Nou stil de viatza (204)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Delia drum bun si distractie placuta!
Carmen, ne bucuram si noi alaturi de voi!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, Ruxij, Mamicadulce, Zuzilici, Sigrid, va rog sa dati raportul pana vineri, cel tarziu, ca sa pot finaliza rezultatele si desemna "iepurasii sexy".
Multumesc pentru intelegere, (mama, ce oficiala sunt! )
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Scuze, Mephala si multumesc pentru intelegere. Sa stii ca inca n-am gasit cantarul prin cutii dar promit sa-l caut diseara mai vanjos.
Ma bucur ca-s mai bien puii tai si sa speram ca pana de Pasti isi revin complet.
tuturor si felicitari fetelor care-au slabit.
Tzuni spor la treaba si succes in tot ce faci. Maria e o scumpa in rochite si-astept si ceva poze cu ea prin parc.
Marilena imi pare rau de socru, dar mai rau imi pare de tien ca trebuie sa le faciu pe toate. Stiu cum e si te inteleg perfect. Sa de-a Domnul sa iasa soarele si pe strada noastra.
Anda Dar dac-ai avea ti-ai baga? Sper ca n-ai sa-l lasi pe shef sa priceapa ce placere iti face sa fii bagata in priza. Lasa-l sa creada ca-i faci o favoare c-asa-i mai bine. Maine, poimaine poate te face si partenera (de afaceri) ca sa nu se mai simta vinovat.
MamicaDulce pe unde te-ascunzi? Esti bine? Ce-ai patit de nu te mai citesc?
Vikinga soj palaria in fata ta pentru kg. pierdute. Si pana la urma te-ai hotarat? Incepi munca sau mai stai?
Tlaura Multumesc! Si sper sa te simti mai bine cat de curand.
Ma duc sa mai citesc si revin. Gasca vesela si Blue.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
violeta70 spune:
Buna seara! si-mi cer scuze ca am disparut 2 zile.
Ieri am avut o zi grea ca si azi.
Cu intarziere zic si eu La Multi Ani Isabella! sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti asculti parintii
La fel urez un tutror celor ce-si serbeaza azi ziua de nume, si lui bb Gheo .
Zuzilici ma bucur ca esti bine, dar iti doresc putere multa si refacere rapida soacrei tale. Eu sunt bine, cu proiectul inca nu am facut nimic, astept rezultatul de la biopsie, care teoretic ar fi trebuit sa iasa zilele astea, insa cu sarbatorile... probabil ca iese in jur de 5 mai. In functie de rezultat voi vedea ce facem mai departe. Oricum multumesc pentru grija ta.
Rolo superba cea mica! si tunsa asa este si mai dulce. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
Tzuni Maria este o dulceata. Iar cu rochitele cumparate este o mica printesa.
Delia vacanta frumoasa si cat mai multa distractie. Istanbulul este un oras frumos, insa cam aglomerat. Cand pleci?
Marilena multa putere iti doresc si nervi de otel (in problema cu socrul). Sanatate celei mici si distractie placuta la zoo.
Am uitat in totalitate de raport: 62.00 kg . Carmen modifici tu in listuta, pleaseee!?
Acum va las ca vreau sa fac spanac cu orez si este cam tarziu.
Va pup si va doresc o noapte cat mai linistita.
Pup toate fetele
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Salutare!!!
Diana 37+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Bine-ai revenit mamico. Cand ai timp schimba-ti semnatura. [/blue]
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
rolo spune:
Neatza trupa,
Dordia refacere rapida si BB cuminte si mancacios. Ma bucur ca ai revenit asa repede.
Delia concediu placut si sa faci poze multe.
Ileana a fost foarte cuminte ieri la vaccin si am aflat ca trebuie sa facem iarasi vaccin peste o luna. Hmmm cam multe vaccinuri.
Pup toate fetele si mai viu mai tarziu.
louisea spune:
Neatza si o zi superba tuturor
www.xe-media.ch/demo/components/com_xegallerypro/img_pictures/1tea_cup.jpg" target="_blank">ceai, www.hermann-uwe.de/files/images/small_cup_of_coffee.jpg" target="_blank">cafea si www.handelsicecream.com/menu/images/smoothie.jpg" target="_blank">smoothie pt doritoare
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tlaura spune:
'Neata fetelor! maaaaaama, ce pofta de scris ati avut ieri!
Cum stati cu treburile? vopsiti oua azi? Eu astept sa-mi vina femeia sa ma ajute la curatenie, fac ouale, curat pestele pentru masa de Paste, si fac si ciorbita de miel.
Pastele se face la noi, si mai avem doua locuri la masa; cine doreste? haideti, trageti o fuga pana la Izmir! ca tot o invidiati pe Delidana! !Apropo' , drum bun iubita, disctractie placuta si sa va intoarceti cu bine!
Ieri a fost ziua copiilor aici in Turcia si se sarbatoreste cu mare fast; au fost liberi si copii si institutiile inchise; so, si sotul a avut day off, asa ca impreuna cu inca 3 tipe, am batut 5 ore unul din marile bazaruri de pe aici. Nu ne-am luat mare lucru, dar mi-a placut escapada; m-am simtit ca in tinerete, cand imi luam prietenele si ieseam la cumparaturi, cafele, si plimbarici!
Ma intreba cineva cum ma simt; acum mai bine fizic vorbind, dar nu am scapat de sangerare si asta ma sperie. E posibil sa mergi de 5 ori la gineco, sa-ti faca toate analizele si sa nu vada ce ai? Care e cauza sangerarii? Bine, mai am si dureri de ovare, uter si mijloc, asa ca la ciclu, mi se mai pune ca un fel de crampa si se umfla ceva in partea dreapta; habar nu am ce poate fi, iar astia zic ca nu am nimic! oi fi eu ! sau ea! (doctora). In fine, o sa vad ce se mai intampla!
Mephala,! Ma bucur ca baietii sunt mai bine! Multa sanatate in contiunuare!
Andrei e nascut pe 26 septembrie 2002.
Pana la urma cum stam cu clasamentul iepuraselor sexi?
Ma duc sa mai citesc din urma si revin!
mephala30 spune:
Buna dimineatza. Poftiti la o salata de fructe (capsuni, banane si ananas, 2 linguri fulgi de ovaz si o patratica de cioco taiata marunt).
Louisea, danke de ceai.
Violeta, am modificat.
cine s-a mai trezit?
Noi suntem bine, am trecut cu bine peste noapte, fara febra, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
tlaura spune:
In primul rand, BINE AI REVENIT Dordia si felicitari! Ce face micul sufletel? dar fratiorul ce zice si cum se comporta? Tu te simti bine?
Eftimie! Te-ai culcat la 5 dimineata? dar ce-ai facut mama pana atunci? Mi se mai intampla si mie sa nu adorm pana pe la vreo 3, dar la 5 niciodata! Doar cand mergea la petreceri!
Tzuni, nu mai fi asa dura cu tine! Noi stim ca arati bine, doar tu te vezi umflata!
Sabina, drum bun si disctractie placuta!
OOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU!!!!!!!
ALINA, acu' citi si ma inecai cu cafeaua!!! Vii in Izmir??? Ne vedem cum sa nu ne vedem! Te astept cu drag! Vorbim pe PM! Cred ca vreau ceva! pupici!
Fetelor, va pup pe toate, mi-a venit femeia la curatenie, nu pot sa mai stau acum!
gusta spune:
Neatza.
Dordia bine ai venit acasa si eu astept poze cu bebe .
Zuzilici eu incerc sa il ajut da in momentul in care numai pot nici eu asta e.
Laura vin eu la masa e bine?
Louisea eu vreau o cafea dubla.Pai sa imi trimiti si mie noul ym.
Carmen ma bucur ca ati trecut peste noapte fara febra.ca faci azi?
Carmen E gata curatenia ca la fel trebuie sa o intreb si pe Tumpi.
Cuscra scoate capul din dosare si treci si mai zi ce faci.
Delia sa te distrezi la maxim si eu vreau poze macar asa vad si eu ce frumoase sunt alte locuri.
Anda parca intri si tu in concediu,unde te duci?
Azi termin curatenia si mai ceva de spalat si sincer ma bate gandu sa fac 2 cozonaci (observati ce chef de viata am) asa ca daca treaba e buna ma apuc diseara.Daca aveti sfaturi ceva le astept.A si sa va zic ca se pare ca pot sa imi depun actele de pasaport ca au facut o greseala asa ca azi astept un telefon sa vad ce mai au de zis.
Ma duc sa imi aduc cafeaua si sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta