Youthful Island slabeste sau nu ? Raspuns: DA! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna seara,

imi da si mie cineva un PM cu info despre comanda?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am comandat si eu, desi inca nu am decis daca le iau sau nu. Am citit ca stimuleaza sistemul endocrin, eu am o tiroidita Hashimoto si as vrea sa verific cu un edocrinolog ca e ok sa le iau. Insa mi se par super tentante. Mai este cineva care le ia si are tiroidita? Aveti idee daca lucreaza pe tiroida?

In alta ordine de idei nu stiu cate sa iau. Nu as vrea sa slabesc prea mult, 10 kg mi se pare foarte foarte mult pentru 6 saptamani. Eu am 64 kg la 1.63 m, am slabit destul de repede si usor dupa ultima sarcina, fara dieta si fara nici un efort am revenit la greutatea de dinainte. Daca as ajunge la un 58 de kg m-as simti Miss Univers, adica atat cat avea inainte de fetita mea cea mare.

Problema cu prea multe kg date brusc ma preocupa din 2 motive:

- Cum arata pielea dupa? Nu apar vergeturi? Nu atarna? Pielea nu prea are timp sa se refaca in cele 6 sapt si imi e ca o sa arat ca o piftie. Voi faceti si miscare in paralel? Sau folositi vreo crema?

- Ce fac cu garderoba? Ca totul ar fi imens pe mine, deja totul atarna pe mine, nu am mai avut sub 68 de kg de ani buni, exact inainte de sarcina slabisem sub 68 pentru ca am descoperit problema cu tiroida. Sigur, e o preocupare minora garderoba, macar sa ma vad eu slaba, dar pe de alta parte sa fie nevoie sa imi tot iau haine noi si apoi daca pun la loc kilogramele sa nu mai incap in ele, ar fi un oarece discomfort.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Afibebe ti-am dat PM.

Roxana nu stiu nimik de tiroida.
Se iau 4 pastile de 3 ori pe zi inainte de masa cu 1 ora.
De piele nu stiu ce sa zic...poate ne va spune Nora mai multe.Ea a slabit deja multe kg.Eu ma dau cu creme de celulita-ajuta la elasticitatea pielii.
Miscare fac cu bebe, nu fac sport.

Mai multe detalii de cum sa le iei iti va da si persoana de la care le comanzi.

Seara buna!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

[quote]Originally posted by tatiana83

Afibebe ti-am dat PM.

Roxana nu stiu nimik de tiroida.
Se iau 4 pastile de 3 ori pe zi inainte de masa cu 1 ora.
De piele nu stiu ce sa zic...poate ne va spune Nora mai multe.Ea a slabit deja multe kg.Eu ma dau cu creme de celulita-ajuta la elasticitatea pielii.
Miscare fac cu bebe, nu fac sport.

Mai multe detalii de cum sa le iei iti va da si persoana de la care le comanzi.

Seara buna!

22.04....65,2 kg
...o saptamana..

Tatiana multumesc mult pentru raspuns.
Rox si eu vreau sa incerc.Of am atatea kg de dat jos.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

NEATA ! Am venit si eu la raport: 63,6 saptamana trecuta-62,8 astazi. Cam putin sapt asta 800gr dar avand in vedere ca a fost pastele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Buna dimineata fetele slabutele,
Astazi e zi de raport si m-am prezentat desi nu sunt prea incantata de saptamana asta. Am un 63,5 Kg cu ceva indulgenta din partea mea. N-am un cantar performant dar nu sunt nici 64 fix asa ca am apreciat eu ca sa fie 63,5
Eu nu mai iau cate 4 caci ma simteam extrem de ametita . Iau doar cate 3 de trei ori pe zi si mi-a cam revenit foamea si poftele, asta probabil ar fi motivul pentru care nu am mai slabit asa de bine ca in prima saptamana. Oricum eu voi continua cu o speranta mare, mare de tot

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Si eu ma simteam f. ametita.Acum iau cate 3 pastile, ca se termina punga. eu zic ca pastilele sunt bune. Daca inainte de Paste mancam doar salate, acum, mananc si carne si salata boeuf si oua si cozonac si, nu s-a pus nimic.

21.04-65,5 kg
25.04-64 kg
30.05-63,5 kg

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

la mine ieri s-a facut o saptamana si de la 65.2 kg aveam 62.4 kg.
Deci pt. raport dupa 1 saptamana = 62.4 kg!Azi dimineata 62.1 kg..deci merge tot in jos cantarul..ce imi place!

Spor la slabit tuturor!

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

tatiana, multumesc

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Hristos a inviat! Va citesc de ceva timp si am decis sa scriu si eu le voi.Ma intereseaza aceste pastilute de slabit atat pentru mine...cat mai ales pentru sotul meu. Eu deocamdata alaptez...dar peste 2 luni voi intarca si am sa le iau si eu.
Vrem sa dam jos cam 10 kg fiecare

Ma intereseaza in primul rand cat costa si cate pastile sunt in punguta?

Si daca e cineva sa-mi trimita PM cu nr de tel. al vanzatorului...

Multumesc mult si voi intra sa va spun cand incepem si cum evolueaza!

Mergi la inceput