POST OPERATORIU ESTETIC

POST OPERATORIU ESTETIC | Autor: ellietudor

Link direct la acest mesaj

Am postat acu vreo 3 saptamani despre faptul ca ma voi opera, si intrebam si eu p acolo ce pareri au fetele care au mai facut estetice, care ar vrea si tot asa!! Acu ca post operatoriu de vreo 2 sapt juma, n am mai postat si n am fost in stare in seara asta sa gasesc sectiunea in care am facut posturile atunci! Asa ca rog adminii sa nu sed supere pe mine, dar de cand n am mai intrat nici la membri nu mi mai da subiecte recente!!

Sa revenim la treaba cu esteticele!! Spuneam acu o luna ca ma voi opera de cicatricea de la cezariana, care in cazul meu era verticala, si f nasoala, nu din cauza de dok, ci din cauza de mai multe operatii p akolo si de "carne buna" ce mi s!:))

ah, si ziceam ca mi scot si grasimutza care nu mai reuseam s o dau jos... am scos o si p aia, si am scos si "buba" naspa de pe burta!! Si e asa .. TARE ce s a intamplat, la modu ca e super finuta cicatricea acu, iar dupa lipo, stiti sau nu, dar efectele se vad dupa vreo 2, 3 luni, eh, la mine deja se vede super mult, si nu mai pot de ce bine mi pare ca am luat decizia asta!! Ah , si mi am facut si nasu, daca tot M intrat in"reparatii""... Stiu o nebunie , ce sa mai! Dar promit ca anu asta nu mi fac si sanii:))...

astept sa ma intrebati voi si sa vaa zic detalii

pupat

ellie mamika de eric de 1 an si 8 luni juma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Subiectul e pe pagina 2 si sint intrebari multe.Asa de bine a fost incit mai faci una?Vezi la subiect ce te-am rugat!poate intra vreun moderator sa contopeasca subiectul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Aici il gasesti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117270

Mergi la inceput