imi cade parul!

imi cade parul! | Autor: logam

Link direct la acest mesaj

Am nascut in noiembrie 2007, iar din februarie ac a inceput sa imi cada parul, putin cate putin. Am auzit ca e normal. Ce sa fac sa nu il pierd?Pe la cate luni se opreste? Are vreo legatura cu faptul ca alaptez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nu cred ca are legatura cu alaptatul. si mie mia cazut destul de mult timp, dei inca imi cade si am nascut acum 5 ani, dar mi se regenereaza non-stop. Si ca sa nu te sperii cu astia 5 ani aici imi cade de la apa si clorina din ea.

Linisteste-te ca nu o sal pierzi pe tot, dar nici frumos ca in perioada sarcini nu o sa fie.

cauta aici ca mai sunt o multime de subiecte legate de caderea parului cu diferite tratamete.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

la fel mi s-a intamplat si mie -explicatii sunt multe dar solutia una: Rabdare desi e greu -caci se va opri insa ce poti face practic
1.sa mergi la farmacie si sa ceri un produs destinat caderii parului sunt multe si vezi care iti surade (pe mine m-a ajutat Revalid)
2.lotiuni de la plafar sau farmacie - iarasi oferta e variata -eu as opta pentru Gerovital caci are si miros placut dar am folosit si chelstop si altele cu fel de fel de extracte exotice si chiar au ajutat
3.pune in aplicare nu toate -ci doar cateva din mastile de care am auzit ca ar ajuta:galbenus de oua cu ulei de masline,masaj cu ulei de rozmarin dar si cu ceapa rosie de nu te deranjeaza,spalatul parului cu bere (suna ciudat) dar unii spun ca functioneaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

fiolele vichy au fost super pentru mine!! prin toamna postam crizata la un subiect similar.. au fost rezultate evidente! succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am folosit Revalid (sampon+fiole) si Gerovital (sampon+lotiune. Amandoua au avut rezultate pozitive.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

caderea parului este influentata de carenta vitaminelor din organism....nascand stiu ca ai o carenta mare de Ca.Cel mai indicat ar fi sa-ti faci si niste analize ,asa ca sa inlaturi cauza interioara si sa folosesti in paralel produse care iti ajuta la regenerarea parului.Ia in calcul si mastile naturale pe baza de ulei de ricin si ulei de masline(in combinatie cu galbenus de ou)

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput