sindromul premenstrual

sindromul premenstrual | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Se mai confrunta cineva cu acest sindrom afurisit? Eu le am pe toate: balonarea mai ales ma seaca la ficati, mai ales ca de cand am slabit nici nu mai aveam burtica...acum, cu o saptamana inainte de menstra, parca o iau razna: ma umflu, ma dor sanii, plang aiurea, fara motiv, ma apuca depresia, am dureri de cap...ce puii mei sa fac? Stiti ceva metode ca sa nu mai balonez? Nu mai zic de poftele alimentare care dau buzna, mananc numai prostii gen chipsuri, inghetate, ciocolata...rauri de ciocolata.Voi cum luptati cu poftele astea?

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si io. cateodata lupt cu ele, cateodata nu , depinde in ce perioada a anului sunt :)
poti lua ibuprofen, functioneaza in 20-30% dintre cazuri. bea apa multa si ... cam atat.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Poate te ajuta ceaiurile diuretice in perioada de dinaintea ciclului.
Ai incercat?

Tatiana&luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cred ca toate femeile au asa ceva numai ca la unele efectele sunt mai mari. Devina pt efectele astea sunt datorite de shimbarile hormonale/dereglari sau carente de vitamine.

Eu una incerc niste vitamine, la analize sami verific hormonii...mai tarziu.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Cred ca mai bine asa..eu am dismenoree....dureri groaznice menstruale..salvare, perfuzii, injectii...tot tacamul....as prefera sa mananc cicolata...

Lorellay 9+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Si eu am trecut prin aceste stari pana sa raman insarcinata, dupa nastere parca s-au mai ameliorat.......adevarul e ca am alaptat 16 luni, apoi am oprtit alaptarea si am ramas din nou insarcinata. Sper sa nu revina starile dupa ce voi termina de alaptat si cu bb2. Totusi e un lucru ce ma face sa cred ca vor reveni aceste stari si anume faptul ca desi am alaptat la exact o luna dupa ce am nascut mi-a revenit menstruatia.
Ar fi posibil sa aiba dreptate Anie 80 cu dereglarile hormonale, deoarece pe perioada cand am luat anticonceptionale, au disparut aceste stari, chiar si durerile de burta.
Medicul ce ti-a zis?

Ada 25+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

quote:
Originally posted by Ada_S

Si eu am trecut prin aceste stari pana sa raman insarcinata, dupa nastere parca s-au mai ameliorat.......adevarul e ca am alaptat 16 luni, apoi am oprtit alaptarea si am ramas din nou insarcinata. Sper sa nu revina starile dupa ce voi termina de alaptat si cu bb2. Totusi e un lucru ce ma face sa cred ca vor reveni aceste stari si anume faptul ca desi am alaptat la exact o luna dupa ce am nascut mi-a revenit menstruatia.
Ar fi posibil sa aiba dreptate Anie 80 cu dereglarile hormonale, deoarece pe perioada cand am luat anticonceptionale, au disparut aceste stari, chiar si durerile de burta.
Medicul ce ti-a zis?

Ada 25+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Ce frumos Ada! Titusi ai avut curaj sa ramai insarcinata cu bb2. Al meu are 16 luni, il alaptez, dar iau pilule, nu prea ma gandesc la alt copil acum, nu cred ca as avea curaj. Plus ca al meu ma solicita mult de tot, nu doarme noaptea bine din cauza la tzatzi, in fine.

Referitor la subiect, eu am greturi atunci cand imi vine CM, nu am stari de voma ca atunci cand eram insarcinata, dar nu pot sa vad mancarea, desi mananc si eu tot asa numai dulciuri, ciocolata, mai si beau bauturi carbogazoase, nu mai vorbesc de abdomenul umflat.

Mergi la inceput