Candidatura lui Sorin Oprescu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da: au aratat in direct la Realitatea TV cum au sunat acasa la posesorul CNP-ului respectiv si cum acela le-a raspuns ca nici gand sa semneze vreo lista de sustinere petru Oprescu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Faptul ca nu au vrut sa recunoasca nu inseamna mare lucru. Poate aveau un interes sa nu stie nimeni etc.

Tot la Realitatea TV a fost mare caz ca un nene a semnat pentru 8 mii de semnaturi, spuneau ca nu se poate ca un om sa stringa atitea semnaturi. Nenea ala avea o echipa cu care lucra si el a semnat ca e raspunzator de echipa, nu a spus pe nicaieri ca el personal a strins acele semnaturi.

Ce i-as mai da afara pe "jurnalistii" astia care spun prostii la televizor, pentru ca sint unii naivi care chiar ii cred.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Nu stiu daca au vrut sau nu sa recunoasca, la Tv nu le-a spus in direct nici numele nici CNP-ul. Si cum o semnatura nu reprezinta o crima ci pur si simplu un exercitiu civic nu ar avea de ce sa nege.

Naivi (si aici sunt draguta) sunt cei care se uita la OTV sau citesc ziare gen libertatea.
Si mai sunt naivi cei care au obiceiul de a nega evidenta fluturand stindardul naivitatii celorlalti.

Naivi sunt cei care dau si cei care accepta titluri gen: "calvarul lui oprescu a luat sfarsit" sau "patimile lui Oprescu".
"Cine nu se va fi oripilat de aceasta alaturare va fi ramas cu impresia ca bietul doctor ar fi fost supus unui supliciu nemeritat, cand de fapt a savurat fiecare moment care i-a permis sa joace rolul victimei, atat de profitabil in politica romaneasca" Rodica Culcer.
Eu nu mai votez pentru ca nu mai am de ce.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

dincolo de tot acest joc bem-tribunal "uite lista-nu e lista" nu pot sa nu-mi scot palaria in fata simtului civic al unei pensionare care, de buna seama, si-a amanetat toate bijuteriile/tablourile/rochia de mireasa/...daca le-o fi avut, sau si-o fi vandut casa ca sa angajeze in nume personal avocati care sa apere cauza nobila a candidaturilor "dubioase". eu am o colega care pretinde ca-i cunoaste bine familia unuia dintre candidatii cu sanse la primaria bucurestiului si ca acesta isi bate regulat nevasta, evident, cand isi reintregeste familia trotilat si epuizat de vreo "alegatoare" de ocazie. unde o fi spiritul civic al acestei doamne care se multumeste sa barfeasca pe la colturi...??
bravo, distinsa doamna-cetateana pensionara !! (nu mi-a trecut nicio clipa prin minte ca ar putea fi o persoana politica cu portofel in spatele acestei actiuni ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

dar se poate sa fie si inscenare, nu?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai ca am dat peste subiectul asta si imi permit sa ma bag si eu in seama. Absolut intamplator sunt sora avocatului lui Oprescu. Pot sa va spun ca procesele nu au fost o facatura. Cel putin Robert s-a zbatut mult ca sa castige. Noi stateam si petreceam de sarbatori, iar el isi pregatea pledoariile pentru procese. A avut in fiecare zi infatisari si parea destul de serios. Nu cred ca ar fi jucat teatru, mai ales in fata familiei, daca erau numai niste mascarade de procese. Ca madama aia a fost pusa de X sau Y sa-l dea in judecata pe nenea Oprescu, nu mai incape indoiala. Dar nu a fost pusa chiar de parat. Oprescu e o vulpe batrana si, desigur, ca profita la greu de situatie.
Personal mi se pare ca nu are mari sanse si dupa ce a pierdut de doua ori deja, mie una mi-ar fi jena sa tot insist. Daca era mare scula pe bascula, ar fi facut ceva pana acum, nu m-as fi transformat in eternul candidat...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Dupa ce Oprescu a balmajit-o cu dosarul de profesor universitar orice actiune ar intreprinde, fie si o strangere de semnaturi, poate fi pusa ferm sub semnul indoielii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Poate sa fie si primar..si prin parlamentar...si sef la 7 spitale...si profesor la 10 univ...sau cum?
Nu de alta dar mi-ar parea rau ca un om de o asa valoare sa nu mai fie trecut pe 30 de state de plata la diferite institutii ale statului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Teme de meditatie:
www.romanialibera.ro/a125642/sorin-oprescu-nu-se-delimiteaza-de-mineriada-din-iunie-19990.html
http://evz.ro/articole/detalii/804943/Oprescu-La-71-72-de-ani-o-sa-ma-aduleze-astia/ Numarul din 26 mai 2008/interviu cu Sorin Oprescu

Mergi la inceput

Io' nu vreau sa mai fie nimic.
E plin de vorbe goale.

Oricum consider ca nici unul nu este potrivit. Nici Blaga nu mai imi place.
Nu se poate fara?

vivi

Mergi la inceput