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Carmen ceva vesti despre concurs?
Si nu aveai de impartasit o veste buna inainte de Paste,cand toate am crezut ca esti ????

si nu, vestea buna o tin numai pentru mine, sper ca nu va suparati, :).

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

.... ....

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor n-am mai citit de la pagina 3 dar cum nu prea mai am timp in ultima vreme si vreau totusi sa va arat totusi cateva poze cu Bella cand a implinit 2 anisor. Din pacate prea multe poze nu aveam deoarece am preferat sa intregistram aproape toata petrecerea.
So, Bella la 2 anisori.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput