Nou stil de viatza (204)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
Hristos a inviat!
Maine nu dam raportul, va rog, nu vreau sa modific lista taman de Paste, vreau sa ma odihnesc. Io nu-s asa dependenta de munca precum Tzuni, .
afara e urat, pe mine ma chinuie o tuse de simt ca se rupe ceva inauntru, Teo e cu febra de-o zi, probabil maselele sunt de vina, va inchipuiti ce chef am...ne uitam la filme si seriale in nestire, am vazut 9 ep. din Lost, mai avem pe lista vreo 5 filme artistice.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
gusta spune:
Carmen iti dau multi pupici ca maine nu dam raport.Si noi ne uitam la tv dar la desene animate.
Tzuni o pauza de munca iti prinde bine.
Dordia vazut poze si asa imi faci pofta de un bebe mic.
Ma duc sa lenevesc in liniste.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Dordia, sunt MINUNATI baietii tai! Sa-ti traiasca! Sa traiasca si tati ca arata tare bine! Te felicit si sa fiti fericiti!
Mephala, ai grija de tine, bea ceaiuri fierbinti! Si yi+mi si mie ce filme ai, ca+ti spun si io
1. The brave one
2. The air i breath
3. The Oxford Murders
4. Definitelz, mazbe
5. PS I Love Zou
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
mephala30 spune:
Tzuni, uite lista mea:
1. The elite squad
2. Untraceable
3. Street kings
4. PS I Love You
5. Bella
Marilena, ma intrebai cum arat tunsa: uite o poza cu mine cu baietii. Vezi si cosul cu oua, asa-i ca e fain?
Dordia, a atat de scump bebe Tudor! Si Stefan a crescut mare!
_
gusta spune:
Carmen imi place mult cum iti sta tunsa,si la asa masa imi pare rau ca nu am fost prezenta.Si imi place si de Iustin incarligat.
Mai ce vreme afara si nici nu stiu ce sa mai fac pana merge copilul la culcare ca eu as sta numai in pat si nu as face nimic.
Marilena si Mara Augusta
yubi spune:
Salutare !Mephala ,iti sta foarte bine tunsa asa,iar baietii tai sunt superbi.Dordia sa-ti traiasca baieteii si sa te bucuri de ei.Fetelor de Paste am primit un dar de la D-zeu - sunt Am facut si vineri un test ,dar era negativ. Pt.ca mi-a fost foarte greata si chiar am o data ,am repetat testul duminica si a iesit si a doua liniuta.Cum am pierdut deja 3 sarcini ,sper din tot sufletul sa fie bine Duminica sarbatorim 11 ani de casnicie si avem si cadoul perfect.Va pe toate.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
gusta spune:
Yubi sa fie intr-un ceas bun si peste 9 luni sa te vad cu bebe in brate.Eu ma bucur foarte mult si sa mai dai pe la noi sa ne dai vesti.
Marilena si Mara Augusta
Mik spune:
Dordia, ce frumoasa e poza cu tine si bebe mic la maternitate !
Mephala, esti o frumoasa ! am zis.
Cum, mey, sa nu dam raportul ! Eu osa va scriu, nu e musai sa fie in tabel, da' asa ca sa nu ma las pe tinjeala.
Poate mai vin.
Editez : felicitari , yubi ! sa fie intr-un ceas bun !
mamica dulce spune:
Am vazut si eu pozele, sunt super. Carmen-iti sta tare, tare bine, cred ca cel mai bine din toate pozele de pana acum. Dordia...
Eu ma bucur ca nu raportam maine...as da numai stagnare, asa trag tare sa raportez cu minus.
Oameni buni eu nu mai am rabdare la scoala asta. In fiecare zi in afara de joi am ore, aceeasi copii,alte lectii, fiecare cu durerea lui. M-am saturat, vreau vacanta, mi-e dor sa fiu libera sa ma plimb prin magazine in legea mea, cu copilul parcat la gradi si eu cate 3 ceasuri intr-o cabina de proba sau alte 3 in librarie. Sunt macar doua luni de cand am bantuit dupa tzoale noi, mi-e dor de mor. Ma scol la 7, trimit copilul la gradi, fac curat pana la 12, imi pregatesc lectiile pana la 1.Plec la 1 fuga la scoala, apoi fuga acasa la copil, fac mancare si ma culc. Asta cand n-am acasa, dimineata sau seara.Eventual ma mai uit la un film seara. Asta-i hal de viata? Asa mi s-a urat...pe 26 iunie iau vacanta, inca doua luni. Intre timp am examen in iunie, pe 12 si pe 13, o carte n.-am deschis si am de invatat de-mi sar ochii.
Voua nu vi se uraste asa cateodata cu rutina?
mephala30 spune:
Hristos a inviat! Ceaiul si sunt pregatite.
Am avut o noapte interesanta, , Teodor cu nelipsita-i febra si Iustin care se plangea la 2 noaptea ca-l doare burta. La 3 a vrut apa, la 3 jumate pipi la baie, la 4 i s-a facut foame. Si a tinut-o asa pana pe la 7 jumate cand a dat in plans, ca lui ii e foame...i-am incalzit o cana de lapte, o felie de cozonac, a mancat si s-a linistit.
va multumesc pentru aprecieri, aveam nevoie, , caci mi se pare ca m-am tuns prea scurt...
Mik, ok, poti da raportul, vad ca n-ai niciun icon in lista...oare am omis eu?
Yubi, felicitari!!! Ma bucur pentru tine, sarcina usoara si sper ca ramai la prietene.
Tzuni, am vazut ieri P.S. I love you si Street kings. Au mers...primul a fost atat de trist...
_