Rochie dans latino (copii)

Rochie dans latino (copii) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Aveti idee un magazin sau club de dans latino de unde pot cumpara un costum (rochie si accesorii) pentru concurs? Fiica-mea va avea in iunie nevoie de o rochita cu franjurei, paietzele, margele. Sandalute speciale o sa facem aici, dar nu stiu cum sa fac cu rochia/ costumul (body cu fustita, sau altfel) nu prea ma pricep sa explic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nu stiu nici un magazin dar iti pot spune ca mamicile de la noi de la club ( eu sunt mama de baiat) fac rochitele la croitorese , sunt croitorese care deja stiu cerintele la o asemenea rochita.
gasesti pe net diverse modele , te inspiri , ceri parerea antrenorului , la anumite categorii de varsta au voie un anumit mod de rochita , nu putem sa le facem chiar cu vrem noi , si la baieti sunt anumite cerinte .. asta e
in general la concursuri au si rochite de vanzare pe acolo , sau mai vand mamicile rochitele care au ramas mici la fetitele lor
in speranta ca ti-am fost de ajutor cu idei macar

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Multumesc, Andani, cam asa e si la noi, dar ma gandeam sa scap si eu macar cu asta de umblat in toate partile. Vreau de gata.
Am probat o rochitica, vanduta de cineva, e cam prea neagra, si cam uzata. Ii vine fix- fix Ancutei.
Nu stiu daca sa-ti zic fericito, ca ai baietel, presupun ca si pentru ei sunt niste alergaturi de facut pentru costum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

vilma, cati ani are fetita ta? si cam ce dimensiuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

vilimache uita-te pe aici www.jsp.ro DE pe aici ii iau fie-mii costume de balet si sigur am vazut si de astea de dans latino. Sapt viitoare daca vrei pot sa ma duc sa arunc un oki si daca iti convine ceva ne amintim de vremurile cand schimbam haine de gravide si folosim aceleasi tehnici de transport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Va iubesc, stiam eu ca mai am o speranta cu voi. Ancuta o sa faca 7 ani in cateva zile. Este cam numarul 122 la hainute, adica are cam 122 de cm, si e slabanoaga, dar inaltuta.
O sa vin in Bucu pe 1 mai, apropo, spre sa gasesc magazine deschise, ca altfel ma sinucidez

Mergi la inceput