bebelusi din aprilie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Pt.PARPALAK

Te rog spune-mi si mie cum ajung jos pe lista sarbatoritilor,am citit ce ai scris la" bebici de mai" dar nu mi-a cazut fisa,asa ca te rog fi mai explicita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

sara a facut putina febra de la vaccin, care i-a trecut. insa de 2 zile incoace e cam mofturoasa si nu prea mai vrea sa vorbeasca, cred ca sufera rau mititica. nu stiu ce sa mai fac sa-i revina vioiciunea. oare cat mai dureaza starea asta?
au napadit povestile aste triste cu copilasi care s-au dus in alta parte sa se joace:((. tocmai am auzit si eu de un copilas sufocat cu ce a gasit prin patut pentru ca mamica lui s-a dus la piata si a lipsit in momentul critic. nici nu vreau sa ma gandesc la asta.

verutza, oare s-o fi intamplat ceva la munte de copilul tau nu prea mai are pofta de mancare de atunci si are cosmaruri noaptea? ati fost si voi cu el?
cum mai stau copiii vostri cu luatul in greutate? nici sara n-a mancat vre-o saptamana, ariel, in perioada aia cu calduri infernale. si la 4 luni avea 6,800 kg. iar de la vaccin s-a dat iarasi peste cap pofta de mancare si nu mai manaca atat de bine. bietii copilasi.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si noi am facut vaccinul ieri,i-am dat supozitor NOVOCALMIN si nu a facut febra,dar de mancat mananca,in schimb e destul de agitat,poate ca asta o fi reactia de la vaccin,caci toata lumea vad ca se plange.
Poate e de la infectie,poate de la dintisori,deh pe noi ne-au napadit problemele.
Mie asa o mila de el,ca nici cu supita nu-l mai chinui.
Pe curand,ca bazaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Cary, cred ca-i suficient sa-ti pui data nasterii in profilul personal (nu stiu, ca n-am incercat). Si ar trebui sa fii pusa automat "pe lista" :). Daca nu asa, trebe intrebat un moderator sau adminu'.. si.. La Multi Ani? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Fetelor, sa stiti ca si Emi s-a comportat mai ciudat la vaccinul de la patru luni... a facut putina febra (nu mai mult de 38 in funduletz) dar a fost indispusa si maraita. Eu credeam ca e de la HIB (hemophilus influenza type B) care nu se face in Ro decat la cerere... dar vad ca si ai vostri au fost botoshi
Dar sa stiti ca totul dureaza 3 zile, ca in povesti...
Sanatate multa,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Cary, asa e cum am zis mai sus. L-am schimbat (profilul) si-am si primit felicitari! :) (Acuma l-am schimbat la loc)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

FETELOR ,PE NOI NU NE-ATI TRECUT PE LISTA?EU STIU CA L-AM TRECUT .DECI :ARMAND ADRIAN 11 APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Si noi am fost azi la vaccin, n-am plans deloc doar ne-am uitat cu ochi mari la asistenta..:)) si pana sa ne dezmeticim...a trecut.
Hei fetele mai sunteti careva care nu ati inceput inca diversificarea? Noi avem azi 4 luni si 3 zile si tot pe lapte suntem.
Doctorita ne-a zis ca e OK acum sa incepem daca dorim dar din alte surse vad ca se recomanda chiar 6 luni. Mai asteptam putin si vedem cand da bebe semne ca lapticul nu ii mai ajunge incepem. Deocamdata ia bine si in greutate si in lungime: 7,200kg si 66 cm.
Va trimitem pupici la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

azi am vrut sa-i fac vaccinul dar dr este in concediu, asa ca ramane pe saptamana viitoare.pana atunci ma lupt cu mofturiciul sa pape...dupa ce a avut diareea aceea severa si reintrodus masa de noapte, iar acum vad ca a ramas cu ea, insa vrea sa o scoata pe cea de la ora 9.00, insa eu insist ba cu sanul, ba cu biberonul, in cele sin urma ajung la linguritza si atunci incepe circul:lapte proiectat la 1 m distantza:) in rest este bine, voioasa si frumoasa (cred ca ati putut sa o admirati in pozele de la intalnire), bombane si "chitaie" cat e ziua de lunga...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

scuze piti, mi-o fi scapat. asteptam vesti si despre puiul tau. preiau metoda de la mamici de mai si ma apuc de colorat.
mama prima-toni - 2 martie - Raluca
RUSCUS - 7 martie - Danny Thierry
mamamariana - 11 martie - Emi
loremari2000 - 13 martie - Loredana
dy - 15 martie - Cezar
lexi - 15 martie - Eduard
Vlada -15 martie - Vlad
cary - 19 martie - Axel Andrei
Anisia - 21 martie - Rares-Costin
Brindu - 21 martie - Mihail
Lilib - 29 martie - Daria
Acvi - 2-3 aprilie - Alex
Tuchi - 3 aprilie - Dragos
Mihuletu - 3 aprilie - Sara Daniela
Adela P - 3 aprilie - Jonathan Mathieu
Verutza - 8 aprilie - Alina-Diana
Pico - 9 aprilie - Ioana Carrina
Caterina - 9 aprilie - Giulio
Ariel - 10 Aprilie Alexutza
Taisia (Monica) - 10 aprilie - Adrian
Piti - 11 aprilie - Armand Adrian
ivartolas - 11 aprilie - Alex
Bendis - 13 aprilie - David
issabbella - 19 aprilie - Delia
Crysa - 20 aprilie - Bianca
Saso - 22 aprilie - Nathalie
Pisicutele - 23 aprilie - PISICUTA
ungureaa - 25 aprilie - Gabriel
Andreea Ana - 26 aprilie - Anais
Geta Sfia - 27 aprilie - Mihaela
dana d - 28 aprilie - Ana Ilinca
Lumi - 2 mai - Denisa Cristina
ange - 13 mai - Robert
Bebelusha 28 - 16 mai - Corina

nici noi nu am inceput diversificarea, Adela P, asteptam varsta de 5 luni. din experienta celorlalte mamici am inteles ca diversificarea nu e un moment asa fericit, ca se pierde mult timp cu noile feluri, dar asta este. doctorita noastra ne-a pus sa-i cautam razatoare de sticla, pentru fructe si legume.
arielule, te-am vazut in pozele de la IOR. ai slabit rau... de cand alexutza te solicita in plus cu masa de noapte. sa-ti traiasca fotomodela(alexuta, adicatelea), ca-i frumoasa frumoasa.
ce facem cary maine?

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput