Youthful Island slabeste sau nu ? Raspuns: DA! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by tatiana83

Iti multumim Nora pt noul capitol deschis!
Ai mai avut energie si pt acest lucru...cu toate ca maine ai servici...esti o luptatoare!

Noapte buna fetelor!

Spor la slabit!

Tatiana, mamica de bebe Luca(12.12.2007)

Trebuia...s-o fac mai demult, dar daca tot am ajuns acasa cind trebuia sa merg la culcare, ce sa fac ? Si in seara asta tot la 10 am ajuns. Raspund repede pe aici, cit apuc, ca-s tot obosita.
Am o rezistenta deosebita, dar trebuie sa vina vremea pauzei, ca prea mult am tras de mine. Cit imi doresc concediul !

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by tatiana83

Eu in schimb ma cantaresc zilnic...asa sunt obisnuita...mai ales ca e vorba ca trebuie sa slabesc pt nunta!!!...si vreau sa tin din scurt cat anume slabesc dk e o zi de regim sau dk e o zi in care mananc ca de obicei.
Astfel:start 22.04....65,2 kg;
23.04.....64,7kg;
24.04....64,1 kg;

in aceste zile am mancat ca de regim asa:dim cereale;pranz salata +carnita cu putina paine;seara fructe(mere si banane);

Am sa va tin la curent!sunt curioasa tare cat dau jos/zi!

Spor la slabit fetelor!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

Si eu tot zilnic ma cintaresc. Uneori scade ceva, alteori nu. Dar de cind am inceput, nu mi s-a intimplat vreo stagnare, dar nici nu am slabit spectaculos. Mai mult de 2 kg intr-o saptamina nu. In general m-am multumit cu unul singur. E bine asa. Dar saptamina asta si cea din urma le-am luat cam haotic, si mincatul a fost la fel, din cauza muncii intense. Sper sa nu va anunt la raport ca am mai crescut

Si ne ajuta acum si luna, care e in scadere, deci...e bine.

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Deci nu imi vine sa cred....azi dimineata catarul arata 63.5kg!inca 600 de grame duse!Deci 1.7kg in 3 zile(22,23,24 aprilie).
Wow!mi se pare super!

Va doresc spor la slabit fetelor!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by safaris30

pt cele ce au intirziat coletele stati fara grija sint pe drum sint om de cuvint duc zilnic 4,5,6 colete .pt braila trebuie sa soseasca stiu ca sinteti nerabdatoare daca as putea face ceva! dar acum nu mai depinde de mine.. o seara buna tuturor si bafta la slabit va pup pe toate

safa

Inteleg ca sunteti persoana care aprovizioneaza....
Trimiteti-mi, va rog, si mie PM cu nr de telefon.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

safaris, multumesc ca ai intrat aici,azi incerc sa ma duc la posta sa vad daca au sosit, ingrijorarea mea era si pentru faptul ca plec din localitate pentru o saptamina si nu are cine sa le risice, vb. la posta si sper sa nu fie trimise retur, ca nici ei nu lucreaza saptamina urmatoare decit vreo 2 sau 3 zile...
imi cer scuze, daca nu vin astazi nu le voi putea ridica pina pe 5 mai, deci implicit nu vei primi nici banii...
nici pe net nu mai pot intra ca sa va anunt cum stau cu kg. ...vom vedea, deocamdata sunt tot in scadere cu toate ca nu am mai luat de ieri dimineata nici o pastila
miruta, poate ai luat prea multe pastile o data, si eu aveam niste ameteli, si ceva dureri de cap, de ieri de cind nu mai iau parca sunt mai bine, si eu nu am luat decit cite trei o data, au fost zile in care am luat doar o data,sau de doua ori, nu de trei cum e indicat,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahu_elena spune:

cred ca e momentul sa dau si eu raportul...in acest moment cantarul arata cu 1,5 kg mai putin!!!!!!!!!!!adica 80,5!!!dar mai important decat cantarul sunt masuratorile!cu cate 2 cm mai putin la burta,sold si picior!!!!!!nici nu mai stiu de cand nu am mai slabit atata!!!!!!!!!deci e bine,mai ales ca ma si simt f bine!mai ales daca vine si pastele,sa reusesc sa nu mai pun...cateva zile pana ce trece!
eu ma numar printre cele care nu am putut tine un regim,sunt f pofticioasa si nu mancam de foame,ci de pofta!dar acu vad ca au disparut toate,chiar uneori mananc asa in sila pt ca stiu ca tre sa bag ceva in stomac,uneori dupa chiar simt ca-s asa de plina,cu toate ca mananc cateva linguri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Am fix o saptamana de cand am inceput pastilutele si raportez -2.7kg, deci ma declar multumita! Am luat cate 4 de 3 ori pe zi (in prima zi si ieri doar de cate 2 ori, caci am luat prima doza tarziu), iar de azi am scazut la 3 pastile de 3 ori pe zi, caci uneori imi simt pulsul cam crescut. Sper sa mai scad in continuare, chiar daca nu in acelasi ritm (mai ales ca plec o saptamana), caci mai am de dat jos 2.3kg, eu zic ca in doua saptamani ar trebui sa le dobor si pe astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Am mancat dupa ce le-am luat , doar de cateva ori am omis si am mancat mult mai tarziu dar m-am trezit si noaptea cu inima sarindu-mi din piept .De luat nu am luat mai multe ,in primele 4 zile am luat 3 de 3 ori pe zi ,apoi am incercat cu 3,2,2 , chiar si 2,2,1 si nu am luat niciodata mai tarziu de ora 18.Ma bucur ca la voi functioneaza , va invidiez.Va zic paste fericit de pe acum ca de maine plec pt o sapatamana.Spor la slabit si aveti grija acum cu mancarea de pasti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balancarmen spune:

nora pot sa iti trimitun mesj privat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Fetelor,nu am timp sa mai citesc in urma,va rog,spuneti-mi si mie de unde pot sa iau aceste pasile.....

Mergi la inceput