Dupa ce am luat Diane 35 (aproximativ 7 ani)menstra mea s-a redus considerabil.Inainte de Diane , aveam 4-5 zile...dupa Diane doar o zi si foarte putin.Problema e ,ca menstra debuteaza doar cu picaturi mai mult de 5-6 zile , abia apoi am o zi(maxim 2)singerare proprizisa.
In acest caz,nici nu stiu care este prima zi a menstruatiei?
Se mai confrunta cineva cu asa ceva??
si eu dupa ce am nascut am menstre cam cum descrii tu.
debutul e cu 3-4 zile inainte, cateva picaturi; dupa aceea urmeaza 1-2 zile asa cum aveam inainte menstrele, si inca 3-4 zile de picaturi. in plus, distanta intre menstre s-a scurtat la 21-23 de zile.
eu imi semnez in calendar prima zi 'abundenta'. dar fiindca am un ciclu destul de regulat, picaturile ma 'anunta' din timp...
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Bulucel, in ultimele luni si eu ma confrunt cu aceeasi "dilema". EEu nu am luat anticonceptionale, insa vad ca de ceva timp se intampla si la mine tot cam asa; nu-mi explic de ce ... o sa intreb si dr. cand voi ajunge la control. Si eu imi notez prima zi mai "abundenta"; si ideea e ca la mine se lungeste in felul asta distanta dintre menstre (in mod normal e de 30 zile) acum ajung la 33-34.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Si eu iau Diane35, si pe mine ma tine tot 2 zile, maxim 3 dar oricum cantitativ foarte foarte putin spre deosebire de perioadele de pauza cand nu iau AC.
Criss si Alex (11.05.2003)
AC Diane 35 ,eu stiu ca se folosesc mai mult in cazul reglarilor hormonale mai putin in cazul folosirii lui ca anticonceptional pentru evitarea unei sarcini nedorite.
Si eu am folosit diane 35 dar cu alt scop .